Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 311
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daga31081980 napisał(a):
Walcz kamilka,walcz...jestem na zaproszenie dexterki,będę odwiedzać i zrobię mu ogłoszenie na tablicy i na gumtree tylko na jakie miasto najlepiej?

Najlepiej na Opole :)

Posted

melduje się u bidaka :-(

patrzę na zdjęcia i popieram ten psiak nie wygląda na 10 lat no maksymalnie 6

z tymczasem nie mogę pomóc ale z całych sił trzymam kciuki by znalazło się dobre i bezpieczne dla niego miejsce

Posted

Igiełka napisał(a):
melduje się u bidaka :-(

patrzę na zdjęcia i popieram ten psiak nie wygląda na 10 lat no maksymalnie 6

z tymczasem nie mogę pomóc ale z całych sił trzymam kciuki by znalazło się dobre i bezpieczne dla niego miejsce

Z daleka od schroniskowych krat...

Posted

daga31081980 napisał(a):
Walcz kamilka,walcz...jestem na zaproszenie dexterki,będę odwiedzać i zrobię mu ogłoszenie na tablicy i na gumtree tylko na jakie miasto najlepiej?

możesz zrobić na Opole, ja zrobię na Wrocław:)

Posted

Nat - Mare napisał(a):
Ja się przypominam, potrzebny bazarek? :)

Jeśli masz czas to byłabym wdzięczna:)
Póki nie znajdziemy dla niego miejsca , pieniążki można przeznaczyć na badania i odkładać na hotelik:)

A może potrafisz zrobić też baner?

Posted (edited)

ok, nie wiem jakie sa wasze zapatrywania na hotele, ale jest jeden naprawde tani hotel u emiś; nasz kanis do niego nie pojechal, wiec moze blind by mogl? moze warto? ten hotel kosztuje 10 zlotych za dzien, plus karma; emiś jest technikiem weterynaryjnym, opatrzyly jej sie wszelkie choroby, wozi psy do lekarza, podaje leki i kroplowki; rozwazcie te mozliwosc; psow u niej jest malo, teren duzy, czesc psow mieszka w domu; hotel nazywa sie raszka, jest blosko was (kolo katowic) i ma watek na dogo;
http://www.dogomania.pl/threads/208485-Hotelik-quot-Raszka-quot-w-Sarnowie-%28k.-Katowic%29
nie umiem pomoc inaczej, a ewelinaaa wyslala mi zaproszenie wiec sobie pozwolilam na te sugestie;

Edited by kakadu
Posted

To i ja się przypomnę, bo mój post chyba zaginął w tym natłoku innych wypowiedzi ;)

kamilka91 napisał(a):
Jaki jest jego stosunek do innych psów?
Czy jest zaszczepiony, wykastrowany?

Muszę to wiedzieć, jeżeli mam szukać mu DT, a tutaj nigdzie nie mogę znaleźć tych informacji.

Posted

kamilka91 napisał(a):
To i ja się przypomnę, bo mój post chyba zaginął w tym natłoku innych wypowiedzi ;)

Muszę to wiedzieć, jeżeli mam szukać mu DT, a tutaj nigdzie nie mogę znaleźć tych informacji.

o wszystko się dopytam osoby, która zna psa....

Posted

[quote name='kakadu']ok, nie wiem jakie sa wasze zapatrywania na hotele, ale jest jeden naprawde tani hotel u emiś; nasz kanis do niego nie pojechal, wiec moze blind by mogl? moze warto? ten hotel kosztuje 10 zlotych za dzien, plus karma; emiś jest technikiem weterynaryjnym, opatrzyly jej sie wszelkie choroby, wozi psy do lekarza, podaje leki i kroplowki; rozwazcie te mozliwosc; psow u niej jest malo, teren duzy, czesc psow mieszka w domu; hotel nazywa sie raszka, jest blosko was (kolo katowic) i ma watek na dogo;
http://www.dogomania.pl/threads/208485-Hotelik-quot-Raszka-quot-w-Sarnowie-%28k.-Katowic%29
nie umiem pomoc inaczej, a ewelinaaa wyslala mi zaproszenie wiec sobie pozwolilam na te sugestie;

bardzo dziękujemy za propozycję:) już odwiedzam wątek tego hoteliku..

Posted

melduję się na zaproszenie:) bazarek to swietny pomysł . . . będę podnosic dla cudnego chłopaka. jest śliczny . . . serce się kraje że taki psiak się w schronisku marnuje:-(

Posted

Ati napisał(a):
tez sie zapisuje
a skad ta informacja ze ma 10 lat?
wet ogladal jego oczy? nic sie nie da zrobic?

Dzięki ,że jesteś:)

wątek założyłam na prośbę Fundacji Fioletowy Pies, ja pieska nie widziałam na oczy także nie wiem skąd akurat taka ocena wieku,w środę będzie u weta, także będziemy mieli dokładniejsze informacje. Dzisiaj wieczorem postaram się dowiedzieć czegoś więcej oraz ściągnąć FF na dogo:evil_lol: