Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I bardzo dorze kojarzysz hihi :D przesympatyczna dziewczyna super sie rozmawialo krotko bo krotko ale zawsze cos ;)

a byly to Mistrzostwa Polski MTB :)

Ide sie pociac nozem do masla - nie wyrabiam z galeriami :(

Posted

[quote name='Ada_Mirra']
Ide sie pociac nozem do masla - nie wyrabiam z galeriami :([/QUOTE]

Może lepiej takim zabawkowym ;)

[quote name='phase']A ja jeszcze z "Nigdy w życiu". Tosię grała. :evil_lol:[/QUOTE]

A racja ;)

Posted

To fajne spotkanie miałaś :)

Ja mam to szczęście, że jestem w klasie dziennikarskiej, nasz polonista to kinomaniak, założyciel i koordynator Klubu Filmowego - z tych względów przez kolejne trzy lata będziemy mieć spotkania z różnymi aktorami ;) W tym półroczu mamy mieć z L. Pietraszakiem, T. Lipowską, Owenem Wilsonem i tymi dwoma - nie pamiętam nazwisk - co grali Hans Klossa i Brudera ;)

Posted

[quote name='biscuit']W tym półroczu mamy mieć z L. Pietraszakiem, T. Lipowską, Owenem Wilsonem i tymi dwoma - nie pamiętam nazwisk - co grali Hans Klossa i Brudera ;)

Bruner :eviltong:

Posted

[quote name='phase']A ja jeszcze z "Nigdy w życiu". Tosię grała. :evil_lol:[/QUOTE]

właśnie oglądałam :P

[quote name='magdabroy']Może lepiej takim zabawkowym ;)

A racja ;)[/QUOTE]

:) jak widać żyję ;)

[quote name='biscuit']To fajne spotkanie miałaś :)

Ja mam to szczęście, że jestem w klasie dziennikarskiej, nasz polonista to kinomaniak, założyciel i koordynator Klubu Filmowego - z tych względów przez kolejne trzy lata będziemy mieć spotkania z różnymi aktorami ;) W tym półroczu mamy mieć z L. Pietraszakiem, T. Lipowską, Owenem Wilsonem i tymi dwoma - nie pamiętam nazwisk - co grali Hans Klossa i Brudera ;)[/QUOTE]

zazdraszam że tak napiszę :D

[quote name='magdabroy']Bruner :eviltong:[/QUOTE]

:D