Fantowa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 [quote name='Demowata']Gratuluję. :loveu: Dzięki ;) A teraz obiecane zdjęcia: Quote
Fantowa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 mwhahahah wyszedł mi niemiec :diabloti: Quote
Fantowa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 Kupiłam trochę piłek na obozie - są super, szkoda, że Fanta rozwala po kilku treningach :evil_lol: Dzień bez darcia ryja jest dniem straconym :cool3: Quote
Demowata Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Zdjęcia świetne. Teraz brakuje tylko filmiku. :evil_lol: Quote
patusiove Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Demowata napisał(a):Zdjęcia świetne. Teraz brakuje tylko filmiku. :evil_lol: Popieram :eviltong: Quote
Pestka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Fantowa napisał(a): Ukradnę sobie na fb, bo są mega :loveu: Nie ma sprawy, miło że się podobają ;) Quote
Ty$ka Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Widać, że Fanta na torze jest w swoim żywiole :) Quote
Fantowa Posted August 25, 2012 Author Posted August 25, 2012 (edited) Edited August 25, 2012 by Fantowa Quote
Ada_Mirra Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 gratki :D zdjęcia podziwiałam już na FB :loveu: Quote
patusiove Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Klaudia, wstaw te zdjęcia co są oznaczone by: Kejtowa z fejsa. Quote
Goldog Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 Fantowa napisał(a): No i przeszkody są OK, czego nie można powiedzieć o wandrusowej huśtawce/tunelu miękkim/hopkach, gdzie pies nie może zrzucić tyczki. Fantowa, chodzi Ci o te hopki trixowe (niebiesko-pomarańczowe)? Jeśli tak, to wiesz w nich można ustawiać na 2 sposoby - że spada, albo NIE spada... 1 dzień na Wandrusie, dziewczyny ustawiają tor, ja się przyglądam (:evil_lol:) no i tak patrzę "Ej, dziewczyny, to ustawmy tak, żeby spadała tyczka, będzie bezpieczniej" Nikt nie protestował to przestawiłam. Nadchodzi trening... Pani sprawdza tor i patrzy "kto ustawił tak, żeby spadała?" i zmienia... Fajnie, co? Bo liczy się bezpieczeństwo psa! :lol: Quote
Qeeriefire Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 To i my gratulujemy udanego obzou i oczywiście 1 miejsca, zdjęcia są świetne :loveu: Quote
Fantowa Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Goldog napisał(a):Fantowa, chodzi Ci o te hopki trixowe (niebiesko-pomarańczowe)? Jeśli tak, to wiesz w nich można ustawiać na 2 sposoby - że spada, albo NIE spada... 1 dzień na Wandrusie, dziewczyny ustawiają tor, ja się przyglądam (:evil_lol:) no i tak patrzę "Ej, dziewczyny, to ustawmy tak, żeby spadała tyczka, będzie bezpieczniej" Nikt nie protestował to przestawiłam. Nadchodzi trening... Pani sprawdza tor i patrzy "kto ustawił tak, żeby spadała?" i zmienia... Fajnie, co? Bo liczy się bezpieczeństwo psa! :lol: Nie, o te brązowe drewniane. Te plastikowe są tak badziewne, że jak pies w nią wpadnie, to rozwali całą :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 Ja juz wam gratulowalam, ale powtorze - jestescie wielkie :klacz: A co do wawy to znam dziewczyne z Rzeszowa ktora co jakis czas jezdzi tam ze swoimi sukami, moze sie znacie? :razz: Quote
Fantowa Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Ja juz wam gratulowalam, ale powtorze - jestescie wielkie :klacz: A co do wawy to znam dziewczyne z Rzeszowa ktora co jakis czas jezdzi tam ze swoimi sukami, moze sie znacie? :razz: Jeżeli chodzi Ci o Kamilę od Megi i Devi - to się znamy ;) Quote
Goldog Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 (edited) Fantowa napisał(a):Nie, o te brązowe drewniane. Te plastikowe są tak badziewne, że jak pies w nią wpadnie, to rozwali całą :evil_lol: No też prawda :D Szczęście w nieszczęściu, że te brązowe są dość niskie dla dużych psów. Ale pod względem szerokości tej przeszkody... -_- Edited August 29, 2012 by Goldog Quote
:: FiGa :: Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Tak myslalam ze bedziecie sie znac :lol: Quote
DomixX Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Świetne zdjęcia. Fanta mistrz! :evil_lol: :loveu: http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/11111.jpg Oj tam oj tam ona też ma coś do powiedzenia i właśnie mówiła :evil_lol: Quote
Joann Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Fajne fotki, widać wielką zajawkę na mordce Fanty;] Quote
Talia Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/556516_473034222721590_1519766039_n.jpg Jakmnik? :lol: Quote
Fantowa Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Ty$ka']Widać, że Fanta na torze jest w swoim żywiole :) Oj taaak, odnoszę wrażenie, że coraz bardziej się w to wkręca :eviltong: Czasami aż tak, że ma mnie w d.... i trochę nam zejdzie na starcie, zanim usiądzie, bo zazwyczaj ma wiele do powiedzenia :evil_lol: [quote name='Kashdog']Fajne koreczki :diabloti: Ahahahahaha dzięki :eviltong: [quote name='Demowata']Zdjęcia świetne. Teraz brakuje tylko filmiku. :evil_lol: Buu, a filmiku nie będzie, bo nie było nawet za bardzo czasu, żeby kręcić. [quote name='Ada_Mirra']gratki :D zdjęcia podziwiałam już na FB :loveu: :loveu: [quote name='Izabela124.']Gratuluję I miejsca! Dziękujemy :loveu: [quote name='patusiove']Klaudia, wstaw te zdjęcia co są oznaczone by: Kejtowa z fejsa. Nie chce mi się za bardzo :evil_lol: [quote name='Collie']To i my gratulujemy udanego obzou i oczywiście 1 miejsca, zdjęcia są świetne :loveu: Dziękujemy :loveu: A obóz fortowy był baaardzo udany, najlepsze wydarzenie wakacji 2012 :eviltong: [quote name='DomixX']Świetne zdjęcia. Fanta mistrz! :evil_lol: :loveu: http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/11111.jpg Oj tam oj tam ona też ma coś do powiedzenia i właśnie mówiła :evil_lol: Ostatnio coraz więcej mówi :evil_lol: [quote name='Joann']Fajne fotki, widać wielką zajawkę na mordce Fanty;] Też to dostrzegam :loveu: [quote name='Talia']http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/556516_473034222721590_1519766039_n.jpg Jakmnik? :lol: Wydłuża się na starość, niedługo basset z niej będzie :eviltong: Cóż, wakacje 2012 skończyły się, szkoda, że tak szybko. Czas na małe podsumowanie. 1. Zadebiutowałyśmy w A1, mamy za sobą zawody w Głoskowie i Borkach - zaliczam je do udanych, wyniki przyzwoite(m.in. 2x1 miejsce, bezbłędne agility open) 2. Fanta 2 razy rozcięła sobie łapę(raz musiała mieć ją usztywnioną w czymś gipsopodobnym) i raz rozwaliła pazura :evil_lol: 3. Fortowy obóz agility, gdzie wiele się nauczyłyśmy, trenując trzy razy dziennie :loveu: No i ogarnęłam, jak robić kwadratowe szarpaczki. 4. Ogarnięta zmiana niemiecka. 5. Zgłoszone na zawody 8-9.09, 23.09, muszę się jeszcze zgłosić na semi 30.09 To są te z ważniejszych rzeczy :cool3: Quote
Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Pracowite jesteście jak mrówki :) Już się boję co to będzie w następnym sezonie - będziecie tylko zastanawiały się, gdzie pomieścić te wszystkie puchary i medale :lol: Quote
Recommended Posts