IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Anastacia a ty jedziesz bez pieska? ... bo ja raczej tez pojadę.. ale to nic pewnego... bo też narazie nie mam pieska.. ale jestem w trakcie namowy mamy .. :D:D:D Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 A o co chodzi z tymi chustkami? po co one są i dla kogo ( jeśli mogę wiedzieć )?:lol:;) Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']Aha... I o co chodzi z tymi "chustami/chustkami" jeśli mogę wiedzieć?;):lol: Chusty już sprzedane, były małe i duże dla piesków. Kolor jasny niebieski z napisem Dogomania i łapką:loveu: 15zł sztuka:cool3: Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 aha... luzik... a wiecie może do kiedy można się zapisywac?:> Quote
mrowa23 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 cioteczko casio :] sprawa wygalda tak moj maly kon i duzy kon po schodach nie chodza a wniesc mala dam rade (tzn tz ta rade) ale duzego koniamusze zaparkowac w takim ukladzie na dole :] ja sie modle zeby tz nie musial wnosic go po tych betonowych;P jak co to zabiore podusie synkowi i bedzie kimal na dole z mala a jak bedzie marudzil co raczej mu sie nie zdaza to bedziemy spac na dole z nimi dobrze ? heheh Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']Anastacia a ty jedziesz bez pieska? ... bo ja raczej tez pojadę.. ale to nic pewnego... bo też narazie nie mam pieska.. ale jestem w trakcie namowy mamy .. :D:D:D Sprzedająca chusty to DIANA14 Nie jadę, nie mam z kim i nie ma kto mnie zawieśc. Z kasy też jestem spłukana, ciągle coś tu zamawiam:lol: Tzn. jak narazie książka jest w drodze, chusta, no i myślę nad breloczkiem do kluczy z mordką ASTa:loveu: Mam nadzieję, że bez psiaka, także będziesz się dobrze bawic;) Ja idę na wystawę do nas w Szczecinie w czerwcu ;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 rozumiem... ja to pewnie sama pojade z siostrą pociągiem... a bez pieska tez moze byc fajnie ;);) Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']aha... luzik... a wiecie może do kiedy można się zapisywac?:> Sprawdz na pierwszej stronce, chyba do końca marca były zapisy:roll: No i miło by było miec tą koszulkę DGM:eviltong: Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia']Sprawdz na pierwszej stronce, chyba do końca marca były zapisy:roll: No i miło by było miec tą koszulkę DGM:eviltong: Zapisy na rezerwacje domków były do końca marca ;] Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 My Sister chciałaby mieć koszulke z DGM.:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: ale myśli jeszcze;p:loveu: Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 halo, halo, a może ktoś wie, jak wrzucic yu jakieś focie itp.??:p Prubuję kopiuj, wklej i nic :shake: A wstaw obrazek, to jakieś URL trzeba, czy to link od stronki jest?? a jak chce się z komputera swojego....:roll: Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']My Sister chciałaby mieć koszulke z DGM.:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: ale myśli jeszcze;p:loveu: U mnie przeszkoda tylko jedna-brak kasy:lol: Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia']U mnie przeszkoda tylko jedna-brak kasy:lol: No u mnie też ;P Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 ja chyba wiem jak wstawić jakieś focie ... ale to musi być adres...z interentu czyli przeciągasz fotke na internet w pasek do wpisywania adresu "www" i klikasz na niego prawym bądź lewym przyciskiem myszki i klikasz na : pokaż adres URl czy cuś takiego ;] no i wklejasz ten adres tutaj ;] Quote
asiunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='mrowa23']cioteczko casio :] sprawa wygalda tak moj maly kon i duzy kon po schodach nie chodza a wniesc mala dam rade (tzn tz ta rade) ale duzego koniamusze zaparkowac w takim ukladzie na dole :] ja sie modle zeby tz nie musial wnosic go po tych betonowych;P jak co to zabiore podusie synkowi i bedzie kimal na dole z mala a jak bedzie marudzil co raczej mu sie nie zdaza to bedziemy spac na dole z nimi dobrze ? heheh Hej! To jest jeden niziutki stopien wiec kunik da rade:eviltong: Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tych betonowych schodów przed domkiem to moze ze 3 są, a te w środku to faktycz nie nie najlepsze moja Delta bala się z nich schodzić więc z polowy skskiwala i bum o sciane:shake: Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK']źle źle źle podałam... chwilka... hehe nie takie łatwe to dla początkujących, co??:lol: A ja widziałam, że każdy tu wkleja dosłownie wszystko, więc jak to ??:roll: Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia']halo, halo, a może ktoś wie, jak wrzucic yu jakieś focie itp.??:p Prubuję kopiuj, wklej i nic :shake: A wstaw obrazek, to jakieś URL trzeba, czy to link od stronki jest?? a jak chce się z komputera swojego....:roll: Wiem Wiem ... musisz wejść na stronę: http://imageshack.us/ 1. tam po prawej masz : "przeglądaj " 2.klikasz tam i wybierasz zdięcie które chcesz wrzucić na forum 3.jak juz wybrałaś klikasz na "host it!" 4.następnie pokaże ci się miniaturka zdięcia a na samym dole kilka adresów.. 5. kopiujesz ten an samym dole :" http;//..." 6. i następnie wklejasz go tutaj na forum ;] to wszystko ;] Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='KaRa_TC']Tych betonowych schodów przed domkiem to moze ze 3 są, a te w środku to faktycz nie nie najlepsze moja Delta bala się z nich schodzić więc z polowy skskiwala i bum o sciane:shake: To nie da się niczego zrobic??:roll: Quote
KaRa_ Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='anastacia']To nie da się niczego zrobic??:roll: Ale z czym zrobić? schodów ja tam nie zmienie przecież;) Quote
IgUsIoLeK Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK'] Wiem Wiem ... musisz wejść na stronę: http://imageshack.us/ 1. tam po prawej masz : "przeglądaj " 2.klikasz tam i wybierasz zdięcie które chcesz wrzucić na forum 3.jak juz wybrałaś klikasz na "host it!" 4.następnie pokaże ci się miniaturka zdięcia a na samym dole kilka adresów.. 5. kopiujesz ten an samym dole :" http;//..." 6. i następnie wklejasz go tutaj na forum ;] to wszystko ;] Jeszcze jedna ważna rzecz !!: Quote
asiunia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 KaRa_TC napisał(a):Tych betonowych schodów przed domkiem to moze ze 3 są, a te w środku to faktycz nie nie najlepsze moja Delta bala się z nich schodzić więc z polowy skskiwala i bum o sciane:shake: Hej! Metka raz na pysk upadła wiec z zwiazku z tym w tym roku darowalam sobie domek;) Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='IgUsIoLeK'] Wiem Wiem ... musisz wejść na stronę: http://imageshack.us/ 1. tam po prawej masz : "przeglądaj " 2.klikasz tam i wybierasz zdięcie które chcesz wrzucić na forum 3.jak juz wybrałaś klikasz na "host it!" 4.następnie pokaże ci się miniaturka zdięcia a na samym dole kilka adresów.. 5. kopiujesz ten an samym dole :" http;//..." 6. i następnie wklejasz go tutaj na forum ;] to wszystko ;] Kurde, ale zacofana jestem:shake: a gdzie jest te "przeglądaj"??:roll: Quote
anastacia Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 [quote name='KaRa_TC']Ale z czym zrobić? schodów ja tam nie zmienie przecież;) A dlaczego by nie ??:eviltong: Quote
Recommended Posts