Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
hmm jak by to powiedzieć też taty pytałam :roll: :cool3: bo mój tata też w takich sprawach siedział ;) no i jedyne co zostaje to czekać bo skoro raz się zdarzyło to pewnie za niedługo będzie powtórka z rozrywki :evil_lol:

Oby ta powtórka nie skończyła się gorzej...
Oni powinni mieć jakiś nakaz teraz by odpowiednio zabezpieczyć ogrodzenie itd.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja z natury jestem mściwa, więc znając siebie to bym tam poszła i prowokowała tego psa, żeby kolejny raz przeskoczył :evil_lol: Tylko po to, żeby ukarali właścicieli :diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja z natury jestem mściwa, więc znając siebie to bym tam poszła i prowokowała tego psa, żeby kolejny raz przeskoczył :evil_lol: Tylko po to, żeby ukarali właścicieli :diabloti:

haha dobre :evil_lol: ale coś mi się wydaję że za niedługo sytuacja na pewno się powtórzy bo jest to jedna z dróg której nie da się raczej ominąć u mnie na osiedlu hihi :diabloti: :D

Posted

Właśnie skończyłam, moim zdaniem, interesującą notkę na bloga tak więc zapraszam :D

a teraz 3 zdjątka xD

hahahahaha jak ja się przy tych zdjęciach uśmiałam :D

Posted

magdabroy napisał(a):
Post nr.255 zawiera sygnaturkę do bloga ;)

Dzięki :)
Poszukam i zaglądnę ;)

Teraz już wiem... Ada miała banerki, byłam na blogu już wcześniej :D
Tylko teraz nie widzę banerków w ostatnich postach:(

Posted

Ptysiak napisał(a):
Tylko teraz nie widzę banerków w ostatnich postach:(

Ja też nie :shake: Zauważyłam, że u niektórych dogomaniaków nie ma sygnaturki pod każdym ich postem, ale tylko co jakiś czas. Nie wiem czemu :niewiem::hmmmm:

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja też nie :shake: Zauważyłam, że u niektórych dogomaniaków nie ma sygnaturki pod każdym ich postem, ale tylko co jakiś czas. Nie wiem czemu :niewiem::hmmmm:

Też to zauważyłam. U Ciebie zawsze widzę i u np. Agi też. Ale u niektórych znika a czasami w ogóle nie widzę :(

Posted

Wiec po kolei: dziekuje :loveu:
tak obcinam Mirze bo nie zawsze wszystko sie ladnie sciera ale to sporadycznie uzywam ciachciachow ;). No troche sie uzbieralo a nie wszystko jest przedstawione bo... juz mi sie nie chcialo :)
Jesli chodzi o synaturki to tak: ta z napisem fotografia prowadzi do mojego bloga ;) a czemu jej nie widac? Poniewaz czesto pisze z telefonu i trzeba wtedy po dodawaniem postu kliknac opcje zaawansowane i dopiero odchaczyc dodawanie sygnatury ;)
Tak wiec teraz pisze z telefonu ale zaraz zobaczycie sygnaturke :P

Posted

magdabroy napisał(a):
To znaczy, że ludziska piszą z telefonów, bo nie chce im się przed kompem siedzieć :evil_lol:

albo dlatego że nie zawsze jest dostępny komp oraz, że niekiedy jest za poźno na włączenie kompa a telefon zawsze pod ręką :) :evil_lol:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
albo dlatego że nie zawsze jest dostępny komp oraz, że niekiedy jest za poźno na włączenie kompa a telefon zawsze pod ręką :) :evil_lol:

No tak nawet cichaczem pod kołdra można na dogo wejść z fona :D