Asia & Ginger Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 I nasza droga forumowa Ulvhedinn z Aksą. :loveu: http://i20.tinypic.com/14vpu3c.jpg Quote
aneta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='panienkabubu']Tylko czy to coś da....? Trzebaby chyba każdą wystawę sprawdzić pod tym kątem, niestety :([/quote] Może mało dać, ale warto oddziałowi przypomnieć że TAKI REGULAMIN istnieje, bo czasami zdają się zapominać. A Straży Miejskiej tez ;) - że mandaty od handlarzy są bardziej intratne niż od aut źle zaparkowanych (podstawą nałożenia może być brak pozwolenia na sprzedaż w miejscach publicznych, sprzedaż w miejscu zabronionym i z tego co wiem brak świadectwa weterynarza wojewódzkiego dopuszczającego zwierzeta do sprzedaży w miejscach publicznych - a więc podstawy do 3 karniaków na 1 handlarza) Quote
AlaNowak Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Asiu- cudowne zdjęcia:) Może uchwyciłaś gdzieś jakieś seterki lub basenji??? Quote
Gosiapk Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='aneta']Oczywiście że jest !!! Regulamin dotyczący organizacji wystaw na stronach ZK II Zasady organizacji wystaw pnkt 13. Sprzedaż szczeniąt na terenie wystawy i w jej pobliżu jest zabroniona. I co z tego, skoro pod wystawami stoją sami sędziowie ze szczeniakami! Nikt ich nie ruszy, rąsia rąsie myje. Quote
Asia & Ginger Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='YaBear-CubCammy']Asiu- cudowne zdjęcia:) Może uchwyciłaś gdzieś jakieś seterki lub basenji???[/quote] A sprawdzę, sprawdzę. :cool3: To na razie były fotki z soboty, teraz będę wklejać już z niedzieli. ;) W każdym razie baska jakiegoś chciałam uchwycić, ale ciągle się odwracał. :mad: ;) Quote
Atena Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='asia_pie']I nasza droga forumowa Ulvhedinn z Aksą. :loveu:http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7507631 Hm, wiedziałam, że skadś znam :lol: Quote
ulvhedinn Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No własnie, widziałyśmy Cię z Korenią, ale popędziłaś gdzieś galopem :evil_lol: Quote
Atena Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Ja tak biegałam od ringu do ringu by zdjecia robić:lol: chyba ze to było przy stoiskach:confused:, bo chyba was mijałam. W każdym razie trzeba bylo krzyczeć i wołać:evil_lol:. Quote
ulvhedinn Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 No przy stoiskach, ale zawołać to nie zdążyłyśmy :evil_lol: Quote
bogi Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Zdjęcia PIĘĘKNE:loveu:-szkoda,że ja nie mam takiego talentu... Pokaże co ja ufociłam(zdjęcia z niedzieli,strasznie monotematyczne):oops: Quote
Gosiapk Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='ulvhedinn']No własnie, widziałyśmy Cię z Korenią, ale popędziłaś gdzieś galopem :evil_lol:[/quote] A ja Ulv nie widziałam :placz: Quote
ulvhedinn Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Gosiapk']A ja Ulv nie widziałam :placz:[/quote] No o gdzie byłaś? Przez cały weekend się pętałyśmy po wystawie...:eviltong: Quote
anetta Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 :)) Ulv, ludzie Cie zaczepiali? Ale Aksa ma wypasiony wózek :loveu::loveu::loveu: Jakie duże ringi :o albo mi się zdaje. Quote
haker11 Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 bogi ale super że zrobiłeś fotki bordogom! :loveu: Szkoda że mojego nie ma!:cool1: Quote
Recommended Posts