Patik Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Mam suczkę shih tzu na początku oczywiście uczę ją sikać na matę i jak idzie na podwórko też sika i kupkę też tam zrobi, ale czasami oczywiście jak kogoś nie ma lub nie zdąży to jest siku na dywan ,a co jest najgorsze to to ,ze na początku sikała ładnie na matę , a jak już zmieniliśmy, znowu przestała:shake:, sikała na dywan w jedno miejsce teraz zaczyna już wszędzie staram się z nią wychodzić ,ale czasami wróci i nie zdążę nawet z nią wyjść i już kałuża na dywanie lub kupka. Mamy niby ten pochłaniacz zapachów ,ale nic nie daje mata tez pachnie jej siuśkami ,bo parę razy ją przełożyłam,ale dalej nic nie kapuje,że trzeba tam robić. W sobotę wypierzemy dywan i nie wiem znowu jak zacząć czy dać jej nową mate czy tą co już pachnie ,a może kuwetę?? Quote
Jean Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 - Ile suczka ma? - Na ile h zostaje sama? - czy mata zawsze jest w tym samym miejscu? - czy ma do dyspozycji całe mieszkanie ? Quote
Patik Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Ma 4 miesiące zostaje różnie czasem w ogóle czasem 8 godz. 9lae w tedy nie mam pretensji) ma do dyspozycji tylko parter bez kuchni i łazienki, bo tam nie che wchodzić. a mata jest w tym samym miejscu, jak jest na polu to robi na polu tak a propo, więc staramy się jak najczęściej wychodzić. Quote
Recommended Posts