Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fantowa']No ale Mirrę też odchudzałaś :eviltong:
Nie narzekam jakoś szczególnie na to, no ale jest to dziwne :evil_lol:[/QUOTE]

no ale ma takie od szczylka :P

mi tez to tam nie przeszkadza ale nie podoba mi sie obroza na takiej szyi dlatego jak obroza to luzna zeby nie bylo efektu wciecia a tak na codzien to szeleczki :loveu:

Posted

A ja szeleczek jakoś nie lubię. Szczególnie nie lubię patrzeć na psy, które po torze agility biegają w szelkach :shake:
Myślałam kiedyś nad norwegami, no ale po co mi one? :eviltong:
Mam 1 szelki guardy, ale ich nie używam, drugie to sledy, je akurat lubię :eviltong: No ale wiadomo, że tylko do ciągnięcia się nadają.

Posted

[quote name='Fantowa']A ja szeleczek jakoś nie lubię. Szczególnie nie lubię patrzeć na psy, które po torze agility biegają w szelkach :shake:
Myślałam kiedyś nad norwegami, no ale po co mi one? :eviltong:
Mam 1 szelki guardy, ale ich nie używam, drugie to sledy, je akurat lubię :eviltong: No ale wiadomo, że tylko do ciągnięcia się nadają.[/QUOTE]

szelki na rolki są ok ;D a tak to obroża nylonowa (ale na najszerszym powod jak wyzej xD) albo wg bez niczego ale wtedy trzeba głupka udawać jak straż miejska jedzie hahahahahah :D

Posted

To u nas obroża z łańcuszkiem(baardzo mi się podoba:loveu:), mam też trochę 4cm i nawet fajnie się prezentują. A jak nie, to łańcuszek zwykły i też ładnie wygląda - Fanta nie ciągnie, więc nawet się zaciskać nie musi :eviltong:

Posted

[quote name='Fantowa']To u nas obroża z łańcuszkiem(baardzo mi się podoba:loveu:), mam też trochę 4cm i nawet fajnie się prezentują. A jak nie, to łańcuszek zwykły i też ładnie wygląda - Fanta nie ciągnie, więc nawet się zaciskać nie musi :eviltong:[/QUOTE]

też mam łańcuszek ale gdzies sie zapodział ^^

a tak to cudujemy jak jedzie policja albo straż i udajemy że mi psiak uciekł hahahaha xD komedia mówie ci :D

Posted

Hahahah :evil_lol:
U nas się tak nie czepiają, co prawda szczególnie nad rzeką dużo ich jeździ, no bo tam masa spacerowiczów i tego wszystkiego, no ale wolą się uczepić kogoś, kto pije piwo na ławce/na trawie niż osoby, która chodzi z psem bez smyczy.
Jak czytałam regulaminy obowiązujące w Rzeszowie, to pies ma być w kagańcu i na smyczy - nie widziałam jeszcze osoby, która by się do tego stosowała - no chyba, że ja na dworcu/przystanku :evil_lol:

Posted

[quote name='Fantowa']Hahahah :evil_lol:
U nas się tak nie czepiają, co prawda szczególnie nad rzeką dużo ich jeździ, no bo tam masa spacerowiczów i tego wszystkiego, no ale wolą się uczepić kogoś, kto pije piwo na ławce/na trawie niż osoby, która chodzi z psem bez smyczy.
Jak czytałam regulaminy obowiązujące w Rzeszowie, to pies ma być w kagańcu i na smyczy - nie widziałam jeszcze osoby, która by się do tego stosowała - no chyba, że ja na dworcu/przystanku :evil_lol:[/QUOTE]

u mnie też pies ma by i w kagancu i na smyczy.. u mnie tez sie nie czepiaja bo spokojne osiedle z kilkoma domkami ale po tej akcji z rotkiem co mialam co jak przejezdzaja to upominaja :P

Posted

[quote name='Ada_Mirra']u mnie też pies ma by i w kagancu i na smyczy.. u mnie tez sie nie czepiaja bo spokojne osiedle z kilkoma domkami ale po tej akcji z rotkiem co mialam co jak przejezdzaja to upominaja :P[/QUOTE]
A koło mnie, to patroli nie ma ani nic, więc niektórzy przemili sąsiedzi spacer z psem postrzegają jako wyjście przed blok i puszczenie psa luzem. Denerwują mnie takie małe "szczury", co mi do Fanty podbiegają, no ale póki nie warczą - tylko szczekają jak najęte - to wytrzymam. Choć hmm, jakby się rzucił, to jestem pewna, że Fanta by dłużna nie pozostała, a że jest kilka razy większa to... :evil_lol:

Posted

[quote name='Merenwen']Ładnie się strona prezentuje :)[/QUOTE]

dziękuję :loveu: skończona i dopiero na bieżąco aktualizowana pewnie będzie dopiero pod koniec tego tygodnia ;)

Posted

[quote name='Fantowa']Super strona!
Sama ją robiłaś? :crazyeye:

dzięki :) Pomaga mi Sara :loveu:

podesle wam rozmowe (a mam ich już kilka za sobą) i jak bd miec jeszcze jedna to mnie cos trafi -.-

[FONT=lucida grande]
O: ogarnij z tymi psami

[/FONT]

[FONT=lucida grande]

ja:kto ci kaze na to patrzec? chcialabym zauwazyc ze specjalnie zalozylam osobna strone na zdjecia a u mnie na profilu juz nie ma wiec moze ty ogarnij z pretecjami albo wejdz na moj profil i zaznacz brak subskrypcji co? czy ja sie rzucam o to co ty robisz? nie. wiec skoncz

[/FONT]

[FONT=lucida grande]

O:co zdjęcie to pies znajdz se chłopaka a nie psy

[/FONT]

[FONT=lucida grande]

ja:no patrz akurat tak sie sklada ze nie interesuja mnia chlopcy ani chlanie po lekcjach z nimi -.-

[/FONT]

[FONT=lucida grande]

O:chłopak 0-1 pies :s
:S

[/FONT]

[FONT=lucida grande]
15:27
ja:no i chlopak stoi na przegranej pozycji

[/FONT]

O: * osoba jak cos ;)

Posted

Masakra... Czego oni się czepiają?

Ale spokojnie, u mnie to samo. W klasie mam miano wariatka, a wystarczyło tylko wrzucić kilka zdjęć na fb, kilka filmików (które zniknęły po nawale wiadomości na tablicy) oraz codziennie chodzić z psem na spacer... Fajnie, nie? :) Ale mnie to miano pasuje, nigdy nie mówiłam, że jestem normalna :D

Posted

[quote name='Ty$ka']Masakra... Czego oni się czepiają?

Ale spokojnie, u mnie to samo. W klasie mam miano wariatka, a wystarczyło tylko wrzucić kilka zdjęć na fb, kilka filmików (które zniknęły po nawale wiadomości na tablicy) oraz codziennie chodzić z psem na spacer... Fajnie, nie? :) Ale mnie to miano pasuje, nigdy nie mówiłam, że jestem normalna :D[/QUOTE]

no to żółw! :) dlatego cieszę się że do przyszlej szkoly (juz po wakacjach omnomnom) idę z 5 osobami (na 180 w pierwszych klasach) z byłej klasy i z ani jedną z byłej nie pójde do przyszłej :multi: