Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

makot'a;19095780 napisał(a):
Ja zdjęcia oglądałam już kilka razy, ale jakoś zawsze w biegu i teraz sobie dopiero uświadomiłam, że Wam jeszcze nie gratulowałam!
Także gratulacje ogromne dla Ciebie i dla Fanty! :D
Same sukcesy:D

Dziękujemy, dziękujemy :loveu:
Niedługo dodam kilka fotek z treningowych zawodów w Powsinie ;)

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Gratki ja tez na fejsie ogladalam mnostwo razy - sa super! ;*[/QUOTE]
Dziękuję :loveu: Choć to chyba bardziej komplement dla fotografa ;pp
[quote name='Aleksandra95']pozdrawiamy.:):):)[/QUOTE]
:loveu:
[quote name='unikatowydiament']no to czekam na focie,mizianki zasyłamy:)[/QUOTE]
Foteczki dodane, również przesyłam mizianka :loveu:
[quote name='Misia&Ruby']Witam się :)

Własnie obejrzałam kilka filmików z Waszych zawodów- Fanta jest genialna! :)[/QUOTE]

A dziękuję bardzo :loveu:

Posted

[quote name='Kaja10014']Uwielbiam tu wchodzić, tyle dobrego agilitowania tu jest :)[/QUOTE]
Ahahahaha dziękujemy :loveu: Jak sa zawody, to są i filmiki, i zdjęcia, i relacje :D
[quote name='puchu']Gratulacje :) To kiedy przenosicie się do A1?[/QUOTE]
Myślę, że na wakacjach :evil_lol:

Posted

Ja mam nadzieję, że mu już w A2 będziemy śmigać. Trzy łapki już mamy, jeszcze dwie i trzeba będzie się przenieść.
Będziesz 26-27 na zawodach fortowych?

Posted

[quote name='puchu']Ja mam nadzieję, że mu już w A2 będziemy śmigać. Trzy łapki już mamy, jeszcze dwie i trzeba będzie się przenieść.
Będziesz 26-27 na zawodach fortowych?[/QUOTE]

Będę ;)
Teoretycznie wszystkie przeszkody mamy zrobione, może slalom nie jest idealny - ale był uczony za ręką, więc wielkich cudów nie wymagam, ale do A1 nam się jakoś nie spieszy ... Głównie dlatego, że mam problem z zapamiętywaniem torów :roll:
W ogóle, to mam ambitny plan zakupu kładki i palisady, i jak starczy kasy - kilku innych przeszkód :loveu:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Fanta jest genialna! :)[/QUOTE]
Błąd - obie są genialne: tworzą zgrany duet :eviltong:
A na filmiki i zdjęcia nie mogę się napatrzeć i na myśl przychodzi mi od razu jedno: Fanta to błyskawica - jeszcze trochę i prześcignie prędkość światła :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Błąd - obie są genialne: tworzą zgrany duet :eviltong:
A na filmiki i zdjęcia nie mogę się napatrzeć i na myśl przychodzi mi od razu jedno: Fanta to błyskawica - jeszcze trochę i prześcignie prędkość światła :evil_lol:[/QUOTE]

Obie to raczej nie, bo popadnę w samouwielbienie :evil_lol: A tak na serio, to muszę jeszcze baardzo dużo pracować nad swoim prowadzeniem psa po torze, żeby było jeszcze lepiej :loveu:

Posted

[quote name='puchu']To przyjdzie też z czasem :)[/QUOTE]
Oby, oby :eviltong: Niedawno stuknął nam rok trenowania :loveu:
[quote name='Misia&Ruby']:oops: Racja.
Poprawka: Obie jesteście genialne :)[/QUOTE]

Niee, pisałam już wyżej :oops:
No a Fanta jest psem, na którym popełniłam masę błędów, zaczęłyśmy profesjonalnie trenować, gdy była w wieku około 2,5 roku, wcześniej miała niefajne spotkanie z agility, ale udało się nam z tego wyjść, trenując w Rzeszowie i na chwilę obecną jest przyzwoicie :lol: Przynajmniej teraz wiem, jakich błędów nie popełniać przy następnym psie, choć wiem, że błędy są nieuniknione.
Co nie zmienia faktu, że z Fanciaka jestem zadowolona ;)

Posted

[quote name='Asiaczek']Cudne ujęcie:)
http://i1166.photobucket.com/albums/q609/Fantowa/580528_283404051750212_100002418587844_603797_415683252_n.jpg

Z głowa zrobione zabezpieczenie toru przed kibicami;)
http://i1166.photobucket.com/albums/q609/Fantowa/P1015308640x480.jpg

Pzdr.
Hahahaha to zabezpieczenie to oczywiście przed fanami, którzy mogliby wtargnąć na tor i mi psa porwać :evil_lol:
Myślę, że zostało postawione po to, żeby na pokazach obrony ludzie czuli się jakoś tak bezpieczniej... Choć psy tam zapatrzone w przewodnika/pozoranta, że o publice nie myślą ;)
[quote name='Kashdog']A masz może jakiś filmik z Waszego slalomowania :D?

Buu, nie mam :-( Na treningu nie mam głowy na kręcenie czegokolwiek, a na zawodach to startujemy jeszcze w zerówkach :diabloti:
Tak w ogóle, to w tę niedzielę mamy następny pokaz, ale wątpię, że będa z niego jakieś fotki...

Posted

[quote name='Kaja10014']To wpadnijcie na pokaz do Łowicza, na pewno będziecie miały fotki :eviltong: :grins:[/QUOTE]

Buu, za daleko :D

Dzisiaj jesteśmy po kolejnym pokazie - pomimo upału, Fanta świetnie biegała :multi: A po pokazie pływanie w jeziorze :loveu:
Filmików ani zdjęć raczej nie będzie...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, cienko tu u Was z fotkami, cienko...;)

pzdr.

Będą niedługo!
Tymczasem:
[video=youtube;2QAhStMS7os]http://www.youtube.com/watch?v=2QAhStMS7os[/video]