Buńka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Kikusia :loveu: Jakie wąsy długie :D Świetnie że Kiki ma się tak dobrze :) Ale w sumie co tu się dziwić jak ma taką pańcie :multi: Czekam na foteczki ;) Quote
Mani2000 Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 Troszkę Ferbusia i jego prezentu na Święta :) Drugiej zabawki nie przyfociłam, bo nie wiem, gdzie ją zwierz wyniósł :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 W takim razie życzymy zabawowych świąt. I wesołych:) Szarpaczek bardzo fajny, spodobał się kudłatemu? :) Quote
Mani2000 Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 Oczywiście, Furby lata uśmiechnięty po całym domu z tym szarpakiem. To się robi uciążliwe, zwierz domaga się ciągłych zabaw :D Jak mu odmawiam, to sam sobie nim podrzuca :evil_lol: Szarpaczek kupiłam w baardzo fajnej cenie na bazarku na dogo. Ma miętowy zapach, może to tak przyciąga Ferbiego. W każdym razie, zakup trafiony :) Quote
Mani2000 Posted May 5, 2014 Author Posted May 5, 2014 Furby został zmaltretowany i (nareszcie!) obcięty. Tortury zniósł, chociaż potem był na mnie obrażony :evil_lol: Moja krew :evil_lol: Fotki nie oddają jego uroczej urody. :p Quote
Mani2000 Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 Doberek! :) Kiki Furby Postanowiłam pokazać Wam też roślinkę- storczyka o imieniu Nadzieja(ponieważ nadzieja umiera ostatnia, prawda? :eviltong:) Czy ktoś z Was też nadaje swoim roślinom imiona?:D Quote
Recommended Posts