Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantowa napisał(a):

No i przeszkody są OK, czego nie można powiedzieć o wandrusowej huśtawce/tunelu miękkim/hopkach, gdzie pies nie może zrzucić tyczki.

Fantowa, chodzi Ci o te hopki trixowe (niebiesko-pomarańczowe)? Jeśli tak, to wiesz w nich można ustawiać na 2 sposoby - że spada, albo NIE spada... 1 dzień na Wandrusie, dziewczyny ustawiają tor, ja się przyglądam (:evil_lol:) no i tak patrzę "Ej, dziewczyny, to ustawmy tak, żeby spadała tyczka, będzie bezpieczniej" Nikt nie protestował to przestawiłam. Nadchodzi trening... Pani sprawdza tor i patrzy "kto ustawił tak, żeby spadała?" i zmienia... Fajnie, co? Bo liczy się bezpieczeństwo psa! :lol:

Posted

Goldog napisał(a):
Fantowa, chodzi Ci o te hopki trixowe (niebiesko-pomarańczowe)? Jeśli tak, to wiesz w nich można ustawiać na 2 sposoby - że spada, albo NIE spada... 1 dzień na Wandrusie, dziewczyny ustawiają tor, ja się przyglądam (:evil_lol:) no i tak patrzę "Ej, dziewczyny, to ustawmy tak, żeby spadała tyczka, będzie bezpieczniej" Nikt nie protestował to przestawiłam. Nadchodzi trening... Pani sprawdza tor i patrzy "kto ustawił tak, żeby spadała?" i zmienia... Fajnie, co? Bo liczy się bezpieczeństwo psa! :lol:

Nie, o te brązowe drewniane. Te plastikowe są tak badziewne, że jak pies w nią wpadnie, to rozwali całą :evil_lol:

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Ja juz wam gratulowalam, ale powtorze - jestescie wielkie :klacz:

A co do wawy to znam dziewczyne z Rzeszowa ktora co jakis czas jezdzi tam ze swoimi sukami, moze sie znacie? :razz:

Jeżeli chodzi Ci o Kamilę od Megi i Devi - to się znamy ;)

Posted (edited)

Fantowa napisał(a):
Nie, o te brązowe drewniane. Te plastikowe są tak badziewne, że jak pies w nią wpadnie, to rozwali całą :evil_lol:

No też prawda :D Szczęście w nieszczęściu, że te brązowe są dość niskie dla dużych psów. Ale pod względem szerokości tej przeszkody... -_-

Edited by Goldog
Posted

[quote name='Ty$ka']Widać, że Fanta na torze jest w swoim żywiole :)
Oj taaak, odnoszę wrażenie, że coraz bardziej się w to wkręca :eviltong: Czasami aż tak, że ma mnie w d.... i trochę nam zejdzie na starcie, zanim usiądzie, bo zazwyczaj ma wiele do powiedzenia :evil_lol:
[quote name='Kashdog']Fajne koreczki :diabloti:
Ahahahahaha dzięki :eviltong:
[quote name='Demowata']Zdjęcia świetne. Teraz brakuje tylko filmiku. :evil_lol:
Buu, a filmiku nie będzie, bo nie było nawet za bardzo czasu, żeby kręcić.
[quote name='Ada_Mirra']gratki :D zdjęcia podziwiałam już na FB :loveu:
:loveu:
[quote name='Izabela124.']Gratuluję I miejsca!
Dziękujemy :loveu:
[quote name='patusiove']Klaudia, wstaw te zdjęcia co są oznaczone by: Kejtowa z fejsa.
Nie chce mi się za bardzo :evil_lol:
[quote name='Collie']To i my gratulujemy udanego obzou i oczywiście 1 miejsca, zdjęcia są świetne :loveu:
Dziękujemy :loveu: A obóz fortowy był baaardzo udany, najlepsze wydarzenie wakacji 2012 :eviltong:
[quote name='DomixX']Świetne zdjęcia. Fanta mistrz! :evil_lol: :loveu:
http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/11111.jpg Oj tam oj tam ona też ma coś do powiedzenia i właśnie mówiła :evil_lol:
Ostatnio coraz więcej mówi :evil_lol:

[quote name='Joann']Fajne fotki, widać wielką zajawkę na mordce Fanty;]
Też to dostrzegam :loveu:
[quote name='Talia']http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/556516_473034222721590_1519766039_n.jpg
Jakmnik? :lol:
Wydłuża się na starość, niedługo basset z niej będzie :eviltong:

Cóż, wakacje 2012 skończyły się, szkoda, że tak szybko. Czas na małe podsumowanie.
1. Zadebiutowałyśmy w A1, mamy za sobą zawody w Głoskowie i Borkach - zaliczam je do udanych, wyniki przyzwoite(m.in. 2x1 miejsce, bezbłędne agility open)
2. Fanta 2 razy rozcięła sobie łapę(raz musiała mieć ją usztywnioną w czymś gipsopodobnym) i raz rozwaliła pazura :evil_lol:
3. Fortowy obóz agility, gdzie wiele się nauczyłyśmy, trenując trzy razy dziennie :loveu: No i ogarnęłam, jak robić kwadratowe szarpaczki.
4. Ogarnięta zmiana niemiecka.
5. Zgłoszone na zawody 8-9.09, 23.09, muszę się jeszcze zgłosić na semi 30.09
To są te z ważniejszych rzeczy :cool3:

Posted

Pracowite jesteście jak mrówki :)
Już się boję co to będzie w następnym sezonie - będziecie tylko zastanawiały się, gdzie pomieścić te wszystkie puchary i medale :lol: