Jackson Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Mam pomysłaaaaaaaaaa!:cool3: Zróbmy taki mini-off!!!!! Nawet możemy założyć nowy temat. Będzie on na temat Beksuli. Ale...:razz: pisany wierszem. Będzie zwracał na siebie uwagę, a zarazem zawierał ważne info o Beksie! Co o tym sądzicie? Jak jesteście 'za' to napiszcie a ja założe taki temat (jeśli brazowa sie zgodzi na dodanie jej zdjec i jej informacji) a więc? PS> w jakim by to dziale miało by być? PS2>sry za błędy :smokin: Quote
Jackson Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 A więc dzisiaj zaczynamy, rymować rozpoczynamy!!! <tutaj fanfary> Quote
deedee77 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Zuzix rymuje, deedee jej wtóruje, a Beksa góruje:) Quote
Jackson Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Beksiu, Beksiu, znajdź swój dom, ładna jesteś, ważysz kilka ton. :diabloti: Beksiu, Beksiu, otrzyj łzy, spójrz na świat, nie jest taki zły! Niech ktoś dobry, Beksię zgarnie, ją utuli, aż w rękach zaśnie. Quote
Jackson Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Jabłko, shift, 4 wciśniesz, i avatar wypniesz :D Quote
brazowa1 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Beksa nie czuje sie dobrze w towarzystwie Joruna-on nie gryzie jej,nie dreczy,ale to dominujacy,wielki pies i trzyma w ryzach towarzystwo boksowe. Smutnie teraz wyglada Beksa. Quote
Jackson Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Ojojojoj...coś złego w powietrzu wisi, wielki pies 'grozi' naszej pysi. Trzeba psiura z tamtąd zabrać, bo się może zbabrać. Ja do Beksi nie pojade, psów nie zobacze, o psach już nie mogę czytać, ani z psami gdzieś wybywać :( Quote
Jackson Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nie hopajcie, podrzucajcie, lecz domek, pysi, znajdźcie. PS.A Gabryjella ma dmuchanego avatara! Quote
Jackson Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 I tak będziemy w kółko? Zaraz przygotuję łańcuszek i porozsyłamy to innym na gg. Powysyłajcie mi na PW swoje gadu! GDzie reszta? Quote
Jackson Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Nie podrzucajmy, tylko konkrety wstawiajmy. Quote
Recommended Posts