Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
no niestety nie jest zalezne ode mnie :( to juz tak jest przy odwróconym obiektywie :) przy 50 1.8 podobno jest tylko cienka linia ostrości Oo

a co do zdjęcia - hejtowania ciag dalszy - laska wie że jestem na dogo tak wiec pewnie czyta mój watek czyli:

POZDRAWIAM HEJTUJACE OSOBY :D
Tak, sprawdzalam 50tke, fotki sa koszmarne :D (czyt. ja nie nadaje sie od ich zrobienia :))

I pewnie przez dogo znalazla Twoj profil fb ;)
Nie przejmuj sie, olej, nie karm trola ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Tak, sprawdzalam 50tke, fotki sa koszmarne :D (czyt. ja nie nadaje sie od ich zrobienia :))

I pewnie przez dogo znalazla Twoj profil fb ;)
Nie przejmuj sie, olej, nie karm trola ;)

a nie masz jakiegos dluzszego kitu? :D

tak napisala mi w komantarzach ze na dogo mam miliard odnośników i ciezko było.. wiesz co ja Ci powiem.. albo nie, wysle pw ;)

Posted

[quote name='Ptysiak']http://img844.imageshack.us/img844/2498/p8271410.jpg cudna Mirrka :loveu:

dziękujemy :loveu:

[quote name='Merenwen']https://lh5.googleusercontent.com/-ccf8exI219s/UDtCiadsxwI/AAAAAAAABkY/BAvEsw4fyUc/s640/P8271371.JPG :loveu:
Łuhuhu, ale masz wesoło na tym fejsbuczku swoim... :lol:

jeżynki :D
haha wiem xD

[quote name='Ptysiak']Miłego dnia :)

[quote name=':: FiGa ::']Dzien doberek ;)

[quote name='phase']My też z Żabulką się przywitamy w ten cudownie słoneczny dzień. :)

dziękujemy i wzajemnie :loveu:

zaraz zdjęcia Mushu od Anety (pewnie kojarzycie :P ):D

Posted

Kashdog napisał(a):
No to opowiadaj jak było na pierwszym treningu :)

ja poszłam niestety tylko porobić foto ale szybko było ciemno i niestety guzik wyszedł -.-
Mój pies niestety nie nadaje się na agi :evil_lol: pomimo że ja bym bardzo chciała..

Ogólnie to był duży harmider po wszystkie psiaki sprawiały wrażenie jakby straciły pamięć :evil_lol: Mushu latał jakby Aneta dała mu kawy ;) Wiktor się nie słuchał ;) Pudlica chciała wbiegać na kładkę a Teqisia czekała na ćwiczenie slalomu i jak to nazwała Aneta robiła EMO xD
trzeba też przyznać że dotrzeć tam to połowa drogi, gorzej wyjść ;) wyszłam wcześniej ze względu na szarugę i komary (!), które cieły niemiłosiernie i oczywiście główna brama zamknięta no więc trzeba było wdrapywać się i przełazić (jak coś to teren mają na działkach na samym końcu więc nie chciało mi się wracac zeby mi otworzyli :P ) muszę tam jeszcze wpaść jak bedzie dzienny trening bo serio ze zdjec praktycznie nici xD

Posted

Kashdog napisał(a):
A czemuż to się nie nadaję :)? Przecież jest trochę ONków jak i DONków, które startują w agi i niektóre świetnie sobie radzą :D

wiem wiem ale niestety mój kluch ma już 5,5 roku (bosh jak ten czas leci) i trzeba przyznać że nienawidzi skakania xD dziwne takie ale cóż :P może uda mi się zrobić jaką hopkę to zobaczymy czy będzie skakać ale jak mam być szczera to wątpię ;)

Posted

[quote name='Merenwen']Na szczęście agility nie jest jedynym sportem :). A ślepia Mushu zabijają.

wiem, ale chcąc np na obiendence lub rally-o wszystko jest daleko - sopot, warszawa łódź.. miałam nadzieje ze bedzie tez chorzów katowice a tu nic xD ewentualnie jeszcze dogtreking ;)

oj tak sa wspaniałe :D

zdjęcia agilitowe - masakra xD trzeba jechać jak bedzie słońca a nie o 19 xD

na zdjęciach Pudlica i Witek ;)