Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Oo no to fajnie z ta lapka! :loveu:[/QUOTE]
Łapka idealna, nie spodziewałam się, że tak szybko i tak fajnie się wygoi :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Widzisz, zaczarowalam i jest dobrze :loveu: ;)[/QUOTE]
Wielbię takie czary :evil_lol:
Wyczaruj nam jeszcze pogodę na obóz :loveu:

Posted

Tak w ogóle niedawno przypomniałam sobie o moim starym filmiku - są tam zdjęcia Fanty z hmm... czasu, kiedy mi się nudziło. Wrzucę kilka, ale były wyłapywane z filmiku screenami, więc jakość=masakra :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']bosh ile ten pies umie sztuczek wg :o podziwiam :loveu:
Fanciak to twój pierwszy psiak?[/QUOTE]
Nieskromnie powiem, że baardzo dużo sztuczek potrafi :evil_lol:
Tak, pierwszy, wzięłam się za jej szkolenie w maju 2011 ;)

Posted

[quote name='Fantowa']Nieskromnie powiem, że baardzo dużo sztuczek potrafi :evil_lol:
Tak, pierwszy, wzięłam się za jej szkolenie w maju 2011 ;)[/QUOTE]

no to nieźle, mój też pierwszy i hmm efekty haha xD :D

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Genialne jestescie :loveu:
A co do pogody to zobacze co da sie zrobic :evil_lol:[/QUOTE]
Czaruj, czaruj, szczególnie mi zależy na terminie 14.08-24.08 :eviltong:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']no to nieźle, mój też pierwszy i hmm efekty haha xD :D[/QUOTE]
No co, czepiasz się Mirry swojej kochanej :loveu:
Jakbyś nie była taka leniwa, to hmmmm :D

Posted

[quote name='Fantowa']No co, czepiasz się Mirry swojej kochanej :loveu:
Jakbyś nie była taka leniwa, to hmmmm :D[/QUOTE]

tez prawda hahahah xD ale mirry sie czepiac będę bo ona musi 10 razy pierw przemyslec czy jej sie oplaca cos zrobić :evil_lol: to od razu jest brak mobilizacji z mojej strony i sie poddaje :D

Posted

[quote name='Ada_Mirra']tez prawda hahahah xD ale mirry sie czepiac będę bo ona musi 10 razy pierw przemyslec czy jej sie oplaca cos zrobić :evil_lol: to od razu jest brak mobilizacji z mojej strony i sie poddaje :D[/QUOTE]
Ja mam tę wygodę, że Fanta jest wyjątkowo najarana na jedzenie :evil_lol: i ćwiczy na pełnych obrotach za pomidora, ser żółty, jakieś mięso, zwykła karmę, no wszystko. Choć najlepiej działają na nią Let's bite - ojjj na obóz musiałam się w to obkupić i teraz cierpię na chwilowy brak kasy :eviltong:
ALE! we wrześniu/październiku prawdopodobnie będę miała slalom z breski :loveu:

Posted

[quote name='Fantowa']Ja mam tę wygodę, że Fanta jest wyjątkowo najarana na jedzenie :evil_lol: i ćwiczy na pełnych obrotach za pomidora, ser żółty, jakieś mięso, zwykła karmę, no wszystko. Choć najlepiej działają na nią Let's bite - ojjj na obóz musiałam się w to obkupić i teraz cierpię na chwilowy brak kasy :eviltong:
ALE! we wrześniu/październiku prawdopodobnie będę miała slalom z breski :loveu:[/QUOTE]

no to zazdroszcze mój pies nie tyknie przed ugotowaniem surowych warzyw ani owoców xD
a co do Let`s bite wiem o czym mówisz :loveu:
obecnie tez brak kasy ale to ze wzgledu na zakup tła i reszty dupereli xD ale sprzedawanie połowy pokoju na allegro zawsze spoko hahahah :D

no a za slalomik trzymam kciuki! :D

Posted

[quote name='Ada_Mirra']no to zazdroszcze mój pies nie tyknie przed ugotowaniem surowych warzyw ani owoców xD
a co do Let`s bite wiem o czym mówisz :loveu:
obecnie tez brak kasy ale to ze wzgledu na zakup tła i reszty dupereli xD ale sprzedawanie połowy pokoju na allegro zawsze spoko hahahah :D

no a za slalomik trzymam kciuki! :D[/QUOTE]
Oj kciuków nie ma co trzymać, bo slalom już obiecany, tylko trzeba jeszcze do Wrocka pojechać odebrać :evil_lol:
A najaranie na żarcie ma też swoje minusy, jak np. otworzenie sobie niedomkniętej szafki przez psa i przyniesienie w pysku kosza na śmieci do mojego pokoju i wyżeranie różnych różności :mad:

Posted

[quote name='Fantowa']
A najaranie na żarcie ma też swoje minusy, jak np. otworzenie sobie niedomkniętej szafki przez psa i przyniesienie w pysku kosza na śmieci do mojego pokoju i wyżeranie różnych różności :mad:[/QUOTE]

no ja aż tak "dobrze" to nie mam haha xD

Posted

[quote name=':: FiGa ::']O jaaaa... :mdleje:
Dopiero teraz dotarlo do mnie ze wy z Rzeszowa jestescie :multi: Przeciez to moje rejony :loveu:
Fanta z Kundelka wzieta? ;)[/QUOTE]
Niee, od dziadków.
W Kundelku była bardzo podobna do niej sunia - Tekla.
Czekaj, czekaj, Ty teraz mieszkasz w Rzeszowie, czy mieszkałaś?

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Bo tu jest lepiej ;) Tesknie, ale za cholere bym nie wrocila :D[/QUOTE]
Teraz skojarzyłam, że Munchen to Monachium :evil_lol:
Fajnie, że Ci się podoba itd. Nie wiem, czy bym się odważyła przeprowadzić za granicę, tak się całkowicie na inny język przestawić - angielski spoko, ale niemiecki to inna sprawa... Niby umiem się porozumiewać, ale nie lubię tego języka :evil_lol: