Jump to content
Dogomania

XXIX PWPS Jarosław, 10-11 marzec 2007r.

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agappe napisał(a):
nie wiecie czy pojawi się katalog przedwystawowy?

ja myślę że nie będzie wykazu ja w tamtym roku dzowniąc , dowiedziałam się co do stawki (w klasie) :( mam nadzieję ze się to zmieni :)

• 2 weeks later...
Posted

looo matko mam nadzieje ze takich bledow we wlasciwym katalogu nie bedzie :shake: :shake:
sznaucery namieszane okropnie !! wogole nie sa poukladane - ta sama rasa pojawia sie kilka razy, jednego sredniaka wypatrzylam w miniaturach ...

moj synek bedzie walczyl na tej wystawie o skonczenie Championatu wiec musze zaciskac kciuki :thumbs:

Posted

Witam
Na formularzu informacyjnym o wystawie był nr komórki do organizatora. Niestety formularz został zdjęty ze strony www oddziału. Czy ktoś go posiada i może mi podać, bo w katalogu przedwystawowym mój pies jest w innej klasie niż go zgłaszałem.

Posted

Cavisia napisał(a):
Ja sobie ten numer zapisałam jakiś czas temu, więc mam nadzieję, że jeszcze aktualny: 0 604 412 976

Abonent nieosiągalny :(

Posted

A ja chyba napisałam w zeszłorocznym wątku :lol: - no to przeklejam tutaj :)

Mam pytanko? Czy komuś udało się może dodzwonić do oddziału Przemyśl?? Ja dzwoniłam w ubiegły wtorek całe dwie godziny i niestety niss :shake: cały czas zajęte :-(
Nie mogłam nawet potwierdzić zgłoszenia - mamy już zapłacone, ale nadal nie mamy potwierdzenia przyjęcia na wystawę w Jarosławiu (dziś chciałam wysłać fax'em dodatkowo dowód wpłaty, ale fax też tam "nie żyje" :roll:

Posted

Lavanara napisał(a):
anovi a jesteście na liście?

Pozdrawiam.

Lavanara, no właśnie teraz dopiero jak znalazłam ten wątek, to przeczytałam, że jest już lista :lol: Lecę sprawdzić :)

Posted

Lavanara napisał(a):
Diler jest czarno-czerwony... :oops: :roll: :mad:

Pozdrawiam.

Yerres zresztą też, na dodatek jest przez J, no i Tambar dostanie dwa numerki :cool3:
Gaba, trzymam kciuki!

Posted

Nugatika napisał(a):
a widzieliscie kiedys sniadego bernenczyka? :D

Domyślam się, że Jarosławiu będzie ta niepowtarzalna okazja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kochani pomocy:placz::placz::placz::placz::placz:

Auto mamy na warsztacie i nie zdążą go zrobić:-( kto jedzie z okolic np. Katowic (my z Tychów) i może zabrać jedną osobę z dwoma szetlandami???:modla::modla::modla: psiaki spokojne:loveu: Oczywiście dokładam sie do paliwa:cool3:

Pociągi o dziwnych godzinach jadą, jestem w kropce:cry::cry::cry:

Posted

Kochani, nie wiecie jak z sędziami mającymi 2 grupy? :shake:
Która najpierw?
Em-ka trzymam kciuki za BOGa :cool3: to będziemy wam kibicować w niedziele na BISie! :-)

Pozdrawiam
Gaba

Posted

hahahahaha, Gaba - chyba tylko wtedy jak wyjdę na ring z psem mojej hodowczyni.......... chyba nie z Titusiem :) on teraz to taka paróweczka jest..........:cool3: ;)

Posted

Cavisia napisał(a):
Domyślam się, że Jarosławiu będzie ta niepowtarzalna okazja:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak najbardziej - piesek w klasie mlodziezy :diabloti: :evil_lol: