Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ty$ka napisał(a):
MM to dobra firma :) Ale po co ci szorki? One są dla psów, które pracują w zaprzęgu lub uprawiają BJ... czyli intensywnie pracują, ciągnąc coś... inaczej pies z nich się wydostaje bez problemu ;)

Ostatnio zastanawiam się nad bikejoringiem lub canicrossem ;)
Bez przesady, wiem co czego służą takie szelki :evil_lol:

• Replies 558
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fantowa napisał(a):
Ostatnio zastanawiam się nad bikejoringiem lub canicrossem ;)
Bez przesady, wiem co czego służą takie szelki :evil_lol:

Aaaa... chyba że :P Bo zastanawiałam się po co agilitowcu sledy :lol: Ja dzisiaj nie myślę :eviltong: CC jest fajny, prosty i przyjemny - wiem to z autopsji :P

Kiedy doczekamy się nowych fotek albo filmików? ^^

Posted

Hmmm :lol:
W niedzielę mamy pokazy agility, może ktoś zrobi fotki. A jak nie, to 30.06-1.07 zawody agility - zdjęcia(mam nadzieję, że filmiki również, tutaj uśmiech w stronę Kasi Melowej:loveu:) będą na pewno.
No i powinnyśmy mieć filmik ze strefówek u Goldog, bo w czasie zawodów się u niej "nocleguję" :loveu:
Hmm, no a potem wybieramy się na 2 dni treningowe, następnie obóz z psem Wandrus, turnus fortowy, zawody, drugi turnus fortowy, zawody i koniec wakacji :-(

Posted

[quote name='shera9']Podrzuć linki psów do adopcji,może się zdecyduje na 3 psa wymagania:szczeniak albo półroczny suczka wrażliwa,ale nie za bardzo,zdolna :)
"Ale nie za bardzo zdolna"? :-o
Psa nikomu wybierała nie będę, bo to ma być Twoja decyzja.
Najlepiej wybierz się do schronu, albo na dogo szukaj.

[quote name='Molowe']a Fantowa to kącik ogłoszeń prowadzi ? Oo sama sobie poszukaj w dziale adopcji :)
Racja ;)

Posted

kasia_1982 napisał(a):
chyba 'nie za bardzo wrazliwa' - pewnie shera9 miala na mysli psa niezbyt lekliwego ale z potencjalem do szkolenia

Ups, mój błąd, przecinka nie doczytałam :oops:

Posted

shera9 napisał(a):
Nie,że masz mi wybierać,tylko coś podrzucić;p

Nie mam na to czasu i nic sugerować nie chcę, bo Cię nie znam, nie znam Twoich warunków, jakie możesz zapełnić psu, zachowań Twoich dwóch psów także nie znam.
patusiove napisał(a):
Patrzymy tutaj. :)
Klaudia, FOTKI PROSZĘ! :)

Wczoraj dałam filmik :lol:

Posted

Kashdog napisał(a):
0:30 - zagubiona Klaudia :evil_lol:
Kurde, muszę kiedyś wziąć udział w tuneliadzie. Musi to być fajne doświadczenie :)

Hahahaha po kilku przeszkodach zaczęło mi się niesamowicie kręcić w głowie, ale warto, warto!
Hahaha w tym samym czasie na drugim ringu był jumping open z samych hopek, bo tuneli zabrakło - to dopiero masakra :D

Posted

Fantowa napisał(a):
Hahahaha po kilku przeszkodach zaczęło mi się niesamowicie kręcić w głowie, ale warto, warto!
Hahaha w tym samym czasie na drugim ringu był jumping open z samych hopek, bo tuneli zabrakło - to dopiero masakra :D

Łoło, to też musi być czad! Nie wiesz czy są jakieś filmiki z tego? Bo chętnie bym sobie popaczyła :D

Posted

Kashdog napisał(a):
Łoło, to też musi być czad! Nie wiesz czy są jakieś filmiki z tego? Bo chętnie bym sobie popaczyła :D

Nie wiem, nawet się nie rozglądałam - ale torek był hardcorowy, bo o ile masz czas na ogarnięcie, gdy pies jest w tunelu, łatwiej zmianę zrobić, to na jumpingu z samych hopek - hmm :evil_lol:
Ada_Mirra napisał(a):
Hahaha ladnie to tak zabrac wszystkie tunele hahaha super! :D

Hahaha nie ja zabrałam :evil_lol:
shera9 napisał(a):
czadzior;p

Tak trochę ;)