XXL Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Agga']To zięć mamuś moj zięć:diabloti: no ba takiego wspanialego ma sie tylko jednego:):diabloti::evil_lol: Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A co mam zrobić, jeśli mój pies ma chorobe lokomocyjną? :( jeśli nawet mój brat zgodzi się za mną jechać (bo na tate to na pewno liczyć nie można-brak czasu) to nie wezmie psa do samochodu, bo już raz tak było, że jej się nie dobrze zrobiło :roll: chyba, że pociągiem...:hmmmm: Quote
Cerber Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 justys95 napisał(a):A co mam zrobić, jeśli mój pies ma chorobe lokomocyjną? :( jeśli nawet mój brat zgodzi się za mną jechać (bo na tate to na pewno liczyć nie można-brak czasu) to nie wezmie psa do samochodu, bo już raz tak było, że jej się nie dobrze zrobiło :roll: chyba, że pociągiem...:hmmmm: idz z nim do weta... wiem, ze są specjalne kropelki na chorobę lokomocyjną dla piesów... jedna z dogomaniaczek też ma piesa z tą chorobą i była u weta, a on jej przepisał takie krople i już od pół roku sunia nie wymiotuje w samochodzie, nawet bez tego preparatu... nie polecam avio marin bo to może pogorszyć sytuację... Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dzięki :Dpójde jak będe gdzieś jechać...:) Może na zlot dogomaniaków...? ;) Quote
Nesuniaaa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hmmm a do kiedy można się jeszcze zgłaszać? W sumie to bym z chęcią pojechała.... Quote
olekg89 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Cerber-na moją suke działa aviomarin.Z tym ,że rzadko podaje , bo Kajut haftuje tylko raz w czasie podróży. Quote
Nesuniaaa Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ja jak jechałam w długą podróż z psem to dostałam od weta psi odpowiednik aviomarinu (5 tabletek kosztowało 5zł) w pierwszą stroną dałam 1 tabletke i niewiele to pomogło, natomiast w drugą dałam juz 2 i pies całą droge przespał.. W domu też był później nieprzytomny :P Quote
kingilka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A te koszulki to można kupić nawet jak się nie jedzie na Zlot Dogomaniaków? Bo ja chętna na koszulke bo na Zlot nie mogę:(. Quote
Patikujek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 To zięć mamuś moj zięć:diabloti: A juz myślałam że kolejnego wnuka się dorobiłam:shake:ulżyło mi córuś:loveu: A co do zgłaszania to jesli nie wynajmujesz domku to nie m a to większego znaczenia:) kiedy się zgłosisz:) A te koszulki to można kupić nawet jak się nie jedzie na Zlot Dogomaniaków? Bo ja chętna na koszulke bo na Zlot nie mogę:-(. Myślę żę tak w zeszłym roku tez kilka osób koszulki kupiło a na zlocie ich nie było:) Quote
Agga Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='justys95']chyba do Lipca to było...:hmmmm: Do końca lipca to są zapisy na koszulkę. A na zlot to można powiedzieć w każdej chwili,że się jedzie. Tak jak pisze Pati jak pod namiot to nie ma znaczenia do kiedy a do domku to trzeba zapytac się EFRY. Mamuś ile dzieci mam to ja wiem. A XXL to zięciunio.Na razie jest dobry. Quote
Patikujek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 A XXL to zięciunio.Na razie jest dobry. A spróbwałby nie być:mad: Quote
ulvhedinn Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Wiecie co... to ja się piszę- raczej namiot, chyba, że mi się drastycznie poprawi sytuacja finansowa (totek?) :eviltong: Psy- pewnie dwa, chyba, że mi się znów rozmnożą przez pączkowanie.... Quote
Bewarka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Agga']Do końca lipca to są zapisy na koszulkę. A na zlot to można powiedzieć w każdej chwili,że się jedzie. Tak jak pisze Pati jak pod namiot to nie ma znaczenia do kiedy a do domku to trzeba zapytac się EFRY. Mamuś ile dzieci mam to ja wiem. A XXL to zięciunio.Na razie jest dobry. A dzięki :D to ja już wszystko rozumiem :) Quote
Linka Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Agga']To zięć mamuś moj zięć:diabloti: Chyba były zięć.. czy o czymś nie wiem??:evil_lol: Quote
XXL Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Linka napisał(a):Chyba były zięć.. czy o czymś nie wiem??:evil_lol: haha nom byly ziec :) Quote
Bewarka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Agga']Czekamy na zlot. ja mam czas....:roll: Quote
Cerber Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 olekg18 napisał(a):Cerber-na moją suke działa aviomarin.Z tym ,że rzadko podaje , bo Kajut haftuje tylko raz w czasie podróży. no to zależy też od psa nie... ale najlepiej jakby nie patrzeć jest odwiedzić weta... Quote
efra-husky Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Pragnę przypomnieć chętnym na rezerwacje w domkach o wpłatach pieniążków. Na dzień dzisiejszy mam wpłatę od Joasi Pieciukiewcz - 130,00 zł Quote
olekg89 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Peciukiewicz -kto to?Chodze z kolesiem o takim nazwisku do szkoły:Pmoże to rodzina:P Quote
Bewarka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 a macie może mapke jak tam dojechać? :oops: bo trwa namowa rodziców, a przede wszystkim brata...:roll: Quote
Bewarka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 O dziękuje ci serdecznie! :multi: To znów nie tak daleko...może się zgodzi braciszek mój kochany....:diabloti: Quote
Recommended Posts