Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

gryf80 napisał(a):
kurde.czyli jeszcze 6 potzrebuje domku,a co kurcze z sunia?
a gdzie ona jest-tzn w której klinice-stefczyk?może mogliby za oplata promocyna zostawić ją z malymi-może w niedługim czasie cos wykombinujemy

Tak stefczyk tylko potrzebne są pieniądze na zapłacenie z góry chociaż części rachunku.Na opłatę promocyjna raczej nie ma co liczyć, ale zapytam o ew. koszty dzisiaj wieczorem.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaginiona sara napisał(a):
Jeśli będą dostawać mięso to pod novą na bazarze jest bardzo tani indyk kolanka i korpusy kurze.
Może mleko zastępcze dla szczeniąt jeszcze by się przydało?

Wszystko ustalę z lekarzem jesli tylko uda mi się go zastać.

Posted

ok.czekam na wiadomośc.cos tam skapnę,bo zaleglości trzeba spłacać.coby całej ferajny na bruk nie wywalili.żarcia nie mam dla szczeniat bo wszystko co mam to dla "adultów".kurcze tak sobie myśle,że kobita powinna choć częściowo oplacic pobyt psa w klinice,mimo iz jej nie chce

Posted

[FONT=Century Gothic]Takie słodkie szczeniorki, mama też widać fajna - oby znalazły kochające domki !!![/FONT]

[FONT=Century Gothic]Po tej klinice spodziewajcie się raczej dużych kosztów, wiem bo sama musiałam tam zostawić moją sukę na tydzień,to jak zobaczyłam rachunek to się przeraziłam !!![/FONT]

[FONT=Century Gothic]Już udostępniam na FB :p[/FONT]
[FONT=Century Gothic][/FONT]
[FONT=Century Gothic]Gryf80 - jeśli kobitka zrzekła się praw do suki i szczeniąt to niestety,ale nikt jej nie może do tego zmusić - to już nie jej psy !!![/FONT]

Posted (edited)

[quote name='Cała Ona **']
[FONT=Century Gothic]Po tej klinice spodziewajcie się raczej dużych kosztów, wiem bo sama musiałam tam zostawić moją sukę na tydzień,to jak zobaczyłam rachunek to się przeraziłam !!![/FONT]

Ale psy nie są na Stefczyka... chyba?

Dobra, widzę już. Jakaś nieogarnięta byłam wczoraj :oops:

Edited by evel
Posted

Dzwonila do mnie rodzinka zainteresowana adopcja szczeniaka astka. Dzwonili po mojego tymczasowicza Spota, ale on jutro do domku prawdopodobnie pojedzie, wiec zasugerowalam Panstwu adopcje innego szczeniaczka, obiecalam podeslac fotki tej 9tki...

Posted

Mały skrót;)
Szczeniąt jest 8 plus mama ABI
Mamy DT u Merys dla białasa z Łatką na oku
DT u wolontariuszki Fundacji LSOZ dla białej suni ew. w skrajnym wypadku weźmie chłopaka do parki;)
DT u mnie dla brązowego chłopaka;) już go kocham a jest najokropniejszy z zachowania czyli idealny dla mnie;)

PIES NA ZAKRĘCIE szuka czegoś dla mamy i maluchów.

Jutro wizyta PA dla jednej z suń w Lublinie.
Miła niespodzianka to zdjęcia które zaraz umieszczę i hit dnia...
ABI JEST WYSTERYLIZOWANA:crazyeye:

Posted

agaga21 napisał(a):
jak to? zaraz po porodzie ją sterylizowano???

Sama jestem w szoku...
Podobno były jakieś komplikacje i była ciachnięta i to w tej samej klinice! Maluchy zostały odstawione 2 dni temu.
Dziewczyna zostawiła 300 zł na eutanazje i za to zostanie wykonana profilaktyka.
Lekarz uzgodnił z szefem że do poniedziałku rodzina jest w klinice bezpłatnie:multi:
Potrzebujemy karmy dla szczeniąt ponieważ 4 maluchy bierzemy pod skrzydła LSOZu.

Posted

kasa na karme-moge przesłac tylko nr konta poproszę sami sobie kupicie ;),taka jaka chcecie,super wszytsko tylko strasznie zagmatwane,czyli bilans "szczeniat" jaki jest?tzn ile ma dt a ile nie,bo sie trochu pogubiłam no i co z sunia

Posted

Napatrzeć się nie mogę na te zdjęcia :) normalnie się chce wziąć i wyprzytulać całą gromadkę. Muzzy ukłony w Twoją stronę...super.
Ja bym matkę ogłaszała, że w typie doga argentyńskiego. Jeśli potrzeba ogłoszeń to w wolnej chwili mogę pomóc. Tylko czy sunię już można ogłaszać czy na razie szczylki?

Posted

Ze swojej strony dodam, że Abi to naprawdę przesympatyczne suczydło, łasi się do wszystkich, jest pełna pozytywnej energii. Czyli innymi słowy: pies morderca... mitu, że amstaffy są niebezpieczne :)