Jump to content
Dogomania

Xv Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych, Wrocław, 29-30.09.2007

Recommended Posts

Posted

[quote name='Natalia:)']Tutaj mozna cos znaleść.
http://www.wroclaw.pl/m8946/p64872.aspx?select=hotel
http://www.noclegi-wroclaw.pl/

Dziekuję Ci bardzo za pomoc!!!
A czy ktoś się orientuje, które "noclegownie" są na prawdę "dwa kroki" od terenu wystawy? Wiem, że przy każdym jest mapka, ale nie zawsze się to pokrywa z rzeczywistością. Więc może jakiś Wrocławianin mi pomoże. Dla nas to bardzo ważne, gdyż musimy pojechać na dwa dni:roll:

• Replies 764
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak dobrze sie orientuje to tanio i blisko nie ma. A jeśli chodzi o tani to trzeba sie liczyc z choćby minimalnym dojazdem. Są dość blisko 2 motele, ale trzeba dojechać (ew. podejść kawałek do przystanku tramwajowego, podjechać kilka przystanków i wysiada się pod stadionem) i nie znam cen.

Posted

Ilka21 napisał(a):
Ja zgłosiłam, zapłaciłam a potwierdzenia odebrania maila nie dostałam.Wogóle te zgłoszenie jakieś dziwne.

musisz zadzwonić - ja też nie dostałam potwierdzenia mailowego - ale bez problemu się dodzwoniłam i od miłej Pani dowiedziałam że zgłoszenie dotarło:p

Posted

ja w poniedziałek wysłałam zgłoszenie psa, ale przez poczte polska bo na stronie odrziału wrocławskiego jest dziwna wzmianka, ze nie gwarantuja przyjecia zgłoszeni nadsyłanych faksem lub przez email.

Posted

Ilka21 napisał(a):
Ja zgłosiłam, zapłaciłam a potwierdzenia odebrania maila nie dostałam.Wogóle te zgłoszenie jakieś dziwne.

Ja też nie dostałam potwierdzenia ale wiem że dostali :) bo znajomy od Gryfoników jest z Wrocławia. A czemu zgłoszenie dziwne dla mnie normalne bardziej uproszczone :)

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
Ja też nie dostałam potwierdzenia ale wiem że dostali :) bo znajomy od Gryfoników jest z Wrocławia. A czemu zgłoszenie dziwne dla mnie normalne bardziej uproszczone :)

a dlatego,że nie jest elektroniczne tak jak zawsze na międzynarodówki a i nawet na Warszawską krajówke jest taki prawdziwy elektroniczny:lol: a ten dla mnie jest dziwny:evil_lol:

Posted

GRRRR:angryy:....popołudniu posłałam zgłoszenia pocztą...a teraz widzę,że zmienili nam sędziego...a specjalnie zgłaszałam do zagranicznego:mad:
Mówi się trudno - przelew poszedł wczoraj...nie cierpię zmian sędziego :shake:

Posted

cockermanka napisał(a):
GRRRR:angryy:....popołudniu posłałam zgłoszenia pocztą...a teraz widzę,że zmienili nam sędziego...a specjalnie zgłaszałam do zagranicznego:mad:
Mówi się trudno - przelew poszedł wczoraj...nie cierpię zmian sędziego :shake:

Niech sprobuja nam zmienić :mad:
Jutro jadę do związku zgłaszać, więc będziemy :)

Posted

Jest ktos z wrocławia i podpowie mi o ktorej musze być we wrocławiu na dworcu głównym PKP czeby zdązyć dojść na nogach pod wystawe ?? bądż ewentualnie jest inny bliższy wystawy przystanek pkp :D ??

Posted

Fantazja-19 napisał(a):
Juta ,hotel "Olimpia" na al.Paderewskiego jest niedaleko wystawy,ale pewna nie jestem czy można tam wprowadzać psy.

Natalia

Dziękuję Natali !!! :loveu:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ufff, ja dzisiaj pocztą wysłałam zgłoszenia trzech Asiaczków. Jeszcze dzisiaj zrobię przelew i... czekam na koniec wrzesnia.:lol:
Pzdr.

Zywie nadzieje, ze i ja bede... Zalezy to od paru czynnikow, zwł.jednego..:lol:

Posted

Śnieżynka napisał(a):
Jest ktos z wrocławia i podpowie mi o ktorej musze być we wrocławiu na dworcu głównym PKP czeby zdązyć dojść na nogach pod wystawe ?? bądż ewentualnie jest inny bliższy wystawy przystanek pkp :D ??

Śnieżynka z tego co wiem to z Dworca Głównego PKP na Stadion Olimpijski najlepiej dojechać tramwajami 9 lub 17 w kierunku na Sępolno.Trzeba wysiąść na przystanku na 9-go Maja,to jest już bardzoniedaleko Stadionu. Jedzie się 12 przystanków ok. 20 min.,ale pewnie więcej.

Natalia.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Savannah - taaaa, chyba znam ten czynnik. Ale to też w Twoich rękach, prawda?:lol:
pzdr.

Dokladnie. Ale postaram sie 'wpasowac' i byc i we Wrocku i w Łodzi !! Esp. For You, Buszki i Gosi.