Aleksa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Fantowa']Ja lubię, ale się zmieścić nie mogę. Niedługo jadę do Wawy, potem na obóz, robiłam początkowe pakowanie i ahahahah tragedia. Walizkę mam taką, że jak się zwinę w kłębek, to się zmieszczę - a mam jakieś 175cm - a rzeczy na obóz nie pomieszczę... W dodatku ta walizka lubi się zacinać :evil_lol: edit. i nie ma zamka, nie jest materiałowa, więc jak się zatnie to wesoło jest.[/QUOTE] Jak się zatnie, to bedzie trzeba rozwalić ją.:evil_lol: Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']Jak się zatnie, to bedzie trzeba rozwalić ją.:evil_lol:[/QUOTE] Raz się zacięła, to musiałam młotkiem w kod tak TROCHĘ postukać... -,- Kod ma fabryczny 000, a coś się zwaliło chyba, próbowałam od 000 do 999 i nic... Także po wkroczeniu z młotkiem środkowa cyfra nie chce się obracać, zacięła się :angryy: No ale walizka NA RAZIE sprawna :evil_lol: Wzięłabym inną, ale one są mniejsze od tej, co biorę... Quote
Aleksa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Fantowa']Raz się zacięła, to musiałam młotkiem w kod tak TROCHĘ postukać... -,- Kod ma fabryczny 000, a coś się zwaliło chyba, próbowałam od 000 do 999 i nic... Także po wkroczeniu z młotkiem środkowa cyfra nie chce się obracać, zacięła się :angryy: No ale walizka NA RAZIE sprawna :evil_lol: Wzięłabym inną, ale one są mniejsze od tej, co biorę...[/QUOTE] ejj, to Ty pamiętaj aby w podręcznej torebce młotek mieć.:diabloti: hahahha : D Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']ejj, to Ty pamiętaj aby w podręcznej torebce młotek mieć.:diabloti: hahahha : D[/QUOTE] Nie trzeba, znajoma zabiera dla mnie młotek :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Cieszę się, że z łapką już w porządku :) Fotki świetne, szczególnie te mniej normalne :D A pakować się... cóż, czasem bywa z tym kiepsko, szczególnie gdy trzeba pakować siebie i psa (czworonóg chyba więcej miejsca zajmuje :P), ale wierzę w Was. :D Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Cieszę się, że z łapką już w porządku :) Fotki świetne, szczególnie te mniej normalne :D A pakować się... cóż, czasem bywa z tym kiepsko, szczególnie gdy trzeba pakować siebie i psa (czworonóg chyba więcej miejsca zajmuje :P), ale wierzę w Was. :D[/QUOTE] Szczególnie, gdy nie jedzie się samochodem i trzeba ograniczyć się do minimum - a ja tego nie potrafię :shake: A dla psa duużo rzeczy biorę, więc chyba będę musiała ograniczyć swoje :angryy: Quote
Aleksa. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Fantowa']Nie trzeba, znajoma zabiera dla mnie młotek :evil_lol:[/QUOTE] ahh,jaka fajna ta znajoma.:diabloti: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Fantowa']Szczególnie, gdy nie jedzie się samochodem i trzeba ograniczyć się do minimum - a ja tego nie potrafię :shake: A dla psa duużo rzeczy biorę, więc chyba będę musiała ograniczyć swoje :angryy:[/QUOTE] U mnie zawsze działa pakowanie się wg. schematu harcerskiego. I nawet, gdy jadę na tydzień starcza mi zwykły plecak... taki jaki chodzi się do szkoły na przykład ;) Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Aleksandra95']ahh,jaka fajna ta znajoma.:diabloti:[/QUOTE] W pełni rozumie moje potrzeby :loveu: [quote name='Ty$ka']U mnie zawsze działa pakowanie się wg. schematu harcerskiego. I nawet, gdy jadę na tydzień starcza mi zwykły plecak... taki jaki chodzi się do szkoły na przykład ;)[/QUOTE] Wtajemnicz mnie w ten schemat:cool3: Quote
Ty$ka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='Fantowa']Wtajemnicz mnie w ten schemat:cool3: Bierzesz najważniejsze rzeczy i układasz je tak [na samym dole przy zdjęciu plecaka]: http://harcbook.info/index.php/wiedza-ogolna/articles/pakowanie.html Generalnie ja zawsze wszystko składam w kosteczkę i między ubraniami wpycham smakołyki dla psa, wodę, jakieś drobne rzeczy, do różnych kieszonek podręczne rzeczy. Dużo kombinuję, czasem muszę kilkakrotnie przepakowywać plecak, by wcisnąć się jak najbardziej, ale daję radę ;). Po prostu trzeba dużo kombinować, jak najmniej brać, dużo upychać i... mieć trochę talent do główkowania :lol: Quote
rashelek Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Klaudia, może Ty sobie do tej walizki łom weź? Albo piłę tarczową? :lol: Ja tam Ci zazdroszczę pakowania, zawsze z wycieczek czy wyjazdów to podoba mi się najbardziej. I sama podróż, potem to już jakoś tak... :D Quote
Fantowa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Bierzesz najważniejsze rzeczy i układasz je tak [na samym dole przy zdjęciu plecaka]: http://harcbook.info/index.php/wiedza-ogolna/articles/pakowanie.html Generalnie ja zawsze wszystko składam w kosteczkę i między ubraniami wpycham smakołyki dla psa, wodę, jakieś drobne rzeczy, do różnych kieszonek podręczne rzeczy. Dużo kombinuję, czasem muszę kilkakrotnie przepakowywać plecak, by wcisnąć się jak najbardziej, ale daję radę ;). Po prostu trzeba dużo kombinować, jak najmniej brać, dużo upychać i... mieć trochę talent do główkowania :lol: [quote name='rashelek']Klaudia, może Ty sobie do tej walizki łom weź? Albo piłę tarczową? :lol: Ja tam Ci zazdroszczę pakowania, zawsze z wycieczek czy wyjazdów to podoba mi się najbardziej. I sama podróż, potem to już jakoś tak... :D Obecnie to ja mam problem, bo się w dużą walizę nie mieszczę - więc biorę jeszcze duży plecak turystyczny. No i będę wracała dodatkowo z klatką - suuper :evil_lol: Czarno to widzę, no ale trudno... Quote
:: FiGa :: Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/bb.jpg Oooo jakie pieknosci ;) Siamano gaduly ;) Quote
paulaa. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 http://i1062.photobucket.com/albums/...ciakowa/bb.jpg Genialna mina. :D Quote
sunshine Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/aa.jpg A ja mam swoje zdanie na ten temat i koniec! :D Quote
Fantowa Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name=':: FiGa ::']http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/bb.jpg Oooo jakie pieknosci ;) Siamano gaduly ;) Hej, hej :loveu: [quote name='paulaa.']http://i1062.photobucket.com/albums/...ciakowa/bb.jpg Genialna mina. :D [quote name='Ada_Mirra']jaki łozorek :loveu: Taki w stylu Fanty :lol: [quote name='sunshine']http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/aa.jpg A ja mam swoje zdanie na ten temat i koniec! :D Chyba "Daj mi coś do żarcia, bo marnie skończysz!" :evil_lol: Quote
Pestka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 My u Was po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni :diabloti: Quote
Fantowa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Witamy się u Fanci :D[/QUOTE] Hej, hej :loveu: [quote name='Pestka']My u Was po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni :diabloti:[/QUOTE] Hej, miło słyszeć :loveu: [quote name='Ptysiak']Dzień dobry :) Gaduły :evil_lol:[/QUOTE] Heeej :loveu: Oj tam zaraz gaduły :evil_lol: Quote
Fantowa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Ty$ka']Jak łapka Fanty? :)[/QUOTE] Dzisiaj wieczorkiem jedziemy ściągnąć szwy ;) Quote
Ty$ka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Fantowa']Dzisiaj wieczorkiem jedziemy ściągnąć szwy ;)[/QUOTE] To świetnie :) Quote
Fantowa Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Ty$ka']To świetnie :)[/QUOTE] Całe szczęście, że jej się ta łapa wygoiła, ma jeszcze jedno obtarcie na ścięgnie, no ale kilka dni i będzie po wszystkim, zresztą to jej w niczym nie przeszkadza, więc o to się nie martwię ;) A przez jej łapę przepadły nam 2 dni treningowe, no ale mówi się trudno. Mamy jeszcze przed sobą 2 fortowe obozy, pomiędzy nimi zawody, więc zdążymy się jeszcze nabiegać :evil_lol: Quote
Recommended Posts