Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny a ja mysle, ze on juz wylapal z eteru te wszystkie nasze mysli i rozmowy o nim i wie doskonale ze lada moment musi spakowac plecaczek....

• 2 weeks later...
Posted

udało mi się w końcu tu wejść!!!!!!!!!!

próbowałam chyba dwa dni:P

Byłam wczoraj u Bladego:) On ma tam raj!! Właściciel hoteliku poświęca mu sporo czasu na szkolenie, Blady bardzo dobrze odnajduje się na ogrodzie. karmiony jest barfem , którego podobno uwielbia.

Jest też dużo mniejszy niż się spodziewałam. Poproszę madziek aby mi zdjęcia przesłała z odwiedzin , bo ja aparatu nie miałam.

Posted

szybko sie zregenerowal po schronie i wyglada na bardzo odprezonego, zdowolonego pelnego energii i ciekawskiego Z USMIECHEM OD UCHA DO UCHA pieska....

Posted

pozwolę sobie zacytować z fb Fioletowego Psa:

"Blind w hoteliku otrzymał nowe imię Blady. Nauczył się na nie reagować, błyskawicznie nauczył się też komendy "siad". Przed nim jeszcze dużo pracy. Pozna też nietypowe komendy jak "prawo", "lewo" czy też takie, które uchronią go przed wchodzeniem w różne przeszkody. Wszystko to ma ułatwić mu funkcjonowanie w świecie, którego nie widzi....
Już teraz widać po nim jak odżył i jak zaczyna cieszyć się życiem. Jesteśmy ogromnie wdzięczni hotelikowi Chata Leona www.zchatyleona.pl za przyjęcie go pod swoją opiekę oraz Wesołej Łapce www.wesolalapka.pl za przygotowanie Bladego do adopcji :-) "

Posted

[quote name='dexterka']pozwolę sobie zacytować z fb Fioletowego Psa:

"Blind w hoteliku otrzymał nowe imię Blady. Nauczył się na nie reagować, błyskawicznie nauczył się też komendy "siad". Przed nim jeszcze dużo pracy. Pozna też nietypowe komendy jak "prawo", "lewo" czy też takie, które uchronią go przed wchodzeniem w różne przeszkody. Wszystko to ma ułatwić mu funkcjonowanie w świecie, którego nie widzi....
Już teraz widać po nim jak odżył i jak zaczyna cieszyć się życiem. Jesteśmy ogromnie wdzięczni hotelikowi Chata Leona www.zchatyleona.pl za przyjęcie go pod swoją opiekę oraz Wesołej Łapce www.wesolalapka.pl za przygotowanie Bladego do adopcji :-) "

Wspaniałe wieści! :loveu: Teraz tylko znaleźć maluszkowi wspaniały domek, a będzie najszczęśliwszy na świecie. :)