Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrowa23 napisał(a):
cioteczka casia wisi mi piwo:P a synkowi mizianko :P

Niech Ci będzie mała ale kupie krate piwa i razem je wypijemy a Astorka wymiziam za wszystkie czasy :evil_lol:

Posted

IgUsIoLeK napisał(a):
Ułaaa! :( ja już nie mogę się zapisać.. a chcial;abym jechac :( trudno..:-(:-(:-(:-(

Hej!

Pewnie że jeszcze możesz sie zapisać:multi:

Posted

IgUsIoLeK napisał(a):
Ułaaa! :( ja już nie mogę się zapisać.. a chcial;abym jechac :( trudno..:-(:-(:-(:-(

Im nas więcej bedziej tym weselej :evil_lol: ,a zgłosić sie można cały czas i nic tylko w sierpniu jechac :multi:

Ps. wczoraj przycisnełam szefa i dał mi urlop od 11 sierpnia na 2tyg :crazyeye: :multi:

Posted

No to JAK BYM Pojechała z siostrą To ile by nas to kosztowało jeżeli chcaiłybyśmy nocowac w namiocie?

PS. Jak mielibyśmy dotrzeć do MORSKA?
każdy osobno? czy określonym autokarem ?

Proszę napisać mi całkowite koszta wyjazdu ? Z góry dzięk's ;] :):)

Posted

kazdy dojezdza jak tylko da rade pociagi samochody jakktos sieuprze to nawet rowerem moze;) koszt wynosi za dwie osoby 20 zl na dobe czyli 10zl/os i pytanie czy na 5 czy ile dni byscie przyjechaly, jak na 5 to wyszloby 100 zl za namiot za dwie osoby :)

Posted

Jedziemy tam na 5 dni, nocleg kosztuje w namiocie 10zł/dobe/osobę
Tak też 50 zł. od osoby na 5 dni
50x2=100zł za 2 osoby
+przejazd

Kazdy przyjeżdża na własną ręke przewaznie pociagiem:)lub samochodem

A skąd jestes???

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Jedziemy tam na 5 dni, nocleg kosztuje w namiocie 10zł/dobe/osobę
Tak też 50 zł. od osoby na 5 dni
50x2=100zł za 2 osoby
+przejazd

Kazdy przyjeżdża na własną ręke przewaznie pociagiem:)lub samochodem

A skąd jestes???

ja z suwałk... to troszke kawałek.. ;] ale postaram sie przybyć ;]:)

Posted

[quote name='Diana14']Dobra misiaki czyli ustalone, ze jedna duża dla mrówy, jedna dla Casi i jedna dla anastaci. Mała chustka dla nuuski. Na pw prosze dane mi wysylać bo będę lać:mad: :lol:

Anecioreczek nie płackaj;) My tu tylko żartujemy:cool3:

Ja już dałam i sorry, że tak późno:roll: a wszyscy będą mieli chustę??:angryy:

Posted

Kurcze ale Wam zazdroszcze....
Niestety moge sobie pomazyc o zlocie :(

Z moja bestia to w schronie przeciwbombowym.. musiałabym mieszkać :( ,, no nic ciocia Casia i ciosia mrówa beda sie za mnie bawiły ;)

Posted

[quote name='Apbt_sól']Kurcze ale Wam zazdroszcze....
Niestety moge sobie pomazyc o zlocie :(

Z moja bestia to w schronie przeciwbombowym.. musiałabym mieszkać :( ,, no nic ciocia Casia i ciosia mrówa beda sie za mnie bawiły ;)

Hej myszko, nie smutaj, bo i ja zacznę smutac:-( ja nie mam wogóle pieska, więc także mogę pomarzyc o zlocie...:-( Wiem, że pewnie ciężko Tobie z tym, ale nie mogąc miec WOGÓLE pieska, też nie jest radosne...:-( Może z czasem wam się uda;)

Posted

ja chetnie wykorzystam ludzi bez psa:D zeby zmeczyc mojego konia to potrzeba na prawde duzo lapek :D
pytanie glupie ale wazne dla mnie czy wejscie do domkow jest po schodach?:>jezlei tak to jakich? pelnych czy takich deskach?:>

Posted

[quote name='IgUsIoLeK']ale.. przecież na zlot można jechać bez pieska ;] ... ja też nie mam psa.. i MOŻE pojadę... ;]:razz::razz::p

O jak miło, że nie jestem sama:multi: :Rose:
Pojechałabym, ale jestem spłukana, no i nie ma kto mnie zawieśc, pewnie u mnie nie będzie chciało się nikomu tyłka ruszyc, by mnie zawieśc. Pujdę sobie na wystawę w czerwcu, jak będzie u mnie w mieście:eviltong:
A kto wie ile wstęp na wystawę, jeśli chce się byc tylko oglądającym?? :hmmmm: i gdzie zapisy??:p

Posted

mrowa23 napisał(a):
ja chetnie wykorzystam ludzi bez psa:D zeby zmeczyc mojego konia to potrzeba na prawde duzo lapek :D
pytanie glupie ale wazne dla mnie czy wejscie do domkow jest po schodach?:>jezlei tak to jakich? pelnych czy takich deskach?:>

Hej!

Do samego domku sa schodniybetonowe,natomiast w domku to jak dla mnie rzeznia:shake:pod kątem, z deseki jakies takie wogole dziwne:roll:Moja suka sobie o mało łap nie połamała,dlatego proponuje "zarezerwowac "parter;)