Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahahahahahahahaha brat 4 klasa podstawówki - 11 lat :P hahahaha :evil_lol:

aa jutro będziecie mieć zdjęcia z tym małym (kiedyś) czymś:

ale trzeba wstać o 6:30 zeby ładne światło było nad Pogorią xD

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
ech za mlody :watpliwy:

Irland? :loveu:

oj tam nie marudzić ;)

taaaak irlaaaaand :loveu:

baaardzo się zmienił bo widziałam na zdjęciach ;) ale samej nie mogę się doczekać spotkania z nim :D no i z właścicielką :P

Posted

ja nadal jestem zakochana w seterach ale mama jest (jak na razie) przeciwna :) tak więc swoją chęć posiadania setera chociaż w pewnym stopniu zaspokajam spotykając się z Flamim ;) ale im bardziej go poznaje tym bardziej chce s(w)etera :) takie tam błędne koło :evil_lol:

Posted

Ja od zawsze marze o dogu niemieckim i jesli bedzie kiedys kolejny pies to bedzie to dozek, albo jakis w typie (np Grafit z mojego podpisu jest nr jeden jesli mialabym sie decydowac na 3 psa) :loveu:

Posted

albo podobają mi się jeszcze wyżły, ale tak jak z seterem niestety są obowiązkowe próby polowe jeśli chce się rozpocząć hodowle :roll: a ja raczej jak bym kupowała drugiego psiura to po pierwsze suczke, po drugie na pewno z rodo. i pewnie był przeprowadziła analize tego rodo. z tysiąc razy :evil_lol: no i prawdopodobnie założyło by się wtedy hodowle.. ale to jak narazie takie odległe plany :lol:

Posted

Mialam raz kota - przez 4 dni bo potem miala odebrac go znajoma - kto byl dorosty chyba 4 letni.. Przez te cztery dni zakochalam sie w jego dostojnosci sposobie chodzenia i oolnie we wspanialym charakterze.. Kiedy przyjechala znajoma po tego kota nie chcialam go.oddac boak.swietnie sie z niem dogadywalam..
Dlatego powiedzialm sobie ze moglabym byc DT ale byloby to dla mnie bardzo trudne *wstydnis*

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
Mialam raz kota - przez 4 dni bo potem miala odebrac go znajoma - kto byl dorosty chyba 4 letni.. Przez te cztery dni zakochalam sie w jego dostojnosci sposobie chodzenia i oolnie we wspanialym charakterze.. Kiedy przyjechala znajoma po tego kota nie chcialam go.oddac boak.swietnie sie z niem dogadywalam..
Dlatego powiedzialm sobie ze moglabym byc DT ale byloby to dla mnie bardzo trudne *wstydnis*

Ja gdy oddalam pierwsza sunie z DT to ryczalam cala noc :oops: Ciezko bylo, naprawde. Ale z im wieksza iloscia psow mialam do czynienia tym latwiej przychodzilo mi oddac. Marcelka tez zawiozlam do nowego domu po tym jak byl pol roku u nas ;) Kwestia nastawienia;) Teraz np za nic nie oddalabym swoich psiorow, one sa moje :D Ale gdyby pojawil sie jakis na DT to pomoglabym mu i oddala do nowego domu bez problemu ;)

Posted

A ja tak zaglądam do Was od dłuższego czasu a się jeszcze nie przywitałam, tak więc witamy się;)

Uwielbiam oglądać twoje zdjęcia i Mirre na nich:smile:

A co do seterów, to znam jednego takiego Pana, bardzo żywiołowy i energiczny pies:smile:

Posted

Figa pewnie tak noo aleee.. ;)

Klaudia&Aza napisał(a):
A ja tak zaglądam do Was od dłuższego czasu a się jeszcze nie przywitałam, tak więc witamy się;)

Uwielbiam oglądać twoje zdjęcia i Mirre na nich:smile:

A co do seterów, to znam jednego takiego Pana, bardzo żywiołowy i energiczny pies:smile:

Hej :) Miło to słyszeć :loveu:

hehe no tak Flamutek też jest energiczny :)

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
ojj mnie dogi też urzekły :loveu: ale za krótko żyją :(

Dogi to ja mogę podziwiać, za krótko żyją i bym się za bardo przywiązała... No i do agility się nie nadają:-(

Posted

Fantowa napisał(a):
Dogi to ja mogę podziwiać, za krótko żyją i bym się za bardo przywiązała... No i do agility się nie nadają:-(

no z tym przywiazaniem to niestety tak jest ;\

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
hahahaha tak wytrzeszcz hahaha :D

hmm z tego co pamietam to do 5 lipca do godziny 10:00 maja byc podane listy, a u Ciebie?

Ciekawe, co tam wylookała :D

Też 5 lipca - godz. 12.00 ;) Nadchodzące dni będą najbardziej stresującymi w naszym życiu :placz::eviltong: