Ptysiak Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hmm jak by to powiedzieć też taty pytałam :roll: :cool3: bo mój tata też w takich sprawach siedział ;) no i jedyne co zostaje to czekać bo skoro raz się zdarzyło to pewnie za niedługo będzie powtórka z rozrywki :evil_lol: Oby ta powtórka nie skończyła się gorzej... Oni powinni mieć jakiś nakaz teraz by odpowiednio zabezpieczyć ogrodzenie itd. Quote
*Magda* Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ja z natury jestem mściwa, więc znając siebie to bym tam poszła i prowokowała tego psa, żeby kolejny raz przeskoczył :evil_lol: Tylko po to, żeby ukarali właścicieli :diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 magdabroy napisał(a):Ja z natury jestem mściwa, więc znając siebie to bym tam poszła i prowokowała tego psa, żeby kolejny raz przeskoczył :evil_lol: Tylko po to, żeby ukarali właścicieli :diabloti: haha dobre :evil_lol: ale coś mi się wydaję że za niedługo sytuacja na pewno się powtórzy bo jest to jedna z dróg której nie da się raczej ominąć u mnie na osiedlu hihi :diabloti: :D Quote
Ada_Mirra Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Właśnie skończyłam, moim zdaniem, interesującą notkę na bloga tak więc zapraszam :D a teraz 3 zdjątka xD hahahahaha jak ja się przy tych zdjęciach uśmiałam :D Quote
Ptysiak Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-QtqjNOQLbKA/T9OKYZDX83I/AAAAAAAAAMM/o5i4RY0FRGo/s640/P6095748.JPG ładnie tu wyszła :loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-fEm5AP0o0Ks/T9OHaYUovFI/AAAAAAAAALY/aj-j61r-31g/s640/P6095782.JPG pyszczek jej urósł jak Pinokio nos :D Quote
Ada_Mirra Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Haha nosek wlasnie rzadzi :D mialo byc jeszcze zdjecie z ciasteczkiem na nosie ale wyszly rozmazane :( Quote
Ada_Mirra Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Nie da rady ale jutro zrobie nowe ;) tylko nie pod wieczor hihi a teraz pytanie do tych co byli na moim blogu - prosze o poddanie go krytyce ;) Quote
*Magda* Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Przeczytałam ;) Ale nazbierałaś tego wszystkiego dla Mirry :crazyeye: Obcinasz jej pazury? Tora ściera sama, nigdy jej nie obcinałam :shake: Quote
Ptysiak Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Wstyd mi ale nie znam stronki bloga :( Ada banerek zrób sobie do bloga i tutaj:) Quote
*Magda* Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Wstyd mi ale nie znam stronki bloga :( Ada banerek zrób sobie do bloga i tutaj:) Post nr.255 zawiera sygnaturkę do bloga ;) Quote
Ptysiak Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 magdabroy napisał(a):Post nr.255 zawiera sygnaturkę do bloga ;) Dzięki :) Poszukam i zaglądnę ;) Teraz już wiem... Ada miała banerki, byłam na blogu już wcześniej :D Tylko teraz nie widzę banerków w ostatnich postach:( Quote
*Magda* Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ptysiak napisał(a):Tylko teraz nie widzę banerków w ostatnich postach:( Ja też nie :shake: Zauważyłam, że u niektórych dogomaniaków nie ma sygnaturki pod każdym ich postem, ale tylko co jakiś czas. Nie wiem czemu :niewiem::hmmmm: Quote
Ptysiak Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 magdabroy napisał(a):Ja też nie :shake: Zauważyłam, że u niektórych dogomaniaków nie ma sygnaturki pod każdym ich postem, ale tylko co jakiś czas. Nie wiem czemu :niewiem::hmmmm: Też to zauważyłam. U Ciebie zawsze widzę i u np. Agi też. Ale u niektórych znika a czasami w ogóle nie widzę :( Quote
Ada_Mirra Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Wiec po kolei: dziekuje :loveu: tak obcinam Mirze bo nie zawsze wszystko sie ladnie sciera ale to sporadycznie uzywam ciachciachow ;). No troche sie uzbieralo a nie wszystko jest przedstawione bo... juz mi sie nie chcialo :) Jesli chodzi o synaturki to tak: ta z napisem fotografia prowadzi do mojego bloga ;) a czemu jej nie widac? Poniewaz czesto pisze z telefonu i trzeba wtedy po dodawaniem postu kliknac opcje zaawansowane i dopiero odchaczyc dodawanie sygnatury ;) Tak wiec teraz pisze z telefonu ale zaraz zobaczycie sygnaturke :P Quote
*Magda* Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 To znaczy, że ludziska piszą z telefonów, bo nie chce im się przed kompem siedzieć :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 magdabroy napisał(a):To znaczy, że ludziska piszą z telefonów, bo nie chce im się przed kompem siedzieć :evil_lol: albo dlatego że nie zawsze jest dostępny komp oraz, że niekiedy jest za poźno na włączenie kompa a telefon zawsze pod ręką :) :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ada_Mirra napisał(a):albo dlatego że nie zawsze jest dostępny komp oraz, że niekiedy jest za poźno na włączenie kompa a telefon zawsze pod ręką :) :evil_lol: No tak nawet cichaczem pod kołdra można na dogo wejść z fona :D Quote
Kaaasia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-fEm5AP0o0Ks/T9OHaYUovFI/AAAAAAAAALY/aj-j61r-31g/s640/P6095782.JPG Super nochal ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 [quote name='Kaaasia']https://lh5.googleusercontent.com/-fEm5AP0o0Ks/T9OHaYUovFI/AAAAAAAAALY/aj-j61r-31g/s640/P6095782.JPG Super nochal ;) dzięki :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-fEm5AP0o0Ks/T9OHaYUovFI/AAAAAAAAALY/aj-j61r-31g/s640/P6095782.JPG Jaki mrowkojad :evil_lol: WIecej prosimy ;) Quote
Recommended Posts