Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na zawody niestety nie pojechałyśmy, bo jestem przeziębiona, no i transport powrotny miałam bez sensu. Także startowe przepadło, ale z powodu 110zł tragedii nie będę robiła. A z tych 23.09 się wycofałyśmy, głównie z powodu transportu.
Głos prawie straciłam, głupie uczucie :evil_lol: Nie lubię być przeziębiona.
A co poza tym się u nas zmieniło? Fanta ogarnęła dzisiaj wybicie z pleców :loveu: Choć nie do końca wiem, jak to wygląda z punktu widzenia innej osoby - poczułam tylko jej pazury na plecach - bolało :evil_lol: Postaram się o filmik, żeby zobaczyć, jak to robi.

Posted

Ty$ka napisał(a):
Widzę, że nie tylko ja ledwo co mówię - zdrówka Ci życzę :)

No i gratuluję nowej sztuczki :)

Z moim głosem już lepiej :eviltong:
Dzisiaj zamiast ćwiczyć z nią wybijanie się z pleców, ćwiczyłam wskakiwanie na plecy i pozostawanie na nich aż do zwolnienia z komendy. Efekty fajne, może poza licznymi zadrapaniami na mojej twarzy i szyi :evil_lol:
http://www.youtube.com/watch?v=yvlFhT3SD9o&feature=plcp tutaj krótki filmik na dowód, później się aż tak nie zginałam, no i Fanta wskakiwała bliżej szyi.
No a żeby "nadrobić" stracone zawody to istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że w październiku i listopadzie wybierzemy się na dni treningowe:loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
Nie załamujesz się pod ciężarem Fanty? :lol:

Na filmiku tylko ogon fantowej widać :D

Trochę mnie plecy bolą :eviltong: I mam od połowy policzka do szyi czerwone ślady po Fanty pazurach, pójdę do szkoły jak ofiara przemocy domowej :evil_lol:
Taak, tylko ogon, bo źle ustawiłam komórkę :shake: Ale niedługo poproszę kogoś, żeby nas na zewnątrz nagrał, jak Fanta z impetem skacze na plecy.

Posted

ja nie wiem jak ty to wytrzymujesz;p jak mi 6kg Vito z impetem wpada na plecy to jestem cala w siniakach i podrapana a Fanta jest od niego wieele większa, podziwiam;]

• 3 months later...
Posted

[quote name='Fantowa']
Dziękujemy :loveu: A obóz fortowy był baaardzo udany, najlepsze wydarzenie wakacji 2012 :eviltong:

O

A powiedziałabyś coś innego ;P Z nami nie mogłaś się nudzić !!!! (​a szczególnie ze mną :evil_lol:)

[quote name='Fantowa']

Znajome zdjęcia !!!

Klaudia powiem Ci tyle FANTA IS THE BEST :D

Jak sobie to przypomnę to znów mnie boli głowa xP

Posted (edited)

Nawet nie mam jakiś specjalnie nowych fotek - przywykłam do tego, że zawsze ktoś mi psa uchwyci w obiektywie - to na zawodach, obozie, czy jakimś semi... :)
Dlatego na razie daję zdjęcie niespełna rocznego słodziaka:

http://www.youtube.com/user/Fantowa/videos?view=0&flow=grid może tutaj znajdziecie jakiś filmik, którego nie widzieliście.

Z nowości: zamówiłam u stolarza kilka przeszkód, w tym palisadę i kładkę. Dodatkowo niedługo zamawiam slalom. A więc zdecydowanie na plus :evil_lol: W maju wybieramy się na obóz, odpuszczając przy tym zawody, bo są w tym samym czasie. No ale trudno, wolę jednak obóz, gdzie się czegoś nowego nauczę ;)
U Fanty wydaje mi się bez zmian, dalej jest to mało rozgarnięty pies :evil_lol:

A to zdj. z powrotu z dni treningowych w Warszawie - jak widać ludzi mało nie było :evil_lol:
Warszawa-Kraków było spoko, bo jechałam expressem, także bez zarzutów. Bilet droższy 2 razy, ale komfort podróży był :loveu: Ale niestety express do Rzeszowa nie jechał i trzeba się było męczyć jakąś TLK'ą, która w niedzielną noc jest ZAWSZE zapchana - a w 1 klasie już nie było miejscówek, pozostała 2 klasa, której szczerze nienawidzę, wtedy trafiłam na jakiś stary, śmierdzący wagon :-(. Grunt, że współpasażerowie byli mili :multi:

Edited by Fantowa
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Rzadko na dogo zaglądam, także galeria zaniedbana ;<
A u nas wieeele się zmieniło, niedługo wyjeżdżamy na agilitowy obóz majowy :loveu:
No i przede wszystkim - powoli zaczynam kompletować własny tor agility XD

teren(ogrodzony, na zdjęciu słabo widać XD):

kilka przeszkód, póki co czekają na malowanie, bo dopiero drewnochronem są pokryte:

złożone przeszkody czekające na malowanie:

przeszkody, które dotarły w sobotę:

W najbliższym czasie planuję jeszcze tunel i może coś nad huśtawką się pomyśli. No i ma dojść jeszcze trochę hopeczek :eviltong: