Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bigos']Taki mamy wybór:p:p:p

Tabela rozmiarów koszulek Classic T-shirt:

K
O
B
I
E
C
E Rozmiar S M L XL Plecy 52,5 cm 55,0 cm 55,5 cm 57,5 cm Klatka piersiowa 70 cm 76 cm 78 cm 84 cm Talia / Biodra 64 / 74 cm 68 / 77 cm 72 / 79 cm 77 / 87 cm M
Ę
S
K
I
E Rozmiar M L XL XXL Wzrost 168-176 cm 172-180 cm 176-184 cm 180-188 cm Klatka piersiowa 104 cm 110 cm 114 cm 120 cm Biodra 102 cm 108 cm 114 cm 120 cm

Tabela rozmiarów koszulek V-Neck:

V
-
N
E
C
K Rozmiar M L XL XXL Wzrost 168-176 cm 172-180 cm 176-184 cm 180-188 cm Klatka piersiowa 104 cm 110 cm 114 cm 120 cm Biodra 102 cm 108 cm 114 cm 120 c

I uwaga!Pierwszy raz koszulki dla kobitki mają ładny, kobiecy, przylegający kształt:cool3::cool3::cool3:

Cholerka tabelki się rozsypały, jutro to poskładam kochani

Ciesze się, że koszulki dla kobitki, bedą w odpowiednim kształcie. :lol:

Czy koszulinki bedę dostępne tylko w tych kolorach, bo chyba wolałabym kolorowsiejsze :eviltong: (w czarnym wyglądam blado, a w białym też nie lepiej). :oops:

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KarolinaS.']I jeszcze jedno, jak dostajecie się z Katowic do Morska?

Tez jestem ciekawa ;)

I takie pytanko: Czy jedzie ktos z okolic cz-wy, bo blisko dosyć a nie mam z kim :lol::lol:

Hej!

Katowice-Zawiercie-pociag
Zawiercie -Morsko-samochodziki,pks,taksówki,pieszo:evil_lol:

Posted

bigos w koncu kobiece koszulkiMnie się kobiece podobają. I na pewno pęde chciała czarną M:multi:
widze, że asiunia już pokazała temaciki, miłego oglądania.:diabloti:

Karolina S. --->Z Poznania do katowice troche nas będzie jechało wiec mozesz być spokojna

Posted

[quote name='Agga']
/quote]
Hej!

Przepraszam ze tak off topic ale Aguniu mam nadzieje ze widzimy sie w katowicach za 2 tyg?:evil_lol:

Posted

[quote name='asiunia'][quote name='Agga']
/quote]
Hej!

Przepraszam ze tak off topic ale Aguniu mam nadzieje ze widzimy sie w katowicach za 2 tyg?:evil_lol:
Ze mną sie możesz zobaczyć :P

Posted

bigos napisał(a):
Biały i czarny to zestaw podstawowy. Mogą być także granatowe lub czerwone:p:p:p

To ja jestem chętna na czerwoną, tylko się jeszcze obmierzę, ale znając życie to pewnie wezmę najmniejszą z możliwych. ;)

Posted

Witam, witam mam pyt. nie jestem pełnoletnia i czy po zapłaceniu mogłaby ze mną jechać np. babcia?? I czy w namiocie jest 8 zł za dobe za namiot czy za osobę, i jak się liczy psa?? :D Czekam na odp. :-)

Posted

Matinka juz rozmawiamy na gg
Kochani mam prośbe do was podajcie mi na pw imie ewentualnie date ur i tel.kontaktowy( tak na wszelki wypadek).Zawsze to będziemy mieli ułatwiony kontakt ze sobą. Niektóre dane juz mam z poprzednich zlotów.

Posted

mnoe tez interesuja te info co Matinke, tzn nie chce babci ze soba zabierac:evil_lol: tylko chodzi mi o oplaty za namiot i za psa?? aha no ile km na pieszo trzeba isc zeby do Morska sie dostac:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
mnoe tez interesuja te info co Matinke, tzn nie chce babci ze soba zabierac:evil_lol: tylko chodzi mi o oplaty za namiot i za psa?? aha no ile km na pieszo trzeba isc zeby do Morska sie dostac:evil_lol:

Agga napisała mi że 8 zł za namiot za dobe, obojetnie ile osób tam jest, i psów.

P.s. Jak znajde opiekuna to jade, a juz mam go namierzonego. Do spotkania na zlocie dogomaniacy!:evil_lol:

Posted

Matinka napisał(a):
Agga napisała mi że 8 zł za namiot za dobe, obojetnie ile osób tam jest, i psów.

z tego co pamiętam to w tamtym roku było za osobę:roll:

ps. w Zawierciu są bardzo mili panowie taxówkarze:evil_lol:

Posted

[quote name='AgaCzips']z tego co pamiętam to w tamtym roku było za osobę:roll:

ps. w Zawierciu są bardzo mili panowie taxówkarze:evil_lol:
Hej!

Ja bym okreslila to jako "mili":eviltong:

Posted

no to widze że u niektórych problmey z pamioecia:evil_lol:

W tamtym roku bylo 10 zł za osobe w namiocie:cool1:

A co do transportu to mozna PKS, komunikacja "miejska" i z tego co pamietam to autobus nr 2:D... jak ktos ma wtyki to moze sobie samochod zalatwic lub taksówke;d... na piechote to trocxhe by sie szlo;d

Pozdrawiam:)