Ewelinaa Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Agappe napisał(a):nie wiecie czy pojawi się katalog przedwystawowy? ja myślę że nie będzie wykazu ja w tamtym roku dzowniąc , dowiedziałam się co do stawki (w klasie) :( mam nadzieję ze się to zmieni :) Quote
Elitesse Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 looo matko mam nadzieje ze takich bledow we wlasciwym katalogu nie bedzie :shake: :shake: sznaucery namieszane okropnie !! wogole nie sa poukladane - ta sama rasa pojawia sie kilka razy, jednego sredniaka wypatrzylam w miniaturach ... moj synek bedzie walczyl na tej wystawie o skonczenie Championatu wiec musze zaciskac kciuki :thumbs: Quote
erloy Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witam Na formularzu informacyjnym o wystawie był nr komórki do organizatora. Niestety formularz został zdjęty ze strony www oddziału. Czy ktoś go posiada i może mi podać, bo w katalogu przedwystawowym mój pies jest w innej klasie niż go zgłaszałem. Quote
Cavisia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ja sobie ten numer zapisałam jakiś czas temu, więc mam nadzieję, że jeszcze aktualny: 0 604 412 976 Quote
erloy Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cavisia napisał(a):Ja sobie ten numer zapisałam jakiś czas temu, więc mam nadzieję, że jeszcze aktualny: 0 604 412 976 Abonent nieosiągalny :( Quote
Kika Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nr jest dobry - dzwoń dzisiaj, może był poza zasiegiem. Quote
anovi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A ja chyba napisałam w zeszłorocznym wątku :lol: - no to przeklejam tutaj :) Mam pytanko? Czy komuś udało się może dodzwonić do oddziału Przemyśl?? Ja dzwoniłam w ubiegły wtorek całe dwie godziny i niestety niss :shake: cały czas zajęte :-( Nie mogłam nawet potwierdzić zgłoszenia - mamy już zapłacone, ale nadal nie mamy potwierdzenia przyjęcia na wystawę w Jarosławiu (dziś chciałam wysłać fax'em dodatkowo dowód wpłaty, ale fax też tam "nie żyje" :roll: Quote
Lavanara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Diler jest czarno-czerwony... :oops: :roll: :mad: Pozdrawiam. Quote
anovi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Lavanara napisał(a):anovi a jesteście na liście? Pozdrawiam. Lavanara, no właśnie teraz dopiero jak znalazłam ten wątek, to przeczytałam, że jest już lista :lol: Lecę sprawdzić :) Quote
anovi Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Jesteśmy :multi::multi::multi: No to już jestem spokojna :) dzięki Quote
jusiss Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Lavanara napisał(a):Diler jest czarno-czerwony... :oops: :roll: :mad: Pozdrawiam. Yerres zresztą też, na dodatek jest przez J, no i Tambar dostanie dwa numerki :cool3: Gaba, trzymam kciuki! Quote
Nugatika Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 a widzieliscie kiedys sniadego bernenczyka? :D Quote
Cavisia Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Nugatika napisał(a):a widzieliscie kiedys sniadego bernenczyka? :D Domyślam się, że Jarosławiu będzie ta niepowtarzalna okazja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Gosik71 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Kochani pomocy:placz::placz::placz::placz::placz: Auto mamy na warsztacie i nie zdążą go zrobić:-( kto jedzie z okolic np. Katowic (my z Tychów) i może zabrać jedną osobę z dwoma szetlandami???:modla::modla::modla: psiaki spokojne:loveu: Oczywiście dokładam sie do paliwa:cool3: Pociągi o dziwnych godzinach jadą, jestem w kropce:cry::cry::cry: Quote
anovi Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Gosik przykro mi - my nie damy rady, bo po drodze zabieramy z Kraka doga i jedną osobę jeszcze ( więcej się nas nie zmieści) :( Quote
Em-ka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 Jest już katalog przedwystawowy od przedwczoraj na stronie oddziału przemyskiego: http://zkwpoprzemysl.republika.pl/pliki/wystawy/29wp.doc Quote
Lavanara Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Kochani, nie wiecie jak z sędziami mającymi 2 grupy? :shake: Która najpierw? Em-ka trzymam kciuki za BOGa :cool3: to będziemy wam kibicować w niedziele na BISie! :-) Pozdrawiam Gaba Quote
Em-ka Posted March 7, 2007 Author Posted March 7, 2007 hahahahaha, Gaba - chyba tylko wtedy jak wyjdę na ring z psem mojej hodowczyni.......... chyba nie z Titusiem :) on teraz to taka paróweczka jest..........:cool3: ;) Quote
Nugatika Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Cavisia napisał(a):Domyślam się, że Jarosławiu będzie ta niepowtarzalna okazja:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak najbardziej - piesek w klasie mlodziezy :diabloti: :evil_lol: Quote
Dotta Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witajcie!Dzięki za link wystawowy..Pozdrawiam i do zobaczenia na wystawie Dota i Weris www.weris.pl Quote
Recommended Posts