Madzialenos Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Jejj to już przecież za dzień za dwa pojedzie świetnie dziewczyny brawa dla was :) Quote
dexterka Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Blindzik za dużo dopakowania nie ma:P Juz nie mogę się go doczekać tak blisko mnie!! :multi: Quote
Madzialenos Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ale będzie miał cudnie trochę będzie zszokowany ale na plus oczywiście :) Quote
Kava Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 dziewczyny a ja mysle, ze on juz wylapal z eteru te wszystkie nasze mysli i rozmowy o nim i wie doskonale ze lada moment musi spakowac plecaczek.... Quote
Madzialenos Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 To już lada chwila świetnie nie mogę się doczekać tego dnia :D Quote
kamilka91 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Dobranoc, Blindziku :loveu: Niech Ci się przyśni nowe, lepsze życie... :loveu: Quote
Wiedźma Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Też go przeniosę na pierwszą (jeśli to jeszcze tak działa). Quote
inga.mm Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 no właśnie! Przeciez Blind teraz nazywa sie Blady. Uzupełnijcie opis przejazdy do hoteliku, bo teraz nic nie wiadomo, gdzie który psiak jest. Quote
Madzialenos Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Nie ma tylu wpisów ja też czekam na wieści Quote
Kava Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 no wlasnie, cisza jakas.... na pozostalych watkach fudacji tez cichutenko.... Quote
Stevie Rae Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Ja również niecierpliwie czekam na informacje jak się miewa Blady w hotelu :) Quote
dexterka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 udało mi się w końcu tu wejść!!!!!!!!!! próbowałam chyba dwa dni:P Byłam wczoraj u Bladego:) On ma tam raj!! Właściciel hoteliku poświęca mu sporo czasu na szkolenie, Blady bardzo dobrze odnajduje się na ogrodzie. karmiony jest barfem , którego podobno uwielbia. Jest też dużo mniejszy niż się spodziewałam. Poproszę madziek aby mi zdjęcia przesłała z odwiedzin , bo ja aparatu nie miałam. Quote
Kava Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 szybko sie zregenerowal po schronie i wyglada na bardzo odprezonego, zdowolonego pelnego energii i ciekawskiego Z USMIECHEM OD UCHA DO UCHA pieska.... Quote
Basieńka1997 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Blady jest po prostu przepiękny! :loveu: Widać, że wspaniale odnalazł się w nowym miejscu. :) Z niecierpliwością czekam na nowe wieści z hoteliku. :) Quote
dexterka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 on jest naprawdę cudowny!! Gdyby któraś z Was miała możliwość odwiedzenia go to zakochacie się tak samo jak ja. Quote
dexterka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 pozwolę sobie zacytować z fb Fioletowego Psa: "Blind w hoteliku otrzymał nowe imię Blady. Nauczył się na nie reagować, błyskawicznie nauczył się też komendy "siad". Przed nim jeszcze dużo pracy. Pozna też nietypowe komendy jak "prawo", "lewo" czy też takie, które uchronią go przed wchodzeniem w różne przeszkody. Wszystko to ma ułatwić mu funkcjonowanie w świecie, którego nie widzi.... Już teraz widać po nim jak odżył i jak zaczyna cieszyć się życiem. Jesteśmy ogromnie wdzięczni hotelikowi Chata Leona www.zchatyleona.pl za przyjęcie go pod swoją opiekę oraz Wesołej Łapce www.wesolalapka.pl za przygotowanie Bladego do adopcji :-) " Quote
piescofajnyjest Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 piekna siersc+ piekny usmiech=Blady :))) Quote
Basieńka1997 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='dexterka']pozwolę sobie zacytować z fb Fioletowego Psa: "Blind w hoteliku otrzymał nowe imię Blady. Nauczył się na nie reagować, błyskawicznie nauczył się też komendy "siad". Przed nim jeszcze dużo pracy. Pozna też nietypowe komendy jak "prawo", "lewo" czy też takie, które uchronią go przed wchodzeniem w różne przeszkody. Wszystko to ma ułatwić mu funkcjonowanie w świecie, którego nie widzi.... Już teraz widać po nim jak odżył i jak zaczyna cieszyć się życiem. Jesteśmy ogromnie wdzięczni hotelikowi Chata Leona www.zchatyleona.pl za przyjęcie go pod swoją opiekę oraz Wesołej Łapce www.wesolalapka.pl za przygotowanie Bladego do adopcji :-) " Wspaniałe wieści! :loveu: Teraz tylko znaleźć maluszkowi wspaniały domek, a będzie najszczęśliwszy na świecie. :) Quote
rudakacha Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 O matko, jaki cudny! Jaki ma szczęśliwy pychol! Po "modernizacji" dogo myślałam, że straciłam wątek a tu takie wieści!!! Quote
Basieńka1997 Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Normalnie nie mogę się napatrzeć na jego śliczny pyszczek! :loveu: Quote
Recommended Posts