Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hmm ja bym pojechała ale podróż pociągiem to dla mnie nei zabardzo tzn dla mojej suni, ona nieciekawie znosi taką jazde.Jedzie moze ktos z Podlasia??:razz:
Jak tak to moze ktoś by mnie ze soba zabrał na doczepke:P??

Posted

A trzeci domek ma lavinia tak jak pisała.

Kurde gdzie oni nam nasz temat przenieśli. PODRÓŻE :crazyeye:To nas teraz będzie trudno znaleźć.Kochani trzeba się reklamować.

Kochani domkowicze odzywać się do Efry, żeby potem nie było , że nie ma miejsc

Posted

dobrze Agguś rzeczesz :p Chętni na domek proszeni są o zgłaszanie bo domków do rezerwacji w terminie naszego zlotu nie pozostało nazbyt wiele ;) Mamy jeszczę parę wolnych miejsc w domkach. KaRa_TC odezwij się :razz:

Posted

Ja moze bym pojechała ;-) Wiec teraz pytanie: czy małolaty tez mogą jechać?? :razz: :evil_lol: Bo ja jeszcze małolata:eviltong: A chciałabym być razem z Wami;-)
I drugie pytanie- jedzie ktoś z Was z Podlasia??

Posted

[quote name='Agga']
Kurde gdzie oni nam nasz temat przenieśli. PODRÓŻE :crazyeye:To nas teraz będzie trudno znaleźć.Kochani trzeba się reklamować.
Ja tez z trudem nas znalazłam, dam link w podpisie

Posted

Właśnie natrafiłam na ten wątek - b. fajny pomysł. Też się piszę!!!! Jutro przeczytam cały wątek od początku, bo dziś już padam po wiosennych porządkach. Czy są jakieś lokum 3 osobowe? Bo moja rodzinka liczy tyle osób.

Posted

olekg18 napisał(a):
emdziołek-aga i czips miała 13-14 lat jak pojawiła się na 1 zlocie i żyje:D A tegoroczny zlot będzie jej 3.

Fanie;-) Hmm to w takim razie ja jestem chętna, pod namiot oczywiscie +moja suczka( kurcze mam nadzieje ze nie pozjada Wam psów) :eviltong:

Jedzie tam ktos z Podlasia? Bo a z Suwałk... Mój mother nie puści mnie tak daleko z psem samej:P

Posted

[quote name='emdziolek']Fanie;-) Hmm to w takim razie ja jestem chętna, pod namiot oczywiscie +moja suczka( kurcze mam nadzieje ze nie pozjada Wam psów) :eviltong:

Jedzie tam ktos z Podlasia? Bo a z Suwałk... Mój mother nie puści mnie tak daleko z psem samej:P
Hej!

Twoja sucz wroci odmieniona:evil_lol:

Posted

Dada napisał(a):
emdziolek:
moze ja pojadę :cool3:

Fajnie by było;-) Jezeli ty pojedziesz to ja tez:D:cool3:

A co do mojej suczki- kurde no nie wiem czy da sie ją jakos odmienic:P
To amstaff na dodatek suczka i niecierpi psów ale ja bez niej nigdzie sie nei ruszam:cool3: :eviltong:

Posted

emdziolek napisał(a):
Fajnie by było;-) Jezeli ty pojedziesz to ja tez:D:cool3:

A co do mojej suczki- kurde no nie wiem czy da sie ją jakos odmienic:P
To amstaff na dodatek suczka i niecierpi psów ale ja bez niej nigdzie sie nei ruszam:cool3: :eviltong:

Hej!

Kochana,Malenstwo potrafi wszystko(swoja droga mam nadzieje ze Carr sie zjawi:shake:)

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Kochana,Malenstwo potrafi wszystko(swoja droga mam nadzieje ze Carr sie zjawi:shake:)

Hehe no nie wiem nie wiem moja bicz jest uparta jak osioł i nie wiem czy oducze ja rzucania sie na inne dogi:eviltong: