Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A jak tam wyglada dalej sprawa z organizacja? Ktos sie zglosil czy tez nie?;) Jestem Ciekawa bo jesli bedzie jakis "główny organizator" to ja wybieram domek a jak nie to namiot;)

• Replies 2.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek to na zachete dla tych co bez tz-tow jada? :D jak znajdziesz tz-ta to bierz kumpli tez ja zawsze chetnie wykorzystam sile meska do spacerow z moim cielakiem :cool3:

Posted

Ja postaram sie wpasc,aby sie z Wami spotkac,jednakze moja obecnosc na tegorocznym zlocie nie bedzie mozliwa.Stan zdrowia Maleństwa wyklucza jego pobyt,a co za tym idzie,rowniez i moj,bo jak wiadomo jestesmy jak Flip i Flap.

Posted

Jesli nikt nie jest chętny to ja proponuje połaczcie sie w takie grupy jakimi zamierzacie w domkach mieszkać i kazda grupa niech ssama sobie domek zamawia:)

Tylko pamietajcie by 11 zmawiac bo tam było fajnie w zeszłym roku:)

Posted

olekg18 napisał(a):
Nie jest za daleko!

jest i sam dobrze o tym wiesz :)
ja wiem ze Ty bys chcial ze mna spac w namiocie czy tam domku ale nie da rady ;)
chyba ze postawisz mi wyjazd :D
ale juz jedno spotkanie forumowiczow mnie czeka w maju wiec odpada... ;(

Posted

Szkoda Rinuś:shake:

A co do namiocików to po prostu przyjeżdżają na miejsce płaca za namiociki, dowiadują się które w których domkach są dogomaniacy i koło nich się rozkładają i tyle:)

A ja mam propozycje żebyśmy do niedzieli ustatlili jakiś konkretny termin???

ja proponuję 11-15.08 lub 15-19.08
Czekamy na resztę propozycji???

Posted

[quote name='Patikujek_Zabrze']Ooo ile chetnych mam nadzieję że wszyscy rzeczywiście się zjawią:D:D:D

Bo w zeszłym roku tez wielu się deklarowało a potem ich nie było:shake:

Mona 4 jeśli będe jechac na zlot jednak sama to chętnie się z tobą zabiorę ja +przerośnięty york + grzywacz chiński(jeśli się zgodzisz???

Jasne ze sie zgodze autko jest 18 osobowe:diabloti: I wyjedzie z zZbrza z ul Padlewskiego hihihi:diabloti: bedzie Yorkowy autobus.

Posted

Mona4 napisał(a):
Jasne ze sie zgodze autko jest 18 osobowe:diabloti: I wyjedzie z zZbrza z ul Padlewskiego hihihi:diabloti: bedzie Yorkowy autobus.

to jesli ja sie bede wybierac to sie moze podlacze ;) chyba ze znow mnie tata zawiezie :) z tym, ze ja bez psa :eviltong:

Posted

Anecioreczek napisał(a):
Zaba czemu bez psiaka?:-(

A bo z nim już roznie bywa, raz czuje sie dobrze, raz zle.. ma 15 latek i nie przepada za duzym skupiskiem psow..

Posted

Mikuś jest uroczy szkoda że już taki staruszek

ty masz 18-osobowe auto:o:o:o WOW(takiego jeszcze nie widziałam, ty autobus masz czy jak)
to ile was w nim jedzie (4???) jak tak to mogłabym sie zabrać jeszcze ja , żaba i prawdopodobnie gdyby koleżanka moja jechała to też by się zmieściła???

Ale zajefajnie:D

Posted

no ja sie tak wtrące apropo namiotów;P Otóż z tamtego roku pamietam co panie w recepcji powiedziały na temat tych namiocików i psów, żeby nie było akcji w stylu że musismy sie o tej 8 rano zawijac bo jakies bikini party czy cos...

Ogólnie chodzi o to żeby wczesniej dać znac na recepcji że bedzie pewna ilość namiotów i psów i oni wtedy wyznacza jakis tam teran nie kolidujacy z ludźmi przyjezdnymi i imprezami... i może nie beda juz sie bali Metki bez kagańca?<lol>:D

No i to tyle z mojej strony;P mam nadzieje że moja rada bedzie dobra;)