MaDi Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 gryf80 napisał(a):kurde.czyli jeszcze 6 potzrebuje domku,a co kurcze z sunia? a gdzie ona jest-tzn w której klinice-stefczyk?może mogliby za oplata promocyna zostawić ją z malymi-może w niedługim czasie cos wykombinujemy Tak stefczyk tylko potrzebne są pieniądze na zapłacenie z góry chociaż części rachunku.Na opłatę promocyjna raczej nie ma co liczyć, ale zapytam o ew. koszty dzisiaj wieczorem. Quote
MaDi Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 gryf80 napisał(a):załozyłam na niebieskim Dzięki, podeślesz link? Quote
zaginiona sara Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Jeśli będą dostawać mięso to pod novą na bazarze jest bardzo tani indyk kolanka i korpusy kurze. Może mleko zastępcze dla szczeniąt jeszcze by się przydało? Quote
MaDi Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 zaginiona sara napisał(a):Jeśli będą dostawać mięso to pod novą na bazarze jest bardzo tani indyk kolanka i korpusy kurze. Może mleko zastępcze dla szczeniąt jeszcze by się przydało? Wszystko ustalę z lekarzem jesli tylko uda mi się go zastać. Quote
gryf80 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 ok.czekam na wiadomośc.cos tam skapnę,bo zaleglości trzeba spłacać.coby całej ferajny na bruk nie wywalili.żarcia nie mam dla szczeniat bo wszystko co mam to dla "adultów".kurcze tak sobie myśle,że kobita powinna choć częściowo oplacic pobyt psa w klinice,mimo iz jej nie chce Quote
Cała Ona ** Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [FONT=Century Gothic]Takie słodkie szczeniorki, mama też widać fajna - oby znalazły kochające domki !!![/FONT] [FONT=Century Gothic]Po tej klinice spodziewajcie się raczej dużych kosztów, wiem bo sama musiałam tam zostawić moją sukę na tydzień,to jak zobaczyłam rachunek to się przeraziłam !!![/FONT] [FONT=Century Gothic]Już udostępniam na FB :p[/FONT] [FONT=Century Gothic][/FONT] [FONT=Century Gothic]Gryf80 - jeśli kobitka zrzekła się praw do suki i szczeniąt to niestety,ale nikt jej nie może do tego zmusić - to już nie jej psy !!![/FONT] Quote
gryf80 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 http://amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=69&t=7390 bardzo proszę Quote
bico Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 jak widzę nowy banner u MaDi i Merys to już się boję... matka, to raczej ma coś wspólnego z dogiem argentyńskim, a ojciec szczeniąt to jaki pies? choć pewnie mogło byc ich kilku... tutaj na dogo jest wątek astowatych: http://www.dogomania.pl/threads/22803-Bulowate-Do-Adopcji-Jeden-Wątek-Dla-Wszystkich-aktualizacje-str.1-post-1-2-5-8!!! czekamy na sesję Muzzego, bo pewnie będzie;) Quote
Sybel Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 O ludzie... Panienka się sama powinna była uśpić za ciężką głupotę. Na razie chociaż zapiszę, bo nic nie mogę. Tylko dopingować... Quote
evel Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) [quote name='Cała Ona **'] [FONT=Century Gothic]Po tej klinice spodziewajcie się raczej dużych kosztów, wiem bo sama musiałam tam zostawić moją sukę na tydzień,to jak zobaczyłam rachunek to się przeraziłam !!![/FONT] Ale psy nie są na Stefczyka... chyba? Dobra, widzę już. Jakaś nieogarnięta byłam wczoraj :oops: Edited March 15, 2012 by evel Quote
ms_arwi Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dzwonila do mnie rodzinka zainteresowana adopcja szczeniaka astka. Dzwonili po mojego tymczasowicza Spota, ale on jutro do domku prawdopodobnie pojedzie, wiec zasugerowalam Panstwu adopcje innego szczeniaczka, obiecalam podeslac fotki tej 9tki... Quote
gryf80 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 evel madi pisała że na stefczyka,ms arwi super by było,tylko pamiętaj że niektóre sa chyba w trakcie leczenia na świeżba Quote
MaDi Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Mały skrót;) Szczeniąt jest 8 plus mama ABI Mamy DT u Merys dla białasa z Łatką na oku DT u wolontariuszki Fundacji LSOZ dla białej suni ew. w skrajnym wypadku weźmie chłopaka do parki;) DT u mnie dla brązowego chłopaka;) już go kocham a jest najokropniejszy z zachowania czyli idealny dla mnie;) PIES NA ZAKRĘCIE szuka czegoś dla mamy i maluchów. Jutro wizyta PA dla jednej z suń w Lublinie. Miła niespodzianka to zdjęcia które zaraz umieszczę i hit dnia... ABI JEST WYSTERYLIZOWANA:crazyeye: Quote
agaga21 Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 MaDi napisał(a): i hit dnia... ABI JEST WYSTERYLIZOWANA:crazyeye: jak to? zaraz po porodzie ją sterylizowano??? Quote
malawaszka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 może miała cesarkę przy porodzie i od razu ją wysterylizowano? jesli tak to tym bardziej nie rozumiem chęci uśpienia rodzinki przez pożal się boze włascicielkę... Quote
MaDi Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 agaga21 napisał(a):jak to? zaraz po porodzie ją sterylizowano??? Sama jestem w szoku... Podobno były jakieś komplikacje i była ciachnięta i to w tej samej klinice! Maluchy zostały odstawione 2 dni temu. Dziewczyna zostawiła 300 zł na eutanazje i za to zostanie wykonana profilaktyka. Lekarz uzgodnił z szefem że do poniedziałku rodzina jest w klinice bezpłatnie:multi: Potrzebujemy karmy dla szczeniąt ponieważ 4 maluchy bierzemy pod skrzydła LSOZu. Quote
Merys Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Muzzy jak zawsze zrobił super zdjęcia :D Mamusia, cudowna sunia, wesoła bardzo lgnie do człowieka :) Quote
Merys Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Chłopak Chłopak (Fundacja LSOZ) Chłopak (parówa) (DT Fundacja LSOZ) Dziewczynka Edited March 18, 2012 by Merys Quote
Merys Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 (edited) Dziewczyna (DT Fundacja LSOZ) Już w nowym domu :D Chłopak (DT Fundacja LSOZ) Chłopak Dziewczyna Edited March 18, 2012 by Merys Quote
gryf80 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 kasa na karme-moge przesłac tylko nr konta poproszę sami sobie kupicie ;),taka jaka chcecie,super wszytsko tylko strasznie zagmatwane,czyli bilans "szczeniat" jaki jest?tzn ile ma dt a ile nie,bo sie trochu pogubiłam no i co z sunia Quote
Ania+Milva i Ulver Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 ale cuudeńko http://img689.imageshack.us/img689/6136/100img0019resize.jpg przy takich fotach , to szczeniaki raz dwa znajda domy, tylko je poogłaszać Quote
as_ko Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Napatrzeć się nie mogę na te zdjęcia :) normalnie się chce wziąć i wyprzytulać całą gromadkę. Muzzy ukłony w Twoją stronę...super. Ja bym matkę ogłaszała, że w typie doga argentyńskiego. Jeśli potrzeba ogłoszeń to w wolnej chwili mogę pomóc. Tylko czy sunię już można ogłaszać czy na razie szczylki? Quote
muzzy Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Ze swojej strony dodam, że Abi to naprawdę przesympatyczne suczydło, łasi się do wszystkich, jest pełna pozytywnej energii. Czyli innymi słowy: pies morderca... mitu, że amstaffy są niebezpieczne :) Quote
Recommended Posts