Agga Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Kara narazie wyszło tak jak napisałam. Wyszły 3 domki i moze niech kazdy domek sobie sam zarezerwuje na termin od 11-15.08 Quote
Iza. Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 kurcze taki zlot to fajna sprawa musi byc :) ode mnie to niestety za daleko troche :) Quote
Dobermania Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Agga napisał(a): domek nr 1 Kara + osoba Efra asia_pie myszol i Diana jr domek nr 2 (całość) Lavinia Maupa + 4 osoby domek nr 3 Mona4 + 2 osoby vikkir nadzieja (jeszcze jedna osoba do tego domku moze być) TO JA, TO JA!!!:multi: :multi: :multi: Z LACHSEM MOIM, JESLI DOŻYJE :-( Quote
lavinia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 dobrze, w takim razie my wpłacamy za domek. tylko czy termin 11 - 15. 08 jest potwierdzony ???? proszę o potwierdzenie oficjalne :lol: Quote
Dobermania Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 A czy ja mogę do tego domku, w którym sa miejsca? Bo jak nie, to bym przyjechała z osoba towarzyszącą i wzięlibyśmy pokój 2-osobowy. No i mój pies nie toleruje samców, więc chyba bedę musiała wziąć coś osobno... Quote
Agga Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 dobermania dopisałam cię do domku nr 3 słuchajcie tak jak pisałam wiekszosc z nas pisała ze bardziej pasuje im termin od 11-15.08 to ja tak pisze na pierwszej stronie. Inaczej to sie nie zdecydujemy. Nie ma wieści od Pay, nie ma tez innego organizatora tak więc chyba kazdy z trzech domków sam będzie musiał zarezerwować domek na ten własnie termin. Poczekamy jeszcze kilka dni moze Pay sie odezwie. Quote
Dobermania Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Dzięki! To najwyżej mój agresor będzie chodził po domku w kagańcu :diabloti: I co z płatnościami - z góry czy zaliczka? Czy można na miejscu? Kto dzwoni i rezerwuje? Quote
Dobermania Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 O jejku, jejku, już się cieszę! :cool3: :multi: :multi: :multi: To jakby trzeba było jakieś zaliczki wpłacać, prosze o kontakt przez PW, ja idę teraz z moją trzódką na spacer przed snem. Dobranoc wszystkim! Quote
Mona4 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Agga']dobermania dopisałam cię do domku nr 3 słuchajcie tak jak pisałam wiekszosc z nas pisała ze bardziej pasuje im termin od 11-15.08 to ja tak pisze na pierwszej stronie. Inaczej to sie nie zdecydujemy. Nie ma wieści od Pay, nie ma tez innego organizatora tak więc chyba kazdy z trzech domków sam będzie musiał zarezerwować domek na ten własnie termin. Poczekamy jeszcze kilka dni moze Pay sie odezwie. kochani zewzgledu na to ze bedziemy 3 osoby i 4 psy + znajoma dogomaniaczka MAxi3 z 2 psiakami. razem 5 ludzikow i6 psiakow to przyjejzdzamy z swoja przyczepka cempingową,bo w chotelu nam odmowiono ztaka iloscia pieskow. Quote
Agga Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 dobermania jako ze narazie nie ma wieści od Pay wiec nie wiem czy podejmie sie organizowania. CHYba wyjdzie tak, że kazdy z domków sam sobie zarazerwuje . Mona 4 zaraz naniose poprawki. Quote
Agga Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 PILNE! Kochani mam prośbe do was podajcie mi na pw imie data urodzenia i tel.kontaktowy( tak na wszelki wypadek).Zawsze to będziemy mieli ułatwiony kontakt ze sobą. Quote
KaRa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mam wiadomosc od Payooka (ma problemy z zalogowaniem sie) otoz podejmie sie organizacji zlotu lecz musi dowiedziec paru rzeczy zanim przystapi do organizacji;) Quote
Agga Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No to dobra wiadomość. Liste bede na bieżaco aktualizować. Czego musi się dowiedzieć? Quote
KaRa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Agga']No to dobra wiadomość. Liste bede na bieżaco aktualizować. Czego musi się dowiedzieć? Czego to niestety nie wiem musiałabyś się sama zapytać Quote
goldenka245 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Agusia a z moją byś mogła pogadać?:loveu: Quote
mrowa23 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 bigos...chcialam ci zaproponowac miejsce w samochodzie ale zdazylam go skasowac :D a tak serio serio to mam nadzieje ze PZU ladnie zaplaci mi i bede mogla kupic inny to wtedy oferuje miejsce u siebie o ile oczywiscie nie bedziesz sie bala jechac z kobieta ktora dachowala :cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a czy ktos z dogomaniakow jest z naszych okolic i bedzie jechal pociagiem? W tym roku musze koniecznie byc na zlocie:evil_lol: :evil_lol: ale wolalabym miec towarzystwo w podrozy. Quote
Marta_Ares Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Anecioreczek napisał(a):Marta a Lui nie jedzie? no wlasnie niby ma jechac, ale na wszelki wypadek sie pytam, najwyzej bedziemy wieksza grupa jechac:evil_lol: :evil_lol: moze po drodze ktos wsiadzie Quote
Samturia Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 AGGA widze że ty z Opola. jechałabyś przez Katowice?:) i czy miałabyś miejsce w aucie? (to tak na wszelki wypadek jakby sie mamusia zgodziła a dojazdu by nie było) Quote
Agga Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Samturia']AGGA widze że ty z Opola. jechałabyś przez Katowice?:) i czy miałabyś miejsce w aucie? (to tak na wszelki wypadek jakby sie mamusia zgodziła a dojazdu by nie było) Tak jade przez Katowice ale pociagiem Tak jak większość dogomaniaków. Więc jak cos to zawsze możesz się dołaczyć w którymś etapie podróży. Nas zawsze jest duża paczka. Konin - Poznań-Wrocław- Opole-Katowice goldenka 245 jeszcze masz czas na urobienie mamusi. Poczytaj poprzednie tamaty o zlocie pokarz jej zdjęcia i nasze opisy. Jak to nie pomoże to pogadamy z nią inaczej:diabloti: Kochani mam prośbe do was podajcie mi na pw imie ewentualnie date ur i tel.kontaktowy( tak na wszelki wypadek).Zawsze to będziemy mieli ułatwiony kontakt ze sobą. Niektóre dane juz mam z poprzednich zlotów. Quote
bigos Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 mrowa23 napisał(a):bigos...chcialam ci zaproponowac miejsce w samochodzie ale zdazylam go skasowac :D a tak serio serio to mam nadzieje ze PZU ladnie zaplaci mi i bede mogla kupic inny to wtedy oferuje miejsce u siebie o ile oczywiscie nie bedziesz sie bala jechac z kobieta ktora dachowala :cool3: Swietnie:p:p:p Pay wyraził chęć poprowadzenia tematu zlotu mi oddał część koszulkową Quote
bigos Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Taki mamy wybór:p:p:p Tabela rozmiarów koszulek Classic T-shirt: K O B I E C E Rozmiar S M L XL Plecy 52,5 cm 55,0 cm 55,5 cm 57,5 cm Klatka piersiowa 70 cm 76 cm 78 cm 84 cm Talia / Biodra 64 / 74 cm 68 / 77 cm 72 / 79 cm 77 / 87 cm M Ę S K I E Rozmiar M L XL XXL Wzrost 168-176 cm 172-180 cm 176-184 cm 180-188 cm Klatka piersiowa 104 cm 110 cm 114 cm 120 cm Biodra 102 cm 108 cm 114 cm 120 cm Tabela rozmiarów koszulek V-Neck: V - N E C K Rozmiar M L XL XXL Wzrost 168-176 cm 172-180 cm 176-184 cm 180-188 cm Klatka piersiowa 104 cm 110 cm 114 cm 120 cm Biodra 102 cm 108 cm 114 cm 120 c I uwaga!Pierwszy raz koszulki dla kobitki mają ładny, kobiecy, przylegający kształt:cool3::cool3::cool3: Cholerka tabelki się rozsypały, jutro to poskładam kochani Quote
Asia & Ginger Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 [quote name='Agga']Tak jade przez Katowice ale pociagiem Tak jak większość dogomaniaków. Więc jak cos to zawsze możesz się dołaczyć w którymś etapie podróży. Nas zawsze jest duża paczka. Konin - Poznań-Wrocław- Opole-Katowice Ja najprawdopodobniej bedę jechała pociągiem, wsiadam w Rawiczu. I w związku z tym mam pytanie: czy jedzie ktoś z Poznania (ostatecznie Wrocławia) bez psiaka? Bo chciałabym zabrać dwa, ale wiadomo jak to jest w pociągach: jeden ludź - jeden pies. A może ktoś jedzie samochodem z Poznania albo Wrocławia i miałby miejsce? :cool3: I jeszcze jedno, jak dostajecie się z Katowic do Morska? Quote
Recommended Posts