Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ptysiak']Dzień dobry:)

Jakoś ostatnio coś nie widzę zdjęć :> Chyba mi dogo się psuje :evil_lol: ;)[/QUOTE]

Hej :loveu:
no ten hh no wiesz xD dobra dzis jakies kluskowi zrobie :D

a wlasnie wiadomosc z wczoraj a wlasciwie to dwie: mam ciemny mahon na wlosach ktory wyszedl ciut za ciemny ale to szczegol no i Mirra o dwczoraj jest juz nie na odchodzaniu ale utrzymywaniu wagi! :jupi:

Posted

[quote name='phase']Wytrzymałość, determinacja, nowe doświadczenie.[/QUOTE]

a no tak :D

[quote name='Molowe']gratuluje prawidłowej wagi Kluski :loveu: (to już chyba nie jest kluską :P )[/QUOTE]

dzieki hihu oj tam z ta kluska :loveu: reaguje na kluska mirra oraz pies oraz ada *oczami* wiec hahahah :D :D

Zdjecia beda dzis jako ze wczoraj lalo i dziadostwo wyszlo a ni zdj -.-

Posted

i zdjęcia są :D

oto prezentacja sylwetki mirry oczywiscie malpa nie chciala sie ustawic ale cii no i zdjecia z samowyzwalacza -.-

moje kłaki obecnie i farbą stała a ze nie o taki efekt mi chodzilo to zmieniam za 3 tyg xD

no i mirra w kapeluszu z Tour de Pologne :D

na dzis tyle ;)

Posted

[quote name='Ty$ka']http://img607.imageshack.us/img607/5102/p7168687.jpg świetne :)

Tylne kątowanie takie jakieś ostre ma Mirra :P Dzięki Bogu ma normalny grzbiet. :)

[quote name='phase']Ona taka nieśmiała przed obiektywem, czy tylko taka wtedy wyszła? :cool3:
http://img607.imageshack.us/img607/5102/p7168687.jpg
Ale do pyszczka jej w tym. ;)

dzieki :loveu:

Wy tu macie sylwetne ogladac jak schudl mi piesio hahah :D
a wiec Mirre da sie normlani po wowczarwowatemu ustawic nobale niestety samowyzwalacz na 20 seknd to duzo nie zdzialam - jutro slrobuje ustawic ja prawidlowo i poprosze mame o zjecie ;)
Ona tak szczerze mowiac nie ma idelanego katowania ale nie ma tez az tak ostrego jakie niestety wyszlo na zdjeiu :/ ogolnie jak byla u mnie Sara i ustawiala ja na rozne rasy powiedziala za wysawowo (jesli mialaby rodowod...) owczarek w typie lat '80 (moj ulubiony :loveu: ) dobra jest na seterka i na bernenczyka xD takie tam nasze xD

Posted

wygląda ładnie jak zawsze :loveu: Ona nie była jakaś grubaśna żeby różnicę można było zauważyć po fotkach ale mogę spokojnie powiedzieć że teraz ma bardzoo fajną sylwetkę <3 :)

Posted

[quote name='magdabroy']http://img856.imageshack.us/img856/7628/p7168689.jpg jakie cudenko :loveu:

dziękuję :loveu:

[quote name='Molowe']wygląda ładnie jak zawsze :loveu: Ona nie była jakaś grubaśna żeby różnicę można było zauważyć po fotkach ale mogę spokojnie powiedzieć że teraz ma bardzoo fajną sylwetkę <3 :)

dzięęęki :loveu: może jakiejś znacznej różnicy optycznej nie widać ale na wadze jest xD

no ja teraz z sylwetki jestem zadowolona i to bardzo bardzo :D

Posted

[quote name='Ada_Mirra']dzięęęki :loveu: może jakiejś znacznej różnicy optycznej nie widać ale na wadze jest xD

no ja teraz z sylwetki jestem zadowolona i to bardzo bardzo :D[/QUOTE]

wiesz na zdjęciu można by zauważyć gdyby to była różnica 20 kg XD sylwetkę ma świetną i wgl tak jak stoi to bardzo proporcjonalna i fajnie zbudowana jest :loveu:

Posted

[quote name='Molowe']wiesz na zdjęciu można by zauważyć gdyby to była różnica 20 kg XD sylwetkę ma świetną i wgl tak jak stoi to bardzo proporcjonalna i fajnie zbudowana jest :loveu:[/QUOTE]

wieeem xD

haha dzięęki :loveu:

Posted

[quote name='Fantowa']Pfff, bo paczeć nie potrafisz :D
Już pewnie ma lekko podkasany brzuch, a to dobrze ;)[/QUOTE]

oj tam bo ja ślepe dziecko jestem :D

jej bardziej skóra zwisa -.- w sensie niby u ONkow tak ma byc ale ta ją pogrubia :diabloti: