Michał1987 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 witam serdecznie mam ponad 9 miesiecznego staffika i mam prosbe do posiadaczy stafikow ktorzy maja fotografie doroslego staffika i staffika 9-10 miesiecznego chcialbym zobaczyc i porownac ile ten moj szatan sie rozwinie jak sie zmieni bo nie mam porownania..a tak to jakby dwa zdjecia ktos zamiescil jedne ze stafikiem doroslym a drugie z okolo 9-10 miesiecznym..bardzo bylbym wdzieczny:) pozdrawiam serdecznie:) najlepiej jakby byly na jednym zdjeciu:) Quote
Patka Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 zerknij do mini galerii http://www.dogomania.pl/site/gallery/d/4351/ moja sucz w różnych etapach zakończyła rozwój fizyczny ok 2,5 r. życia. Jednka każdy pies jest inny ma inne geny popatrz na rodziców i mniej więcej można określić co wyrośnie z malca :) ale niespodzianki sie zdarzają ... tu czas najlepszym doradcą oraz dobrakarma i racjonalny ruch :) Quote
Recommended Posts