Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
Super :loveu: Jesteście genialne....

Zakładanie łapek na fotel w wykonaniu dużego psa widzę po raz pierwszy - fajnie to wygląda ^^ :D

Nudziło mi się wczoraj, także w niecałe 10 min. ogarnęła wchodzenie na fotel :evil_lol:

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantowa napisał(a):
w niecałe 10 min. ogarnęła wchodzenie na fotel :evil_lol:
\
No nieźle... u nas to wolniej idzie ;) Musiałam podzielić na kilka sesji, by chłopak zaczął łapać o co mi chodzi :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
\
No nieźle... u nas to wolniej idzie ;) Musiałam podzielić na kilka sesji, by chłopak zaczął łapać o co mi chodzi :)

Fanta miała wcześniej zrobione cofanie się, no ale nigdy z fotelem :eviltong: Także trochę ułatwiło.

Posted (edited)

Nasz debiucik w A1:
A1(II) - 1 MIEJSCE ♥
6/24 w agility open - bezbłędnie!! ;)
+ rozwalona łapa, czyli jutro nie startujemy ://
+ pierwsza łapka do A2 ♥

Edited by Fantowa
Posted

Ty$ka napisał(a):
Gratulujemy wyników i życzymy szybkiego powrotu do zdrowia. A co się stało dokładnie z łapą? Zwichnięcie? zerwanie więzadeł?

Nieee, dosyć paskudne rozcięcie, na razie jest na antybiotyku.
Ada_Mirra napisał(a):
gratulacje! :3
Fancia szybko zdrowiej! :loveu:

Dziękujemy :loveu:
Foty i filmiki później.

Posted

Fantowa napisał(a):
Nieee, dosyć paskudne rozcięcie, na razie jest na antybiotyku.

To nie jest tak tragicznie. Oby szybko się jej zagoiło :)

Posted

[quote name='Ty$ka']To nie jest tak tragicznie. Oby szybko się jej zagoiło :)
Oj wg mnie trochę jest, dzisiaj wracam z kolejnej wizyty u weta no i nie wiadomo, kiedy się to zagoi, marne szanse, że na 25 lipca(wtedy mamy obóz, co prawda mało pracy, więcej wypoczynku, no ale...) - ale mam nadzieję, że Fanciak się ogarnie i coś zrobi, żeby łapa się pięknie i szybko zrosła :eviltong:
A i zaraz zacznie się bombardowanie zdjęciami autorstwa Goldog

Posted

No i nieszczęsna łapa.
Fajnie to nie wygląda, na szczęście Fanta dzielnie znosi zastrzyki... Ruch jej ograniczyłam do minimum, co jest truuudne, szczególnie, że dzisiaj przyszedł mi zestaw do biegania z Manmata.
Trzymajcie kciuki, żeby do 25 się wygoiło ładnie;)

Posted

Gratulujemy debiutu, świetne zdjęcia i zadowolona Fanta :lol:.
edit. Ważne, żeby łapa się goiła, trzymajcie się dzielnie, musi wyzdrowieć :eviltong:.

Posted

Collie napisał(a):
Gratulujemy debiutu, świetne zdjęcia i zadowolona Fanta :lol:.
edit. Ważne, żeby łapa się goiła, trzymajcie się dzielnie, musi wyzdrowieć :eviltong:.

Goldog napisał(a):
Choć gratulowałam już na "żywo", tutaj też chcę! GRATULEJSZYN!!! A łapka się zagoi - ja to wiem :p

Oj musi, musi, mam taką nadzieję.
Fanta to baardzo cierpliwy pies :eviltong: Na ani jednym zastrzyku, ani zmianie opatrunku, ani odkażaniu rany itd. nawet nie pisnęła.
No a wet zalecił, żeby rana miała jak największy dostęp do powietrza, to Fanter śpi, a łapa się wietrzy. I ani nie pomyślała, żeby ją wylizywać, czy obwąchiwać - wie, że nie może :evil_lol:

Posted

super zdjęcia z zawodów !:) u nas filmik z jak jak chcesz zobaczyc.:D haha zobaczysz jak hasior 'przebiega' tor.:evil_lol: chyba muszę wysłać Dorę na szkolenie do Fanty :D bo ona maszeruje sobie ehh :(

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
Super zdjecia super Fanta to teraz... oddawaj mi ja :loveu:

Mogę oddać na czas leczenia łapy, bo mam zalecenie, żeby miała jak największy dopływ tlenu, to ściągnęłam opatrunek i muszę paczeć, czy nie tyka :eviltong:
Aleksandra95 napisał(a):
super zdjęcia z zawodów !:) u nas filmik z jak jak chcesz zobaczyc.:D haha zobaczysz jak hasior 'przebiega' tor.:evil_lol: chyba muszę wysłać Dorę na szkolenie do Fanty :D bo ona maszeruje sobie ehh :(

Zobaczę później ;)
Tak w ogóle, to będę miała filmik od Melowej, ale chyba gdzieś wyjechała, więc hmmmm końcem lipca będzie pewnie :-(

Posted

[quote name='Kasia&Mela']Melowa chilloutuje w Montpellier (Francja), ale na szczęście ma laptop z internetem :lol:
A na pendrivie wszystkie filmiki. Dzisiaj wieczorem zacznę wrzucać.[/QUOTE]
Wielbię Cię :loveu: