Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Na razie ostro sie trzymam :D
Poczwarki ogladam tylko na zdjeciach i szczerze wielbie te rase :loveu: A jesli chodzi o dalmaty to sporo ich przewinelo sie przez moj dom, wiec raszej ciezko bedzie mnie z nich wyleczyc :diabloti: Nawet mimo tego ze jedna sunia uchlala mnie dosc mocno w reke, a pewien pies wzial sobie za cel gwalcic mnie kiedy tylko mogl :lol: Na szczescie tymczasowal sie u nas talko 4 dni :lol: Dalmaty 4 ever.... ew jakis dozio kiedys :loveu:

hmm to rozumiem, że jak kiedyś w schronie będzie mix ONa i Dalmata to dawać Ci znać :diabloti:
ale fakt, co wejdę do galerii ONów to znajduję Ciebie.. dziwne, baaaardzo dziwne :diabloti::diabloti:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj tam moj watek jest po to zeby pogadac :D a zdjecia piwnny byc jutro bo dzis angielski i aikido hihi :)

A mysle ze lowczarwodalmatynczk bylby owczarkiem bialym w ciapki czarne hahahaha :D

Posted

a witam witam :D

dodaję zdjęcia co prawda nie Mirry bo nie miałam czasu ale za to z wystawy psów w będzinie :D

[SIZE=5]
ii tu mam pytanie: kto jedzie na wystawe w Będzinie 29.07?? i jak cos to pod jakie ringi mam podejsc zeby zrobic zdjecia (jak ktos nie jedzie to pisac jakie rasy focic ;) )

Posted

ja też owczarki i tylko niem,wspaniałe są też kaukazy,podhalany ,PONy, cane corsiaki, boksery ,dobermany ,borzoje,saluki, rotki i jamniki o ciekawym umaszczeniu np.marmurkowe:loveu:

Posted

okej to ja sobie zapisuje jakie rasy i postaram sie porobic foto :) a tymczasem "odswiezylam" zdjecia z zeszłorocznej wystawy w będzinie :)

ktoś może na niej był? :)

btw. nie wiem czy te zdjecia tu byly ale trudno xD

Posted

[quote name='Molowe']jakie fajne zdjęcia :)

Dziękować :loveu:

[quote name='magdabroy']Śliczne foty :loveu:

Dzięki :loveu:

[quote name='Niufciak']To ja chce fotki niufków :)
My byliśmy w 2 lata temu chyba :)

Ok tu jutro wrzucam niufciaki :D
a ja byłam właśnie rok temu no i teraz jadę :) a teraz będziecie?

Posted

rolki z psem? taaaaak! <3

po 3 km jeżdżenia/biegu pies łazi z ozorem przy ziemi :)

Plusy:
*zrzucamy zbędne kilogramy :lol:
*łapiemy kondychę
*wzmacniamy więź między nami
* uczymy biegu przy nodze i nie podłażenia pod kółka bo inaczej źle z łapkami będzie :evil_lol:
*zadowolenie na obu mordkach (czyt. moim i Mirry) :multi:
*obie szczęśliwie zmęczone ;)

tak więc może za niedługo zdjęcia z jazdy hihi