Fantowa Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Ty$ka napisał(a):Super :loveu: Jesteście genialne.... Zakładanie łapek na fotel w wykonaniu dużego psa widzę po raz pierwszy - fajnie to wygląda ^^ :D Nudziło mi się wczoraj, także w niecałe 10 min. ogarnęła wchodzenie na fotel :evil_lol: Quote
Fantowa Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Ada_Mirra napisał(a):powtórzę to co na fejsie: geniaaaalne :loveu: dziękuję :loveu: Quote
Ty$ka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Fantowa napisał(a): w niecałe 10 min. ogarnęła wchodzenie na fotel :evil_lol:\ No nieźle... u nas to wolniej idzie ;) Musiałam podzielić na kilka sesji, by chłopak zaczął łapać o co mi chodzi :) Quote
Fantowa Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 Ty$ka napisał(a):\ No nieźle... u nas to wolniej idzie ;) Musiałam podzielić na kilka sesji, by chłopak zaczął łapać o co mi chodzi :) Fanta miała wcześniej zrobione cofanie się, no ale nigdy z fotelem :eviltong: Także trochę ułatwiło. Quote
Fantowa Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 (edited) Nasz debiucik w A1: A1(II) - 1 MIEJSCE ♥ 6/24 w agility open - bezbłędnie!! ;) + rozwalona łapa, czyli jutro nie startujemy :// + pierwsza łapka do A2 ♥ Edited July 4, 2012 by Fantowa Quote
Ty$ka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Gratulujemy wyników i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. A co się stało dokładnie z łapą? Zwichnięcie? zerwanie więzadeł? Quote
Ada_Mirra Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 gratulacje! :3 Fancia szybko zdrowiej! :loveu: Quote
Fantowa Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Ty$ka napisał(a):Gratulujemy wyników i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. A co się stało dokładnie z łapą? Zwichnięcie? zerwanie więzadeł? Nieee, dosyć paskudne rozcięcie, na razie jest na antybiotyku. Ada_Mirra napisał(a):gratulacje! :3 Fancia szybko zdrowiej! :loveu: Dziękujemy :loveu: Foty i filmiki później. Quote
Ty$ka Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Fantowa napisał(a):Nieee, dosyć paskudne rozcięcie, na razie jest na antybiotyku. To nie jest tak tragicznie. Oby szybko się jej zagoiło :) Quote
Fantowa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 [quote name='Ty$ka']To nie jest tak tragicznie. Oby szybko się jej zagoiło :) Oj wg mnie trochę jest, dzisiaj wracam z kolejnej wizyty u weta no i nie wiadomo, kiedy się to zagoi, marne szanse, że na 25 lipca(wtedy mamy obóz, co prawda mało pracy, więcej wypoczynku, no ale...) - ale mam nadzieję, że Fanciak się ogarnie i coś zrobi, żeby łapa się pięknie i szybko zrosła :eviltong: A i zaraz zacznie się bombardowanie zdjęciami autorstwa Goldog Quote
Fantowa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 No i nieszczęsna łapa. Fajnie to nie wygląda, na szczęście Fanta dzielnie znosi zastrzyki... Ruch jej ograniczyłam do minimum, co jest truuudne, szczególnie, że dzisiaj przyszedł mi zestaw do biegania z Manmata. Trzymajcie kciuki, żeby do 25 się wygoiło ładnie;) Quote
Qeeriefire Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Gratulujemy debiutu, świetne zdjęcia i zadowolona Fanta :lol:. edit. Ważne, żeby łapa się goiła, trzymajcie się dzielnie, musi wyzdrowieć :eviltong:. Quote
Goldog Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Choć gratulowałam już na "żywo", tutaj też chcę! GRATULEJSZYN!!! A łapka się zagoi - ja to wiem :p Quote
Fantowa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Collie napisał(a):Gratulujemy debiutu, świetne zdjęcia i zadowolona Fanta :lol:. edit. Ważne, żeby łapa się goiła, trzymajcie się dzielnie, musi wyzdrowieć :eviltong:. Goldog napisał(a):Choć gratulowałam już na "żywo", tutaj też chcę! GRATULEJSZYN!!! A łapka się zagoi - ja to wiem :p Oj musi, musi, mam taką nadzieję. Fanta to baardzo cierpliwy pies :eviltong: Na ani jednym zastrzyku, ani zmianie opatrunku, ani odkażaniu rany itd. nawet nie pisnęła. No a wet zalecił, żeby rana miała jak największy dostęp do powietrza, to Fanter śpi, a łapa się wietrzy. I ani nie pomyślała, żeby ją wylizywać, czy obwąchiwać - wie, że nie może :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Super zdjecia super Fanta to teraz... oddawaj mi ja :loveu: Quote
Aleksa. Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 super zdjęcia z zawodów !:) u nas filmik z jak jak chcesz zobaczyc.:D haha zobaczysz jak hasior 'przebiega' tor.:evil_lol: chyba muszę wysłać Dorę na szkolenie do Fanty :D bo ona maszeruje sobie ehh :( Quote
Fantowa Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Ada_Mirra napisał(a):Super zdjecia super Fanta to teraz... oddawaj mi ja :loveu: Mogę oddać na czas leczenia łapy, bo mam zalecenie, żeby miała jak największy dopływ tlenu, to ściągnęłam opatrunek i muszę paczeć, czy nie tyka :eviltong: Aleksandra95 napisał(a):super zdjęcia z zawodów !:) u nas filmik z jak jak chcesz zobaczyc.:D haha zobaczysz jak hasior 'przebiega' tor.:evil_lol: chyba muszę wysłać Dorę na szkolenie do Fanty :D bo ona maszeruje sobie ehh :( Zobaczę później ;) Tak w ogóle, to będę miała filmik od Melowej, ale chyba gdzieś wyjechała, więc hmmmm końcem lipca będzie pewnie :-( Quote
Kasia&Mela Posted July 4, 2012 Posted July 4, 2012 Melowa chilloutuje w Montpellier (Francja), ale na szczęście ma laptop z internetem :lol: A na pendrivie wszystkie filmiki. Dzisiaj wieczorem zacznę wrzucać. Quote
Fantowa Posted July 4, 2012 Author Posted July 4, 2012 [quote name='Kasia&Mela']Melowa chilloutuje w Montpellier (Francja), ale na szczęście ma laptop z internetem :lol: A na pendrivie wszystkie filmiki. Dzisiaj wieczorem zacznę wrzucać.[/QUOTE] Wielbię Cię :loveu: Quote
Recommended Posts