Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 magdabroy napisał(a):No to gratulacje :multi: dziękuję! jestem baardzo miło zaskoczona tymi wynikami :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Ptysiak'][FONT=comic sans ms]Gratuluję !!! :)[/FONT] [quote name=':: FiGa ::']Gratulacje ;) dziękuję :loveu: Quote
Merenwen Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Gratulejszyn! :cool3: Ja już nie pamiętam, ile miałam z testów... Quote
Ty$ka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Gratuluję (u mnie wyniki są słabsze :P) i witam się po raz pierwszy, ale na pewno nie po raz ostatni :) Quote
Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Merenwen']Gratulejszyn! :cool3: Ja już nie pamiętam, ile miałam z testów... [quote name='Ty$ka']Gratuluję (u mnie wyniki są słabsze :P) i witam się po raz pierwszy, ale na pewno nie po raz ostatni :) dziękuję :loveu: Ty$ka witam serdecznie :D a ja już do Ciebie lecę ;) Quote
Molowe Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 gratuluję to egzamin poszedł Ci całkiem całkiem nieźle :D ja osobiście liczę,że będę miała coś około 140-150 pkt ale zobaczymy w piątek póki co z samych ocen i konkursów mam 75 :) Quote
Ada_Mirra Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Molowe napisał(a):gratuluję to egzamin poszedł Ci całkiem całkiem nieźle :D ja osobiście liczę,że będę miała coś około 140-150 pkt ale zobaczymy w piątek póki co z samych ocen i konkursów mam 75 :) dzięki, ja nie dałam rady z konkursami ale uważam nie jest źle ;) kurcze no to ja Ci gratuluję i trzymam kciuki do piątku! jak tylko się dowiesz to dawaj znać :D Quote
phase Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Witam się przypadkiem. :) Avatarkowe zdjęcie jest nieziemskie! Pozdrawiam z Żabcią. :) Quote
xyzxyz Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Ada_Mirra'][TABLE="width: 100%"] [TR] [TD="colspan: 2"] WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI: Są wyniki egzaminu gimnazjalnego! z testu mam 78 na 100 punktów a po ogólnym podsumowaniu wszystkiego mam 126 na 200 punktów. Do LO im. Żeromskiego przyjmują od 90 punktów więc jestem "hepi" i niech nikt nie waży mi się zepsuć tego cudownego humoru hihi [/TD] [/TR] [/TABLE] No to rewelacja - gratulacje! :) A ja biedna dowiem się dopiero w piątek :placz: Quote
Molowe Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 łączę się w bólu ja też dopiero w piątek :< bardzo się boję :( Quote
Ada_Mirra Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 kalyna napisał(a):no to gratuluję :) biscuit napisał(a):No to rewelacja - gratulacje! :) A ja biedna dowiem się dopiero w piątek :placz: Molowe napisał(a):łączę się w bólu ja też dopiero w piątek :< bardzo się boję :( phase napisał(a):Ja także w piątek. ;) dziękuję :loveu: spokojnie to już jutro hihi ;) a mi ma przybyć jutro tło fotograficzne więc pewnie będą jakieś zdjęcia :D a no i umówiona jestem z hodowlą na kolejną sesje :D :loveu: phase napisał(a):Witam się przypadkiem. :) Avatarkowe zdjęcie jest nieziemskie! Pozdrawiam z Żabcią. :) dziękuje :D mam nadzieję że jeszcze nas odwiedzisz :D Quote
*Magda* Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 No to już się nie mogę doczekać nowych fot :) Gratuluję 5 z matmy ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 magdabroy napisał(a):No to już się nie mogę doczekać nowych fot :) Gratuluję 5 z matmy ;) ja się nie mogę najpierw paczki doczekać bo zrobiłam niezłe fotograficzne zakupy :roll: mini studio w domu :lol: a dziękuję dziękuję ;) Quote
monika15 Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Witam się po raz pierwszy ;) Robisz bardzo ładne zdjęcia:loveu: będę wpadać częściej A i gratuluję :D Quote
Ada_Mirra Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 monika15 napisał(a):Witam się po raz pierwszy ;) Robisz bardzo ładne zdjęcia:loveu: będę wpadać częściej A i gratuluję :D dzięki :loveu: to zapraszam :P Quote
Ptysiak Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Coś mi się dogo zepsuło :( Nowych zdjęć nie widzę :mad::evil_lol: Quote
Molowe Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 po ogólnym podliczeniu wszystkiego przyszłam powiedzieć że mam 145 pkt w sumie ze wszystkiego mogło być lepiej ale teraz i tak nic nie zmienię myślę,że też się spokojnie dostane tam gdzie chcę :) Quote
phase Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 phase napisał(a):Ja także w piątek. ;) Nie wiem , gdzie ja miałam głowę. Myślałam, że tu już zaraz lipiec. :oops: Ja dopiero w przyszłym tygodniu będę wiedziała co i jak. Quote
Molowe Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 wyniki egzaminu otrzymacie dopiero w piątek przyszły ? Oo Quote
Recommended Posts