Mani2000 Posted July 8, 2012 Author Posted July 8, 2012 [quote name='ania90']witamy po dlugiej przerwie:)[/QUOTE] Miło :):):) Edytowałam początek ^^ Quote
Mani2000 Posted July 9, 2012 Author Posted July 9, 2012 Wielkie najście z rana :D(Rana? 11:28 to rano? Przynajmniej dla mnie tak) \ $weet :D Przepraszam za słabe światło,mam okna dachowe(tylko dwa boczne,małe) Quote
Mani2000 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='ania90']daj dworowe fotki tez :cool3:[/QUOTE] Z tym może być problem. Mam podwórko,lecz z betonem samym,więc Furby chodzi na smyczy :) Ale odwiedzam także ogródek znajomego na którym są kaczki,kury,króliki,Reks(Pies)i gołębie,dla Ferbiego raj :D Tam mogę troszke fotek zrobić :) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Jaki fajny kudłacz :loveu: To znaczy jak to? Nie chodzicie na normalne spacery? Quote
Mani2000 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Ty$ka']Jaki fajny kudłacz :loveu: To znaczy jak to? Nie chodzicie na normalne spacery?[/QUOTE]M Mówię,że Furby chodzi na spacery na smyczy :) Nie puszczam go u nas na betonie(podwórko..sam beton..) ponieważ on woli hasać w trawie,i do tego ma natrętnego sąsiada Shar-Pei'a sąsiadki który go nie znosi..Nie wiem czemu. Ale coraz częściej biega sobie na ogródku gdzie jest istny zwierzyniec :) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Ah, rozumiem :) Może jakieś fotki z psich spotkań? My niestety psich znajomych nie mamy, ale w rekompensatę latamy do lasu :) Quote
Mani2000 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 [quote name='Ty$ka']Ah, rozumiem :) Może jakieś fotki z psich spotkań? My niestety psich znajomych nie mamy, ale w rekompensatę latamy do lasu :)[/QUOTE] Psie spotkania...hmm Trzeba przyznać,Furby nie jest przez psy lubiany. Shar-Pei sąsiadki go nie lubi,gryzie go. Psotka sąsiada jest sunią,której akurat Furby nie lubi. Żadnych innych psów nie znam,z którymi mógł by się bawić. Owszem,kiedyś miał przyjaciela,ale wyprowadziliśmy się z dzielnicy,i straciliśmy z rodziną kontakt :( Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 A na spacerach nie spotykacie żadnych psiarzy? My często mamy okazję mijać się z właścicielami czworonogów: czy to w lesie, czy na polanie. ;) Nie tworzymy jakiejś stałej grupy spacerowej, ale czasem nasze psy się pobawią :) Quote
Mani2000 Posted July 10, 2012 Author Posted July 10, 2012 Jeśli spotykamy,to rzadko,lub jakiś drugi właściciel nie jest chętny.. Szkoda że mieszkasz daleko :/ Tymczasem Furby został ogolony. Ma łysy grzbiet,a resztę zrobimy na sznupa jutro :) Wkrótce zdjęcia :) Quote
Ty$ka Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Eh, są i tacy psiarze... Ano szkoda (ja wszędzie mam daleko :shake: ) O, w takim razie czekamy na fotki w nowej fryzurze :) Quote
Mani2000 Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Dzisiaj informuję,Furby jest ostrzyżony! Może nie jest do końca sznaucerem,ale jest słodki. Furby jest w połowie ogolony,aby sierść od nowa urosła,była łatwiej do wyczesania ;) Aktualnie leży sobie na wycieraczce do butów(dziwnie to brzmi,ale on lubi tam leżeć,jest materiałowa) więc mu nie przeszkadzam :) Quote
Ty$ka Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 W takim razie czekamy na fotki w nowym fryzie :P Quote
Patik Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Już się nie mogę doczekać , dawaj zdjęcia :diabloti: Quote
harpoonka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Dawno tutaj nie zaglądałam ;) Podłączam się pod prośby poprzedników - zdjęciaaaa! :D Quote
Mani2000 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Patik']Już się nie mogę doczekać , dawaj zdjęcia Rozkaz? :D [quote name='harpoonka']Dawno tutaj nie zaglądałam Podłączam się pod prośby poprzedników - zdjęciaaaa! Ohh,wybaczymy :) [quote name='Ty$ka']Halo, i gdzie te fotki? W folderze aktualnie :P [quote name='ania90']ja chce fotki... Oj proszę :P Foteczki: Zwróćcie uwagę proszę na to,jak wyglądał wcześniej :P Zobaczcie fotki wcześniejsze :P Quote
Mani2000 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Ty$ka']Fajna metamorfoza ;) Podoba mi się :loveu:[/QUOTE] Cieszymy się ;P Quote
harpoonka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Ładnie mu teraz :) Jeju, uwielbiam tę słodką mordeczkę :D Quote
Mani2000 Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='harpoonka']Ładnie mu teraz :) Jeju, uwielbiam tę słodką mordeczkę :D[/QUOTE] Raz pokochasz-zawsze kochasz :cool3: Quote
Recommended Posts