:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='magdabroy']Szukasz nowszego modelu? :cool3:Ciiicho tam :evil_lol: Ile brat ma lat? :cool3::megagrin: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 hahahahahahahahaha brat 4 klasa podstawówki - 11 lat :P hahahaha :evil_lol: aa jutro będziecie mieć zdjęcia z tym małym (kiedyś) czymś: ale trzeba wstać o 6:30 zeby ładne światło było nad Pogorią xD Quote
*Magda* Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 [quote name='Ada_Mirra']hahahahahahahahaha brat 4 klasa podstawówki - 11 lat :P hahahaha :evil_lol: Sylwia, bierz go :D Wychowasz sobie po swojemu ;) https://lh5.googleusercontent.com/-qxzpDHIlDnI/T6_kpKRpddI/AAAAAAAABMg/ZhFdUrzb-cE/s640/P5014374.jpg już się nie mogę doczekać, żeby zobaczeć jak się rudzielec zmienił :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 http://img694.imageshack.us/img694/4273/p6237005.jpg kocham jej oczka :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 :: FiGa :: napisał(a):ech za mlody :watpliwy: Irland? :loveu: oj tam nie marudzić ;) taaaak irlaaaaand :loveu: baaardzo się zmienił bo widziałam na zdjęciach ;) ale samej nie mogę się doczekać spotkania z nim :D no i z właścicielką :P Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='Ptysiak']http://img694.imageshack.us/img694/4273/p6237005.jpg kocham jej oczka :loveu: i masz zdjęcia! :D dziękuję :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Uwielbiam setery ;) Kiedys zastanawialam sie nad posiadaniem tej rasy, ale padlo na kropki ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 ja nadal jestem zakochana w seterach ale mama jest (jak na razie) przeciwna :) tak więc swoją chęć posiadania setera chociaż w pewnym stopniu zaspokajam spotykając się z Flamim ;) ale im bardziej go poznaje tym bardziej chce s(w)etera :) takie tam błędne koło :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ja od zawsze marze o dogu niemieckim i jesli bedzie kiedys kolejny pies to bedzie to dozek, albo jakis w typie (np Grafit z mojego podpisu jest nr jeden jesli mialabym sie decydowac na 3 psa) :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 ojj mnie dogi też urzekły :loveu: ale za krótko żyją :( Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 albo podobają mi się jeszcze wyżły, ale tak jak z seterem niestety są obowiązkowe próby polowe jeśli chce się rozpocząć hodowle :roll: a ja raczej jak bym kupowała drugiego psiura to po pierwsze suczke, po drugie na pewno z rodo. i pewnie był przeprowadziła analize tego rodo. z tysiąc razy :evil_lol: no i prawdopodobnie założyło by się wtedy hodowle.. ale to jak narazie takie odległe plany :lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ladnie :razz: Ja jesli dog to pewnie adoptowany. A zamiast hodowli wolalabym dzialac jako DT ;) To mi przynosi wiecej szczescia niz sikajace wszedzie szczeniaki :lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Ja bym nie mogla byc DT bo zaraz bylabym DS hihi :D Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ada_Mirra napisał(a):Ja bym nie mogla byc DT bo zaraz bylabym DS hihi :DTaaak, ciezko czasami oddac ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Mialam raz kota - przez 4 dni bo potem miala odebrac go znajoma - kto byl dorosty chyba 4 letni.. Przez te cztery dni zakochalam sie w jego dostojnosci sposobie chodzenia i oolnie we wspanialym charakterze.. Kiedy przyjechala znajoma po tego kota nie chcialam go.oddac boak.swietnie sie z niem dogadywalam.. Dlatego powiedzialm sobie ze moglabym byc DT ale byloby to dla mnie bardzo trudne *wstydnis* Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ada_Mirra napisał(a):Mialam raz kota - przez 4 dni bo potem miala odebrac go znajoma - kto byl dorosty chyba 4 letni.. Przez te cztery dni zakochalam sie w jego dostojnosci sposobie chodzenia i oolnie we wspanialym charakterze.. Kiedy przyjechala znajoma po tego kota nie chcialam go.oddac boak.swietnie sie z niem dogadywalam.. Dlatego powiedzialm sobie ze moglabym byc DT ale byloby to dla mnie bardzo trudne *wstydnis* Ja gdy oddalam pierwsza sunie z DT to ryczalam cala noc :oops: Ciezko bylo, naprawde. Ale z im wieksza iloscia psow mialam do czynienia tym latwiej przychodzilo mi oddac. Marcelka tez zawiozlam do nowego domu po tym jak byl pol roku u nas ;) Kwestia nastawienia;) Teraz np za nic nie oddalabym swoich psiorow, one sa moje :D Ale gdyby pojawil sie jakis na DT to pomoglabym mu i oddala do nowego domu bez problemu ;) Quote
Klaudia&Aza Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 A ja tak zaglądam do Was od dłuższego czasu a się jeszcze nie przywitałam, tak więc witamy się;) Uwielbiam oglądać twoje zdjęcia i Mirre na nich:smile: A co do seterów, to znam jednego takiego Pana, bardzo żywiołowy i energiczny pies:smile: Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Figa pewnie tak noo aleee.. ;) Klaudia&Aza napisał(a):A ja tak zaglądam do Was od dłuższego czasu a się jeszcze nie przywitałam, tak więc witamy się;) Uwielbiam oglądać twoje zdjęcia i Mirre na nich:smile: A co do seterów, to znam jednego takiego Pana, bardzo żywiołowy i energiczny pies:smile: Hej :) Miło to słyszeć :loveu: hehe no tak Flamutek też jest energiczny :) Quote
Fantowa Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ada_Mirra napisał(a):ojj mnie dogi też urzekły :loveu: ale za krótko żyją :( Dogi to ja mogę podziwiać, za krótko żyją i bym się za bardo przywiązała... No i do agility się nie nadają:-( Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 Fantowa napisał(a):Dogi to ja mogę podziwiać, za krótko żyją i bym się za bardo przywiązała... No i do agility się nie nadają:-( no z tym przywiazaniem to niestety tak jest ;\ Quote
xyzxyz Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 http://img545.imageshack.us/img545/5294/p6237000.jpg wytrzeszcz :loveu: Kiedy się dowiesz, czy Cię przyjęli do szkoły? ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 [quote name='biscuit']http://img545.imageshack.us/img545/5294/p6237000.jpg wytrzeszcz :loveu: Kiedy się dowiesz, czy Cię przyjęli do szkoły? ;) hahahaha tak wytrzeszcz hahaha :D hmm z tego co pamietam to do 5 lipca do godziny 10:00 maja byc podane listy, a u Ciebie? Quote
xyzxyz Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hahahaha tak wytrzeszcz hahaha :D hmm z tego co pamietam to do 5 lipca do godziny 10:00 maja byc podane listy, a u Ciebie? Ciekawe, co tam wylookała :D Też 5 lipca - godz. 12.00 ;) Nadchodzące dni będą najbardziej stresującymi w naszym życiu :placz::eviltong: Quote
Recommended Posts