Ptysiak Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Śliczne zdjęcia :loveu: Ale nie zjadaj kolejnego kabla ;):evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='Ptysiak']Śliczne zdjęcia :loveu: Ale nie zjadaj kolejnego kabla ;):evil_lol: dziekuję :loveu: nie zamierzam xD jeszcze kilka (chyba nie dodawałam ;) ) Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Cuuudne fotki (pomimo że moim zdaniem zbyt ciemne), mają bardzo fajny klimat :loveu: Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Piękne portrety :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 Ty$ka napisał(a):Cuuudne fotki (pomimo że moim zdaniem zbyt ciemne), mają bardzo fajny klimat :loveu: dzieki :loveu: moim zdaniem teeż za ciemne ale wolałam już nie kombinować ;) za to wiem następnym razem ustawienia na apracie jak zmieniać więc jest git :D najtępne będa jasniejsze :) a wgl te robiłam przy calkowicie ciemnym pokoju tylko jedna żarowa mocy 30W wiec nie jest źle xD a jutro szkoła.. i bede sie tu pewnie odzywac raz (lub w szkole na przerwach to częściej xD) dziennie i zdjecia pewnie tylko raz w tygodniu albo (wybór nalezy do Was :D) bede robic serie zdjec i zamiast raz w tygodniu wszystkie to codziennie po jednym ;) Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Piękne portrety :loveu::loveu::loveu::loveu: dziekuje bardzo :loveu: i mama znów nie chciała pomagać w trzymaniu salami :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ada_Mirra napisał(a):dziekuje bardzo :loveu: i mama znów nie chciała pomagać w trzymaniu salami :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogłaś sobie plasterek powiesic na obiektywie :eviltong: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dOgLoV napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: mogłaś sobie plasterek powiesic na obiektywie :eviltong: haha ja juz ciastka kładłam na obiektywie xD a teraz woreczek z salami w zębach trzymałam (nie wiem czy to widac na zdjęciach że patrzy ciut niżej, trzeba sie przyjrzeć xD) ale przycisnelam mame ze w nastepnym tyg. pomaga mi z salami i serem zoltym xD Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Musiałabym chyba każde zdjęcie cytować, tak mi się podobają :loveu: Ale wybieram te, które jest moim zdaniem najlepsze z najlepszych http://img337.imageshack.us/img337/3552/p9021655a.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 [quote name='dOgLoV']hahahaha biedna Mirra :evil_lol: hahah oj tam biedna xD pewnie myslala: ta maupa chce mi zjeść salami xD :D [quote name='magdabroy']Musiałabym chyba każde zdjęcie cytować, tak mi się podobają :loveu: Ale wybieram te, które jest moim zdaniem najlepsze z najlepszych http://img337.imageshack.us/img337/3552/p9021655a.jpg :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: dziekuję :loveu: :loveu: Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hahah oj tam biedna xD pewnie myslala: ta maupa chce mi zjeść salami xD :D Ale i tak ładnie grzecznie leżała widzac to salami w twoich zębach :evil_lol: Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ada_Mirra napisał(a): dziekuję :loveu: :loveu: Proszę :loveu: U mnie żólty ser i parówki są najlepsze :D Salami nie bardzo :shake: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Ale i tak ładnie grzecznie leżała widzac to salami w twoich zębach :evil_lol: tak dopóki nie położyłam na podloże bo ileś można trzymać :evil_lol: magdabroy napisał(a):Proszę :loveu: U mnie żólty ser i parówki są najlepsze :D Salami nie bardzo :shake: :loveu: u mnie ser żólty, salami, twrożek, no wlaściwie to ona wszystko je xD Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 kontynuując temat z Ptysiakowej wątku , boisz sie komarów ?? :cool3: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dOgLoV napisał(a):kontynuując temat z Ptysiakowej wątku , boisz sie komarów ?? :cool3: niee ale ich nienawidze w szczególności jak mi coś lata kolo ucha i bzzzzzzz -.- masakra ;) a Ty? Quote
*Magda* Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ada_Mirra napisał(a): u mnie ser żólty, salami, twrożek, no wlaściwie to ona wszystko je xD Tora też je wszystko, ale żółty ser i parówki są the best ;) Komary, pająki... co będzie następne? Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 magdabroy napisał(a):Tora też je wszystko, ale żółty ser i parówki są the best ;) Komary, pająki... co będzie następne? u Mirry wszystko co jadane (nawet jesli moze zaszkodzic) jest the best ;D no nie wiem nie wiem węże, gekony dżdżownice? xD :D Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ada_Mirra napisał(a):niee ale ich nienawidze w szczególności jak mi coś lata kolo ucha i bzzzzzzz -.- masakra ;) a Ty? Ja sie nie boje , jedynie co to strasznie puchne jak mnie ukąsi komar , ale od kiedy biore tabletki przeciw alergii to Ci powiem ze mnie komary nie gryza , jak miałam kilkudniowa przerwe w lekach pare dni temu jak szłam do alergologa to od razu mnie po tyłku pogryzły i miałam tylek cały w baniach :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dOgLoV napisał(a):Ja sie nie boje , jedynie co to strasznie puchne jak mnie ukąsi komar , ale od kiedy biore tabletki przeciw alergii to Ci powiem ze mnie komary nie gryza , jak miałam kilkudniowa przerwe w lekach pare dni temu jak szłam do alergologa to od razu mnie po tyłku pogryzły i miałam tylek cały w baniach :evil_lol: hahahahahahaha no to pewnie te tabletki wydzielają jakiś zapach (np wraz z potem) którego my ludzie nie czujemy a dla komarów jest okropny. dobry sposób :evil_lol: ja nie mogę z muchami końskimi :angryy: na szczescie w tym roku tylko raz mnie ugryzła :P a i trzeba zaznaczyć że mam uczulenie jak mnie ugryzie taka mucha konska lub osa - o zgrozo! Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hahahahahahaha no to pewnie te tabletki wydzielają jakiś zapach (np wraz z potem) którego my ludzie nie czujemy a dla komarów jest okropny. dobry sposób :evil_lol: ja nie mogę z muchami końskimi :angryy: na szczescie w tym roku tylko raz mnie ugryzła :P a i trzeba zaznaczyć że mam uczulenie jak mnie ugryzie taka mucha konska lub osa - o zgrozo! na pewno tak jest , jak cos robie w słoncu i sie spoce to sama czuje od siebie taki dziwny zapach :evil_lol: i co wtedy Ci sie robi jak Cie ugryzie ?? mnie osa 2 razy w życiu tylko urzadlila a mucha konska chyba jeszcze nie mimo iz czasto jestem w stajni ;) Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 dOgLoV napisał(a):na pewno tak jest , jak cos robie w słoncu i sie spoce to sama czuje od siebie taki dziwny zapach :evil_lol: i co wtedy Ci sie robi jak Cie ugryzie ?? mnie osa 2 razy w życiu tylko urzadlila a mucha konska chyba jeszcze nie mimo iz czasto jestem w stajni ;) czesto wiele leków nawet takich ktore bysmy sie nie spodziewali wydziela jakis zapach przez skore :) - nie ma to jak ksiazki lekarskie w domu xD puchnie ok 3 razy bardziej niz u "normalnego" człowieka, potem dlugie nie schodzi, robi się siniak albo krwiak ogolnie niezbyt ciekawie :P Quote
łamAga Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ada_Mirra napisał(a):czesto wiele leków nawet takich ktore bysmy sie nie spodziewali wydziela jakis zapach przez skore :) - nie ma to jak ksiazki lekarskie w domu xD puchnie ok 3 razy bardziej niz u "normalnego" człowieka, potem dlugie nie schodzi, robi się siniak albo krwiak ogolnie niezbyt ciekawie :P dokładnie , ja po jednych tabletkach jakie brałam w nocy budziłam sie calutka zlana potem , piżamę mogłam wykrecac a posciel codziennie była przebierana , na noc potrafilam sie dwa razy mokruteńka obudzic ( jak na filmach :evil_lol: ) a najgorsze było wyjść z pod kołdry i dojść do łazienki bo wszystko ziębiło :evil_lol: ojojoj to nieciekawie :/ od razu przypomniał mi sie film " dziewczyna i chłopak " :-( Quote
Ty$ka Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Gzy (muchy końskie) są okropne! Na Roztoczu są w lesie, na łąkach... no wszędzie! I zawsze muszą się mnie czepić. A potem wyglądam jak jeden wielki bąbel... Quote
Ada_Mirra Posted September 2, 2012 Author Posted September 2, 2012 No jak wiadomo kazdy lek ma jakis wplyw na ogarnizm - ten twoj najwidoczniej powodowal cos w rodzaju przegrzewania jak symptomy przeziebienia ze czlowiek jak jest oslabiony poci sie w nocy niemilosiernie ;) a no nieciekawie mam ;) Ty$ka no to widac mamy podobny problem.. :( Quote
Recommended Posts