Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oto kilka fotek z imprezy. Jakby kogoś interesowała relacja słowna, to zaprzaszam na naszą stronę.

...Dobiegamy do mety drugiej pętli. W łapach ponad 50 km.

Meta pierwszej pętli. Jeszcze w 7 psów...

Obowiązkowy biwak... Dziewczyny w doskonałej kondycji...

...a chłopaki się luzują ;-)

A tak wyglądała prosta startowa.

Posted

HuskyTeam twój post został przeniesiony do działu "zaprzęgi" (w razie gdybyś szukał tego pierwszego;) )

Szkoda, że nie mogłam zobaczyć was w sobotę. Ale za to widziałam Cię u nas w Rzeszowie na wystawie i nieźle twojej parce bliźniaków poszło :) gratulacje

Posted

Piękne te pieski i takie wytrwałe :multi: A mój ma na sanki "ALERGIĘ" -jak widzi sanki to ucieka :shake: :placz: ale jest taki piękny i kocham go :loveu:

Posted

Wzajemnie! szkoda tylko, że musieliśmy się zmyć w sobotę koło południa - zależało mi, żeby te oblodzone serpentyny za Cisną przejechać za jasnego. Nie powiem, bez łańcuchów i ciężką przyczepą niefajne doświadczenie.
Będziesz w Lutowiskach? Bo jeżeli będzie śnieg, to ja startuję choćbym miał psy pociągiem na zawody przywieźć ;-)

Pzdr

Posted

No nie, jednak jechać w Bieszczady na pare dni, by tylko pooglądać zawody, to raczej nie...:roll: Za mało urlopu i kasy. A żeby startować, to bez szans :lol:

A bardzo żałuję, bo kiedyś bym chciała te słynne zawody obejrzeć. Może kiedyś jakoś zaplanujemy w tym terminie dłuższy pobyt :)