Fantowa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ty$ka napisał(a):MM to dobra firma :) Ale po co ci szorki? One są dla psów, które pracują w zaprzęgu lub uprawiają BJ... czyli intensywnie pracują, ciągnąc coś... inaczej pies z nich się wydostaje bez problemu ;) Ostatnio zastanawiam się nad bikejoringiem lub canicrossem ;) Bez przesady, wiem co czego służą takie szelki :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Fantowa napisał(a):Ostatnio zastanawiam się nad bikejoringiem lub canicrossem ;) Bez przesady, wiem co czego służą takie szelki :evil_lol: Aaaa... chyba że :P Bo zastanawiałam się po co agilitowcu sledy :lol: Ja dzisiaj nie myślę :eviltong: CC jest fajny, prosty i przyjemny - wiem to z autopsji :P Kiedy doczekamy się nowych fotek albo filmików? ^^ Quote
Fantowa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Hmmm :lol: W niedzielę mamy pokazy agility, może ktoś zrobi fotki. A jak nie, to 30.06-1.07 zawody agility - zdjęcia(mam nadzieję, że filmiki również, tutaj uśmiech w stronę Kasi Melowej:loveu:) będą na pewno. No i powinnyśmy mieć filmik ze strefówek u Goldog, bo w czasie zawodów się u niej "nocleguję" :loveu: Hmm, no a potem wybieramy się na 2 dni treningowe, następnie obóz z psem Wandrus, turnus fortowy, zawody, drugi turnus fortowy, zawody i koniec wakacji :-( Quote
Fantowa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 shera9 napisał(a):to dużo roboty maice co robić Oj mamy, mamy :loveu: Quote
shera9 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Podrzuć linki psów do adopcji,może się zdecyduje na 3 psa wymagania:szczeniak albo półroczny suczka wrażliwa,ale nie za bardzo,zdolna :) Quote
Molowe Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 a Fantowa to kącik ogłoszeń prowadzi ? Oo sama sobie poszukaj w dziale adopcji :) Quote
Fantowa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='shera9']Podrzuć linki psów do adopcji,może się zdecyduje na 3 psa wymagania:szczeniak albo półroczny suczka wrażliwa,ale nie za bardzo,zdolna :) "Ale nie za bardzo zdolna"? :-o Psa nikomu wybierała nie będę, bo to ma być Twoja decyzja. Najlepiej wybierz się do schronu, albo na dogo szukaj. [quote name='Molowe']a Fantowa to kącik ogłoszeń prowadzi ? Oo sama sobie poszukaj w dziale adopcji :) Racja ;) Quote
kasia_1982 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 chyba 'nie za bardzo wrazliwa' - pewnie shera9 miala na mysli psa niezbyt lekliwego ale z potencjalem do szkolenia Quote
Fantowa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 kasia_1982 napisał(a):chyba 'nie za bardzo wrazliwa' - pewnie shera9 miala na mysli psa niezbyt lekliwego ale z potencjalem do szkolenia Ups, mój błąd, przecinka nie doczytałam :oops: Quote
Fantowa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 (edited) [video=youtube;7NT7RQrPGwI]http://www.youtube.com/watch?v=7NT7RQrPGwI&feature=youtu.be[/video] Edited June 23, 2012 by Fantowa Quote
patusiove Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Patrzymy tutaj. :) Klaudia, FOTKI PROSZĘ! :) Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 shera9 napisał(a):Nie,że masz mi wybierać,tylko coś podrzucić;p Nie mam na to czasu i nic sugerować nie chcę, bo Cię nie znam, nie znam Twoich warunków, jakie możesz zapełnić psu, zachowań Twoich dwóch psów także nie znam. patusiove napisał(a):Patrzymy tutaj. :) Klaudia, FOTKI PROSZĘ! :) Wczoraj dałam filmik :lol: Quote
Kashdog Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 0:30 - zagubiona Klaudia :evil_lol: Kurde, muszę kiedyś wziąć udział w tuneliadzie. Musi to być fajne doświadczenie :) Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Kashdog napisał(a):0:30 - zagubiona Klaudia :evil_lol: Kurde, muszę kiedyś wziąć udział w tuneliadzie. Musi to być fajne doświadczenie :) Hahahaha po kilku przeszkodach zaczęło mi się niesamowicie kręcić w głowie, ale warto, warto! Hahaha w tym samym czasie na drugim ringu był jumping open z samych hopek, bo tuneli zabrakło - to dopiero masakra :D Quote
Kashdog Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fantowa napisał(a):Hahahaha po kilku przeszkodach zaczęło mi się niesamowicie kręcić w głowie, ale warto, warto! Hahaha w tym samym czasie na drugim ringu był jumping open z samych hopek, bo tuneli zabrakło - to dopiero masakra :D Łoło, to też musi być czad! Nie wiesz czy są jakieś filmiki z tego? Bo chętnie bym sobie popaczyła :D Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Hahaha ladnie to tak zabrac wszystkie tunele hahaha super! :D Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Kashdog napisał(a):Łoło, to też musi być czad! Nie wiesz czy są jakieś filmiki z tego? Bo chętnie bym sobie popaczyła :D Nie wiem, nawet się nie rozglądałam - ale torek był hardcorowy, bo o ile masz czas na ogarnięcie, gdy pies jest w tunelu, łatwiej zmianę zrobić, to na jumpingu z samych hopek - hmm :evil_lol: Ada_Mirra napisał(a):Hahaha ladnie to tak zabrac wszystkie tunele hahaha super! :D Hahaha nie ja zabrałam :evil_lol: shera9 napisał(a):czadzior;p Tak trochę ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Fantowa napisał(a): Hahaha nie ja zabrałam :evil_lol: już się nie tłumacz :evil_lol: Quote
Recommended Posts