Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='panienkabubu']Tylko czy to coś da....? Trzebaby chyba każdą wystawę sprawdzić pod tym kątem, niestety :([/quote]

Może mało dać, ale warto oddziałowi przypomnieć że TAKI REGULAMIN istnieje, bo czasami zdają się zapominać.
A Straży Miejskiej tez ;) - że mandaty od handlarzy są bardziej intratne niż od aut źle zaparkowanych (podstawą nałożenia może być brak pozwolenia na sprzedaż w miejscach publicznych, sprzedaż w miejscu zabronionym i z tego co wiem brak świadectwa weterynarza wojewódzkiego dopuszczającego zwierzeta do sprzedaży w miejscach publicznych - a więc podstawy do 3 karniaków na 1 handlarza)

Posted

[quote name='aneta']Oczywiście że jest !!!
Regulamin dotyczący organizacji wystaw na stronach ZK
II Zasady organizacji wystaw
pnkt 13. Sprzedaż szczeniąt na terenie wystawy i w jej pobliżu jest zabroniona.
I co z tego, skoro pod wystawami stoją sami sędziowie ze szczeniakami! Nikt ich nie ruszy, rąsia rąsie myje.

Posted

[quote name='YaBear-CubCammy']Asiu- cudowne zdjęcia:) Może uchwyciłaś gdzieś jakieś seterki lub basenji???[/quote]
A sprawdzę, sprawdzę. :cool3:
To na razie były fotki z soboty, teraz będę wklejać już z niedzieli. ;)
W każdym razie baska jakiegoś chciałam uchwycić, ale ciągle się odwracał. :mad: ;)

Posted

Ja tak biegałam od ringu do ringu by zdjecia robić:lol: chyba ze to było przy stoiskach:confused:, bo chyba was mijałam.
W każdym razie trzeba bylo krzyczeć i wołać:evil_lol:.

Posted

Zdjęcia PIĘĘKNE:loveu:-szkoda,że ja nie mam takiego talentu...
Pokaże co ja ufociłam(zdjęcia z niedzieli,strasznie monotematyczne):oops: