kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Na razie ostro sie trzymam :D Poczwarki ogladam tylko na zdjeciach i szczerze wielbie te rase :loveu: A jesli chodzi o dalmaty to sporo ich przewinelo sie przez moj dom, wiec raszej ciezko bedzie mnie z nich wyleczyc :diabloti: Nawet mimo tego ze jedna sunia uchlala mnie dosc mocno w reke, a pewien pies wzial sobie za cel gwalcic mnie kiedy tylko mogl :lol: Na szczescie tymczasowal sie u nas talko 4 dni :lol: Dalmaty 4 ever.... ew jakis dozio kiedys :loveu: hmm to rozumiem, że jak kiedyś w schronie będzie mix ONa i Dalmata to dawać Ci znać :diabloti: ale fakt, co wejdę do galerii ONów to znajduję Ciebie.. dziwne, baaaardzo dziwne :diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Ciekawe jak taki mix by wygladal? :hmmmm: Zajrzyj do dalmacich :diabloti: Tam tez mnie znajdziesz :diabloti: Offtopimy... :oops: Quote
Ada_Mirra Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 Oj tam moj watek jest po to zeby pogadac :D a zdjecia piwnny byc jutro bo dzis angielski i aikido hihi :) A mysle ze lowczarwodalmatynczk bylby owczarkiem bialym w ciapki czarne hahahaha :D Quote
:: FiGa :: Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Pomimo szczerych checi nie potrafie sobie tego wyobrazic :evil_lol: Quote
kalyna Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 :: FiGa :: napisał(a):Pomimo szczerych checi nie potrafie sobie tego wyobrazic :evil_lol: ja też nie :D Quote
Ada_Mirra Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 a witam witam :D dodaję zdjęcia co prawda nie Mirry bo nie miałam czasu ale za to z wystawy psów w będzinie :D [SIZE=5] ii tu mam pytanie: kto jedzie na wystawe w Będzinie 29.07?? i jak cos to pod jakie ringi mam podejsc zeby zrobic zdjecia (jak ktos nie jedzie to pisac jakie rasy focic ;) ) Quote
*Magda* Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 http://img269.imageshack.us/img269/8647/p72464007658751.jpg cudo :loveu: http://img825.imageshack.us/img825/2438/p72463291242618.jpg co oni temu psu zakładają? :crazyeye::D Ja nie jadę, więc poproszę ONy/DONy, dogi niemieckie i niufki :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted May 30, 2012 Author Posted May 30, 2012 nie wiem co oni zakladaja hahaha xD :D okej to zamówienie nr 1: ONy, DONy, dogi i NIUFY :loveu: Quote
Kaaasia Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 [quote name='magdabroy'] http://img825.imageshack.us/img825/2438/p72463291242618.jpg co oni temu psu zakładają? :crazyeye::D To chyba aby im się uszyska nie plątały/brudziły :roll: Ja na wystawę nie jadę ale poproszę o zdjęcia bokserków :loveu: Quote
aganela Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 ja też owczarki i tylko niem,wspaniałe są też kaukazy,podhalany ,PONy, cane corsiaki, boksery ,dobermany ,borzoje,saluki, rotki i jamniki o ciekawym umaszczeniu np.marmurkowe:loveu: Quote
Ada_Mirra Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 okej to ja sobie zapisuje jakie rasy i postaram sie porobic foto :) a tymczasem "odswiezylam" zdjecia z zeszłorocznej wystawy w będzinie :) ktoś może na niej był? :) btw. nie wiem czy te zdjecia tu byly ale trudno xD Quote
KT Arts Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 To ja chce fotki niufków :) My byliśmy w 2 lata temu chyba :) Quote
Ada_Mirra Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 [quote name='Molowe']jakie fajne zdjęcia :) Dziękować :loveu: [quote name='magdabroy']Śliczne foty :loveu: Dzięki :loveu: [quote name='Niufciak']To ja chce fotki niufków :) My byliśmy w 2 lata temu chyba :) Ok tu jutro wrzucam niufciaki :D a ja byłam właśnie rok temu no i teraz jadę :) a teraz będziecie? Quote
KT Arts Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 a ja byłam właśnie rok temu no i teraz jadę :smile: a teraz będziecie? Jesteśmy w pracy, nie damy rady :) Quote
Ada_Mirra Posted June 2, 2012 Author Posted June 2, 2012 [quote name='Niufciak']Jesteśmy w pracy, nie damy rady :) szkoda :( zdjęcia niufciaków oraz "bigela" ;) wiecej zdjec czarnuchów będzie jak znajdę ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 rolki z psem? taaaaak! <3 po 3 km jeżdżenia/biegu pies łazi z ozorem przy ziemi :) Plusy: *zrzucamy zbędne kilogramy :lol: *łapiemy kondychę *wzmacniamy więź między nami * uczymy biegu przy nodze i nie podłażenia pod kółka bo inaczej źle z łapkami będzie :evil_lol: *zadowolenie na obu mordkach (czyt. moim i Mirry) :multi: *obie szczęśliwie zmęczone ;) tak więc może za niedługo zdjęcia z jazdy hihi Quote
Recommended Posts