Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']ale cuudeńko
http://img689.imageshack.us/img689/6136/100img0019resize.jpg

przy takich fotach , to szczeniaki raz dwa znajda domy, tylko je poogłaszać

foti są super, a szczeniaki na nich tak słodkie, że nic tylko je całować:loveu: i te różowe, nakrapiane noski:loveu:
zawsze się obawiam, czy szczeniak trafia w dobre ręce, czy aby kogoś nie zwiódł słodki wygląd zwierzaczka...i ta niepewnośc co potem, bo szczeniaka nie wysterylizujesz przed adopcją...

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gryf80 napisał(a):
kasa na karme-moge przesłac tylko nr konta poproszę sami sobie kupicie ;),taka jaka chcecie,super wszytsko tylko strasznie zagmatwane,czyli bilans "szczeniat" jaki jest?tzn ile ma dt a ile nie,bo sie trochu pogubiłam no i co z sunia

Wszystkie są już bezpieczne reszte razem z mamą bierze Pies na zakręcie.
Możesz kupić karmę zamiast wysyłać środki? Najlepiej zamówić coś dobrego z internetu aby było najtaniej.

Posted

bico napisał(a):
foti są super, a szczeniaki na nich tak słodkie, że nic tylko je całować:loveu: i te różowe, nakrapiane noski:loveu:
zawsze się obawiam, czy szczeniak trafia w dobre ręce, czy aby kogoś nie zwiódł słodki wygląd zwierzaczka...i ta niepewnośc co potem, bo szczeniaka nie wysterylizujesz przed adopcją...

Sławek jak zawsze się wykazał;)
Psiaki będą wyadoptowywane oczywiście na umowę a domy specjalnie sprawdzone pod kątem rasy.

Ma ktoś może astową umowę adopcyjną?

Posted

MaDi napisał(a):
Ma ktoś może astową umowę adopcyjną?

Trzeba się astowców pytać, podałam linka do astowego wątku, bo ja nawet nie wiedziłam, że dla astowatych to jest specjalna, inna niż zwykle umowa adop.

Posted

MaDi napisał(a):
Też mi dama raczej niewychowana smarkula kto to widział aby siadać niebieskiemu ludkowi na twarz;)

Podusi ani kocyka mieciutkiego nie podali zeby bylo na czym usiasc, to sobie radzi dziewczyna jak moze :eviltong:

Posted

Merys napisał(a):
Widziałam na FB, tym skur... nogi z dupy bym powyrywała.

ja nawet nie mam siły się porządnie w....ić, a nogi to się uginają ale też pode mną:(

Posted

MaDi napisał(a):
Widziałam ale tak naprawdę nie wiadomo co mu się stało byc może to nie pobicie a np. auto.
Pies jest zadbany i ma drogie akcesoria.

na ciele widać ślady i rany po kłuciu ostrym narzędziem i ślady zadrapań na szyi jak po drucie, nożu lub sznurze...

Posted

ja nawet nie chce otwierac tej strony o bulisiu,wystarcza mi wasze opisy i juz moja chora wyobraznia pracuje az nad to.
super że wszystko dobrz sie skończyło,mój gryf tez miała taki nakrapiany nos z biegiem lat kropki stały sie łatami i ma łaciaty nos

Posted

[quote name='bico']na ciele widać ślady i rany po kłuciu ostrym narzędziem i ślady zadrapań na szyi jak po drucie, nożu lub sznurze...
Bico powiem wiele widziałam i wiele razy zbyt szybko oceniałam dlatego teraz podchodzę do takich akcji z rezerwą. Cała ta sprawa może spowodować,że właściciel w szoku nie będzie w stanie odebrać psa bojąc się konsekwencji. Mam tylko nadzieję,że prawda zostanie ustalona i sprawca tego czynu pociągnięty do odpowiedzialności.
Goya ma dom:)

Posted

MaDi napisał(a):
Widziałam ale tak naprawdę nie wiadomo co mu się stało byc może to nie pobicie a np. auto.
Pies jest zadbany i ma drogie akcesoria.

MaDi, to jest pobicie, pies był prawdopodobnie wieszany również............. :(

Posted

Z tego, co się orientuję, pies był również potraktowany czymś ostrym, poza tym z wypowiedzi w TVP2 wynika, ze był znaleziony w kagańcu, przywiązany do latarni, mial też starsze obrażenia...

Posted

Co się dzieje. Jaki może być powód żeby tak skatować psa, trzeba mieć nie po kolei w głowie.
U nas kiedyś na klatce podobno zakatowali psa, którego właściciel wypuszczał, mały kundelek może z 7kg, o tak za nic.