KaRa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 A jak tam wyglada dalej sprawa z organizacja? Ktos sie zglosil czy tez nie?;) Jestem Ciekawa bo jesli bedzie jakis "główny organizator" to ja wybieram domek a jak nie to namiot;) Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ja Jak nie pojade z Tz-tem (Moze sie pojawi do sierpnia:lol::lol:) to pojade z dwoma Kumplami:cool3: Quote
mrowa23 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Anecioreczek to na zachete dla tych co bez tz-tow jada? :D jak znajdziesz tz-ta to bierz kumpli tez ja zawsze chetnie wykorzystam sile meska do spacerow z moim cielakiem :cool3: Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 to zależy czy Mój Przyszły Tz-et bedzie Lubiał Tych kumpli Mych..bo z doświadczenia wiem..ze Przeważnie Ich Mój Tz-et nie lubiał:razz::lol::lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no nie no czyli musze szukac kogos na drugi koniec smyczy do mojego misia? :D a tak serio serio to co z organizatorem? :> bo ja lubie znac szczegoly... Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Niewiem co z głownym organizatorem...:shake: ale chętnie bym sie coś dowiedziałaaa :razz::mad: Quote
mrowa23 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 to na kogo pokazemy palcem? :cool3: bo sam to pewnie sie nikt nie zglosi:roll: <staram sie wjechac na ambicje:cool3: > Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ja nie bede na nikogo palcem pokazywać:shake::lol::lol::lol: Quote
mrowa23 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 ja tam moge machac palcem w razie czego schowam sie za psiaka :evil_lol: tylko nie iwem na kogo tu namachac sie :cool3: Quote
tunio Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja postaram sie wpasc,aby sie z Wami spotkac,jednakze moja obecnosc na tegorocznym zlocie nie bedzie mozliwa.Stan zdrowia Maleństwa wyklucza jego pobyt,a co za tym idzie,rowniez i moj,bo jak wiadomo jestesmy jak Flip i Flap. Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Jesli nikt nie jest chętny to ja proponuje połaczcie sie w takie grupy jakimi zamierzacie w domkach mieszkać i kazda grupa niech ssama sobie domek zamawia:) Tylko pamietajcie by 11 zmawiac bo tam było fajnie w zeszłym roku:) Quote
mrowa23 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 a ci od namiotow to gdzie? i co maja robic? i co za termin jest? Quote
Rinuś Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 olekg18 napisał(a):Nie jest za daleko! jest i sam dobrze o tym wiesz :) ja wiem ze Ty bys chcial ze mna spac w namiocie czy tam domku ale nie da rady ;) chyba ze postawisz mi wyjazd :D ale juz jedno spotkanie forumowiczow mnie czeka w maju wiec odpada... ;( Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Szkoda Rinuś:shake: A co do namiocików to po prostu przyjeżdżają na miejsce płaca za namiociki, dowiadują się które w których domkach są dogomaniacy i koło nich się rozkładają i tyle:) A ja mam propozycje żebyśmy do niedzieli ustatlili jakiś konkretny termin??? ja proponuję 11-15.08 lub 15-19.08 Czekamy na resztę propozycji??? Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mi bardziej pasuje 15.08-19.08 :roll: Ci z namiotami Mrówka Mogą w każdej chwili chyba przyjechać:roll: Quote
Mona4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ooo ile chetnych mam nadzieję że wszyscy rzeczywiście się zjawią:D:D:D Bo w zeszłym roku tez wielu się deklarowało a potem ich nie było:shake: Mona 4 jeśli będe jechac na zlot jednak sama to chętnie się z tobą zabiorę ja +przerośnięty york + grzywacz chiński(jeśli się zgodzisz??? Jasne ze sie zgodze autko jest 18 osobowe:diabloti: I wyjedzie z zZbrza z ul Padlewskiego hihihi:diabloti: bedzie Yorkowy autobus. Quote
zaba14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mona4 napisał(a):Jasne ze sie zgodze autko jest 18 osobowe:diabloti: I wyjedzie z zZbrza z ul Padlewskiego hihihi:diabloti: bedzie Yorkowy autobus. to jesli ja sie bede wybierac to sie moze podlacze ;) chyba ze znow mnie tata zawiezie :) z tym, ze ja bez psa :eviltong: Quote
zaba14 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Anecioreczek napisał(a):Zaba czemu bez psiaka?:-( A bo z nim już roznie bywa, raz czuje sie dobrze, raz zle.. ma 15 latek i nie przepada za duzym skupiskiem psow.. Quote
Patikujek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Mikuś jest uroczy szkoda że już taki staruszek ty masz 18-osobowe auto:o:o:o WOW(takiego jeszcze nie widziałam, ty autobus masz czy jak) to ile was w nim jedzie (4???) jak tak to mogłabym sie zabrać jeszcze ja , żaba i prawdopodobnie gdyby koleżanka moja jechała to też by się zmieściła??? Ale zajefajnie:D Quote
goldenka245 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ja bym bardzo chciała jechać.... A jedzie ktoś w wieku ok. 13-14 lat? Quote
komar Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 no ja sie tak wtrące apropo namiotów;P Otóż z tamtego roku pamietam co panie w recepcji powiedziały na temat tych namiocików i psów, żeby nie było akcji w stylu że musismy sie o tej 8 rano zawijac bo jakies bikini party czy cos... Ogólnie chodzi o to żeby wczesniej dać znac na recepcji że bedzie pewna ilość namiotów i psów i oni wtedy wyznacza jakis tam teran nie kolidujacy z ludźmi przyjezdnymi i imprezami... i może nie beda juz sie bali Metki bez kagańca?<lol>:D No i to tyle z mojej strony;P mam nadzieje że moja rada bedzie dobra;) Quote
Anecioreczek Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 aha czyli sprawa namiotów już wiadomo:cool3: Quote
Sawanna Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 goldenka245 napisał(a):Ja bym bardzo chciała jechać.... A jedzie ktoś w wieku ok. 13-14 lat? Ja tez bym chciala:-( ale niemoge:cool1: Quote
Recommended Posts