Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fantowa']Ja lubię, ale się zmieścić nie mogę.
Niedługo jadę do Wawy, potem na obóz, robiłam początkowe pakowanie i ahahahah tragedia. Walizkę mam taką, że jak się zwinę w kłębek, to się zmieszczę - a mam jakieś 175cm - a rzeczy na obóz nie pomieszczę... W dodatku ta walizka lubi się zacinać :evil_lol: edit. i nie ma zamka, nie jest materiałowa, więc jak się zatnie to wesoło jest.[/QUOTE]

Jak się zatnie, to bedzie trzeba rozwalić ją.:evil_lol:

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']Jak się zatnie, to bedzie trzeba rozwalić ją.:evil_lol:[/QUOTE]
Raz się zacięła, to musiałam młotkiem w kod tak TROCHĘ postukać... -,-
Kod ma fabryczny 000, a coś się zwaliło chyba, próbowałam od 000 do 999 i nic... Także po wkroczeniu z młotkiem środkowa cyfra nie chce się obracać, zacięła się :angryy: No ale walizka NA RAZIE sprawna :evil_lol: Wzięłabym inną, ale one są mniejsze od tej, co biorę...

Posted

[quote name='Fantowa']Raz się zacięła, to musiałam młotkiem w kod tak TROCHĘ postukać... -,-
Kod ma fabryczny 000, a coś się zwaliło chyba, próbowałam od 000 do 999 i nic... Także po wkroczeniu z młotkiem środkowa cyfra nie chce się obracać, zacięła się :angryy: No ale walizka NA RAZIE sprawna :evil_lol: Wzięłabym inną, ale one są mniejsze od tej, co biorę...[/QUOTE]

ejj, to Ty pamiętaj aby w podręcznej torebce młotek mieć.:diabloti: hahahha : D

Posted

[quote name='Aleksandra95']ejj, to Ty pamiętaj aby w podręcznej torebce młotek mieć.:diabloti: hahahha : D[/QUOTE]
Nie trzeba, znajoma zabiera dla mnie młotek :evil_lol:

Posted

Cieszę się, że z łapką już w porządku :)

Fotki świetne, szczególnie te mniej normalne :D

A pakować się... cóż, czasem bywa z tym kiepsko, szczególnie gdy trzeba pakować siebie i psa (czworonóg chyba więcej miejsca zajmuje :P), ale wierzę w Was. :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Cieszę się, że z łapką już w porządku :)

Fotki świetne, szczególnie te mniej normalne :D

A pakować się... cóż, czasem bywa z tym kiepsko, szczególnie gdy trzeba pakować siebie i psa (czworonóg chyba więcej miejsca zajmuje :P), ale wierzę w Was. :D[/QUOTE]
Szczególnie, gdy nie jedzie się samochodem i trzeba ograniczyć się do minimum - a ja tego nie potrafię :shake: A dla psa duużo rzeczy biorę, więc chyba będę musiała ograniczyć swoje :angryy:

Posted

[quote name='Fantowa']Szczególnie, gdy nie jedzie się samochodem i trzeba ograniczyć się do minimum - a ja tego nie potrafię :shake: A dla psa duużo rzeczy biorę, więc chyba będę musiała ograniczyć swoje :angryy:[/QUOTE]
U mnie zawsze działa pakowanie się wg. schematu harcerskiego. I nawet, gdy jadę na tydzień starcza mi zwykły plecak... taki jaki chodzi się do szkoły na przykład ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']ahh,jaka fajna ta znajoma.:diabloti:[/QUOTE]
W pełni rozumie moje potrzeby :loveu:
[quote name='Ty$ka']U mnie zawsze działa pakowanie się wg. schematu harcerskiego. I nawet, gdy jadę na tydzień starcza mi zwykły plecak... taki jaki chodzi się do szkoły na przykład ;)[/QUOTE]
Wtajemnicz mnie w ten schemat:cool3:

Posted

[quote name='Fantowa']Wtajemnicz mnie w ten schemat:cool3:
Bierzesz najważniejsze rzeczy i układasz je tak [na samym dole przy zdjęciu plecaka]:
http://harcbook.info/index.php/wiedza-ogolna/articles/pakowanie.html
Generalnie ja zawsze wszystko składam w kosteczkę i między ubraniami wpycham smakołyki dla psa, wodę, jakieś drobne rzeczy, do różnych kieszonek podręczne rzeczy. Dużo kombinuję, czasem muszę kilkakrotnie przepakowywać plecak, by wcisnąć się jak najbardziej, ale daję radę ;). Po prostu trzeba dużo kombinować, jak najmniej brać, dużo upychać i... mieć trochę talent do główkowania :lol:

Posted

Klaudia, może Ty sobie do tej walizki łom weź? Albo piłę tarczową? :lol: Ja tam Ci zazdroszczę pakowania, zawsze z wycieczek czy wyjazdów to podoba mi się najbardziej. I sama podróż, potem to już jakoś tak... :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Bierzesz najważniejsze rzeczy i układasz je tak [na samym dole przy zdjęciu plecaka]:
http://harcbook.info/index.php/wiedza-ogolna/articles/pakowanie.html
Generalnie ja zawsze wszystko składam w kosteczkę i między ubraniami wpycham smakołyki dla psa, wodę, jakieś drobne rzeczy, do różnych kieszonek podręczne rzeczy. Dużo kombinuję, czasem muszę kilkakrotnie przepakowywać plecak, by wcisnąć się jak najbardziej, ale daję radę ;). Po prostu trzeba dużo kombinować, jak najmniej brać, dużo upychać i... mieć trochę talent do główkowania :lol:

[quote name='rashelek']Klaudia, może Ty sobie do tej walizki łom weź? Albo piłę tarczową? :lol: Ja tam Ci zazdroszczę pakowania, zawsze z wycieczek czy wyjazdów to podoba mi się najbardziej. I sama podróż, potem to już jakoś tak... :D
Obecnie to ja mam problem, bo się w dużą walizę nie mieszczę - więc biorę jeszcze duży plecak turystyczny. No i będę wracała dodatkowo z klatką - suuper :evil_lol: Czarno to widzę, no ale trudno...

Posted

[quote name=':: FiGa ::']http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/bb.jpg

Oooo jakie pieknosci ;)

Siamano gaduly ;)
Hej, hej :loveu:
[quote name='paulaa.']http://i1062.photobucket.com/albums/...ciakowa/bb.jpg

Genialna mina. :D

[quote name='Ada_Mirra']jaki łozorek :loveu:
Taki w stylu Fanty :lol:
[quote name='sunshine']http://i1062.photobucket.com/albums/t486/Fanciakowa/aa.jpg
A ja mam swoje zdanie na ten temat i koniec! :D
Chyba "Daj mi coś do żarcia, bo marnie skończysz!" :evil_lol:

Posted

[quote name='Aleksandrossa']Witamy się u Fanci :D[/QUOTE]
Hej, hej :loveu:
[quote name='Pestka']My u Was po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni :diabloti:[/QUOTE]
Hej, miło słyszeć :loveu:
[quote name='Ptysiak']Dzień dobry :)

Gaduły :evil_lol:[/QUOTE]
Heeej :loveu:
Oj tam zaraz gaduły :evil_lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']To świetnie :)[/QUOTE]
Całe szczęście, że jej się ta łapa wygoiła, ma jeszcze jedno obtarcie na ścięgnie, no ale kilka dni i będzie po wszystkim, zresztą to jej w niczym nie przeszkadza, więc o to się nie martwię ;)
A przez jej łapę przepadły nam 2 dni treningowe, no ale mówi się trudno. Mamy jeszcze przed sobą 2 fortowe obozy, pomiędzy nimi zawody, więc zdążymy się jeszcze nabiegać :evil_lol: