Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 shera9 napisał(a):to ona jest an konkurasach?(na*) No jeździmy na zawody, pokazy itd. ;) Ada_Mirra napisał(a):już się nie tłumacz :evil_lol: shera9 napisał(a):lobuziaki:D Hahahah no pretensje do sędziego :eviltong: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Fantowa']No jeździmy na zawody, pokazy itd. ;) "i zdobywamy nagrody" :loveu: (zapomniałas dopisac :P) Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='Ada_Mirra']"i zdobywamy nagrody" :loveu: (zapomniałas dopisac :P) Oj tam oj tam, nie będę się chwaliła :oops::diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fantowa napisał(a):Oj tam oj tam, nie będę się chwaliła :oops::diabloti: no to inni niech chwala Ciebie - a wiec uprawiaja agi i maja w tym niezle sukcesy :diabloti: Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 shera9 napisał(a):aha;) to fajnie :loveu: Ada_Mirra napisał(a):no to inni niech chwala Ciebie - a wiec uprawiaja agi i maja w tym niezle sukcesy :diabloti: Oj tam, będzie jeszcze lepiej :evil_lol: Jeszcze przed OZP załapałam się na dwa dni treningowe :loveu: shera9 napisał(a):no chyba xd ;) Quote
Ty$ka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Tuneliada - o mamo, to musi być przeżycie :lol: Świetnie Wam poszło, też pewnie bym się trochę pogubiła :) Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Ty$ka napisał(a):Tuneliada - o mamo, to musi być przeżycie :lol: Świetnie Wam poszło, też pewnie bym się trochę pogubiła :) A jaka satysfakcja po ukończeniu bez detki :evil_lol: Choć nadal nie wiem, dlaczego mi rękaw wyłamała, no ale i tak zadowolona jestem, biorąc pod uwagę, że było gorąco i był to jej 4. bieg w tym dniu... Quote
Goldog Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fantowa! Już się nie mogę doczekać 29 czerwca i w ogóle jeszcze raz Was zobaczyć w akcji! A poza tym świetne zdjęcia, filmy, tylko.. WIĘCEJ! :mad: Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Goldog napisał(a):Fantowa! Już się nie mogę doczekać 29 czerwca i w ogóle jeszcze raz Was zobaczyć w akcji! A poza tym świetne zdjęcia, filmy, tylko.. WIĘCEJ! :mad: Więcej będzie, jak nas nagrasz u Ciebie na strefówkach :loveu: W ogóle jakiś wspólny filmik musimy nakręcić i najlepiej z udziałem lodówki hahahahah :evil_lol: Quote
Goldog Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fantowa napisał(a):Więcej będzie, jak nas nagrasz u Ciebie na strefówkach :loveu: W ogóle jakiś wspólny filmik musimy nakręcić i najlepiej z udziałem lodówki hahahahah :evil_lol: hahhahahahahaha mam plan... :diabloti: Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Goldog napisał(a):hahhahahahahaha mam plan... :diabloti: aaaaaaaaa :loveu: Quote
Goldog Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 To co będziemy u mnie robić.. aaaaaaaaaaa :3 Ja już chce, chce, chce! :loveu: I będzie jeszcze na zawodach Marta! :p Wiesz, sprawdź pociągi, kiedy masz odjazd, to coś ogarniemy, może zostaniesz dłużej... ?? :evil_lol: Quote
Kasia&Mela Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 A jak nie, to 30.06-1.07 zawody agility - zdjęcia(mam nadzieję, że filmiki również, tutaj uśmiech w stronę Kasi Melowej:loveu:) będą na pewno. filmiki będą na 100% ale uśmiechać się zawsze możesz :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 cudne zdjęcie Fanty :loveu: widać w oczach jej skupienie ;) Quote
Ty$ka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Na zdjęciu widać jak Fanta jest w Ciebie wpatrzona i czeka na Twój znak :). Życzę powodzenia w najbliższych zawodach i czekam na relacje =) Quote
shera9 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Wlazlam do domu przez okno,ale nie w tym rzecz-ucz ja,ucz(jakis mam blad chwilowo w klawiaturze) Quote
Fantowa Posted June 24, 2012 Author Posted June 24, 2012 Goldog napisał(a):To co będziemy u mnie robić.. aaaaaaaaaaa :3 Ja już chce, chce, chce! :loveu: I będzie jeszcze na zawodach Marta! :p Wiesz, sprawdź pociągi, kiedy masz odjazd, to coś ogarniemy, może zostaniesz dłużej... ?? :evil_lol: Zaraz ogarnę, na razie wróciłam z pokazów i zdycham :diabloti: No ale komendy z marszu miała fajne, slalom na agility też był fajny i zero reakcji na strzały :loveu: Kasia&Mela napisał(a):filmiki będą na 100% ale uśmiechać się zawsze możesz :evil_lol: Łii, filmiki :loveu: Ada_Mirra napisał(a):cudne zdjęcie Fanty :loveu: widać w oczach jej skupienie ;) A dziękuję :loveu: Czasami się jej zdarza skupiać, ostatnio coraz częściej :loveu: Ty$ka napisał(a):Na zdjęciu widać jak Fanta jest w Ciebie wpatrzona i czeka na Twój znak :). Życzę powodzenia w najbliższych zawodach i czekam na relacje =) Relacje będą na pewno :loveu: shera9 napisał(a):Wlazlam do domu przez okno,ale nie w tym rzecz-ucz ja,ucz(jakis mam blad chwilowo w klawiaturze) ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Fantowa napisał(a): Czasami się jej zdarza skupiać, ostatnio coraz częściej :loveu: to faaajnie :D Quote
Fantowa Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 [video=youtube;pSm2ab1JHSI]http://www.youtube.com/watch?v=pSm2ab1JHSI&feature=player_embedded[/video] Quote
Ty$ka Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Super :loveu: Jesteście genialne.... Zakładanie łapek na fotel w wykonaniu dużego psa widzę po raz pierwszy - fajnie to wygląda ^^ :D Quote
Ada_Mirra Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 powtórzę to co na fejsie: geniaaaalne :loveu: Quote
Recommended Posts