Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 no super super! a gdzie te zawody się szykują? :) Quote
Klaudia&Aza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 No i ja w końcu do was zawitałam :grins: Zapisuje i będziemy zaglądać;) Quote
puchu Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ada_Mirra napisał(a):no super super! a gdzie te zawody się szykują? :) W tych datach, to w Warszawie. Pewni się zobaczymy :) Quote
Fantowa Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 Na zawody niestety nie pojechałyśmy, bo jestem przeziębiona, no i transport powrotny miałam bez sensu. Także startowe przepadło, ale z powodu 110zł tragedii nie będę robiła. A z tych 23.09 się wycofałyśmy, głównie z powodu transportu. Głos prawie straciłam, głupie uczucie :evil_lol: Nie lubię być przeziębiona. A co poza tym się u nas zmieniło? Fanta ogarnęła dzisiaj wybicie z pleców :loveu: Choć nie do końca wiem, jak to wygląda z punktu widzenia innej osoby - poczułam tylko jej pazury na plecach - bolało :evil_lol: Postaram się o filmik, żeby zobaczyć, jak to robi. Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Widzę, że nie tylko ja ledwo co mówię - zdrówka Ci życzę :) No i gratuluję nowej sztuczki :) Quote
Fantowa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Widzę, że nie tylko ja ledwo co mówię - zdrówka Ci życzę :) No i gratuluję nowej sztuczki :) Z moim głosem już lepiej :eviltong: Dzisiaj zamiast ćwiczyć z nią wybijanie się z pleców, ćwiczyłam wskakiwanie na plecy i pozostawanie na nich aż do zwolnienia z komendy. Efekty fajne, może poza licznymi zadrapaniami na mojej twarzy i szyi :evil_lol: http://www.youtube.com/watch?v=yvlFhT3SD9o&feature=plcp tutaj krótki filmik na dowód, później się aż tak nie zginałam, no i Fanta wskakiwała bliżej szyi. No a żeby "nadrobić" stracone zawody to istnieje bardzo duże prawdopodobieństwo, że w październiku i listopadzie wybierzemy się na dni treningowe:loveu: Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Nie załamujesz się pod ciężarem Fanty? :lol: Na filmiku tylko ogon fantowej widać :D Quote
Fantowa Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Nie załamujesz się pod ciężarem Fanty? :lol: Na filmiku tylko ogon fantowej widać :D Trochę mnie plecy bolą :eviltong: I mam od połowy policzka do szyi czerwone ślady po Fanty pazurach, pójdę do szkoły jak ofiara przemocy domowej :evil_lol: Taak, tylko ogon, bo źle ustawiłam komórkę :shake: Ale niedługo poproszę kogoś, żeby nas na zewnątrz nagrał, jak Fanta z impetem skacze na plecy. Quote
Joann Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 ja nie wiem jak ty to wytrzymujesz;p jak mi 6kg Vito z impetem wpada na plecy to jestem cala w siniakach i podrapana a Fanta jest od niego wieele większa, podziwiam;] Quote
Ada_Mirra Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 Nooo super super :loveu: przy filmiku pisze dzien I to czekam na kolej.e :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Znam ślady pazurów na plecach i współczuję :) Ale i tak fajnie wam to wychodzi :D Quote
Asiaczek Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Gratuluję nowej sztuczki:) Zadrapania z pleców i szyi znikną, a potem to juz tylko będzie zwykła radość z dobrze wykonanej sztuczki:) Zdrówka! pzdr. Quote
Riven Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 [quote name='Fantowa'] Dziękujemy :loveu: A obóz fortowy był baaardzo udany, najlepsze wydarzenie wakacji 2012 :eviltong: O A powiedziałabyś coś innego ;P Z nami nie mogłaś się nudzić !!!! (a szczególnie ze mną :evil_lol:) [quote name='Fantowa'] Znajome zdjęcia !!! Klaudia powiem Ci tyle FANTA IS THE BEST :D Jak sobie to przypomnę to znów mnie boli głowa xP Quote
Ty$ka Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Ej, gdzie Was wywiało? Fajnie raz jeszcze obejrzeć sobie Fancię :loveu: Stęskniliśmy się za Wami. Quote
makot'a Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 No, fajnie byłoby znów pooglądać zdjęcia naszej sobowtórki :) Quote
Fantowa Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 (edited) Nawet nie mam jakiś specjalnie nowych fotek - przywykłam do tego, że zawsze ktoś mi psa uchwyci w obiektywie - to na zawodach, obozie, czy jakimś semi... :) Dlatego na razie daję zdjęcie niespełna rocznego słodziaka: http://www.youtube.com/user/Fantowa/videos?view=0&flow=grid może tutaj znajdziecie jakiś filmik, którego nie widzieliście. Z nowości: zamówiłam u stolarza kilka przeszkód, w tym palisadę i kładkę. Dodatkowo niedługo zamawiam slalom. A więc zdecydowanie na plus :evil_lol: W maju wybieramy się na obóz, odpuszczając przy tym zawody, bo są w tym samym czasie. No ale trudno, wolę jednak obóz, gdzie się czegoś nowego nauczę ;) U Fanty wydaje mi się bez zmian, dalej jest to mało rozgarnięty pies :evil_lol: A to zdj. z powrotu z dni treningowych w Warszawie - jak widać ludzi mało nie było :evil_lol: Warszawa-Kraków było spoko, bo jechałam expressem, także bez zarzutów. Bilet droższy 2 razy, ale komfort podróży był :loveu: Ale niestety express do Rzeszowa nie jechał i trzeba się było męczyć jakąś TLK'ą, która w niedzielną noc jest ZAWSZE zapchana - a w 1 klasie już nie było miejscówek, pozostała 2 klasa, której szczerze nienawidzę, wtedy trafiłam na jakiś stary, śmierdzący wagon :-(. Grunt, że współpasażerowie byli mili :multi: Edited January 5, 2013 by Fantowa Quote
Asiaczek Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 Ależ super ujęcie:) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/431092_342734352483848_2003688222_n.jpg Pzdr. Quote
Fantowa Posted February 23, 2013 Author Posted February 23, 2013 Na obozie byłyśmy XD [url]http://www.youtube.com/watch?v=vZ7MP1q0qtI[/url] i jeszcze wcześniej na WOŚPIE [url]http://www.youtube.com/watch?v=8UtSy4np9bU[/url] Quote
Asiaczek Posted February 26, 2013 Posted February 26, 2013 Taaaa...... takie pracowite, a nowych info ani fotek nie ma... _zdr. Quote
Fantowa Posted April 29, 2013 Author Posted April 29, 2013 Rzadko na dogo zaglądam, także galeria zaniedbana ;< A u nas wieeele się zmieniło, niedługo wyjeżdżamy na agilitowy obóz majowy :loveu: No i przede wszystkim - powoli zaczynam kompletować własny tor agility XD teren(ogrodzony, na zdjęciu słabo widać XD): kilka przeszkód, póki co czekają na malowanie, bo dopiero drewnochronem są pokryte: złożone przeszkody czekające na malowanie: przeszkody, które dotarły w sobotę: W najbliższym czasie planuję jeszcze tunel i może coś nad huśtawką się pomyśli. No i ma dojść jeszcze trochę hopeczek :eviltong: Quote
Recommended Posts