Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciekawe jak się zaaklimatyzuje. Ona już trochę zżyła się z Tobą. Z początku pewno będzie bardzo tęsknić. Napisz Tamarko jak coś będziesz wiedzieć o Zuzi:lol:

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Noc przespała z Panią, ma spacery, przyjemności ale popiskuje. Mnie też jest przykro i nie powinnam być domem tymczasowym bo kiepsko sobie radzę z rozstaniami. Historia Zuzi podobna jest do historii Fifi http://www.dogomania.pl/forum/threads/121090-Filifionka-Fifi-znalaz%C5%82a-DS-w-Krakowie . Oddanie z tych samych powodów, moje decyzja, że jak dom lepszy od mojego się nie znajdzie, to zostanie. I trafia się dom lepszy i bardzo podobny do tego od Fifi, nawet rodzina w podobnym wieku.

Edited by tamb
Posted

Mam kolejną bidę, staruszka bez oczka. Maleńki, stary, bezbronny. Panią zabrali do domu opieki a psy do schroniska. Maluchy troszkę młodsze znalazły domy a on został sam i stracił oko. Od wczoraj jest u mnie. Psy go przyjęły a on wręcz kocha koty. Miły, grzeczny tylko załatwia się w domu. Pewnie starsza Pani nie miała siły wyprowadzać.

• 1 month later...