Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje :loveu:

Nie jestem pewna ale chyba z urzedu z wydzialu reklamy oraz fotografowie dabrowscy :)

Ja po matmie.. Ach ta kartkowka gahahahaha xD no i juz w domku ale teraz czeka mnie nauka chemii - biochem pozdrawia :3

Posted

Bo to sa przedmioty nikomu do niczego niepotrzebne... powiedziala ta co mieszka w DE :lol:
Ale fakt faktem, bardzo zalowalam ze nie mialam jakiejs nauczycielki kosy z niemca, no i ze sama mialam na niego wywalone :shake: Bo nauke mialam darmowa, a teraz musze na to zapier**** :p

Posted

Ptysiak napisał(a):
Mnie też ozorki nie smakują :evil_lol:

Nie znasz się, ozorki (np. w sosie chrzanowym ;)) są pyyyyyyyyyyyycha :loveu: A hiszpańskiego nie trawię :shake: Pracowałam przed urodzeniem Theosia w hiszpańskiej firmie, z hiszpanami i ten język mi obrzydł :roll:

Posted

Ada, ja właśnie wybrałam do LO jako drugi język hiszpański, ale po miesiącu stwierdziłam, że tęsknię za ruskim, którego uczyłam się trzy lata i się przepisałam ;) Hiszpański nie jest jakoś wybitnie trudny, jak wnioskuję po 10 lekcjach, ale jednak trzeba się uczyć sporo słówek, bo w przeciwieństwie do angielskiego czy ruskiego - mało z nich znamy "z życia" albo skojarzeń ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie znasz się, ozorki (np. w sosie chrzanowym ;)) są pyyyyyyyyyyyycha :loveu: A hiszpańskiego nie trawię :shake: Pracowałam przed urodzeniem Theosia w hiszpańskiej firmie, z hiszpanami i ten język mi obrzydł :roll:
Bleeeeeeeee :shake: umarłabym z głodu a bym tego nie tknęła. Tak samo jak flaków... fujjjjjjjjjj

Posted

Ada, gdzie zdjęcia :mad:

Ptysiak napisał(a):
Bleeeeeeeee :shake: umarłabym z głodu a bym tego nie tknęła. Tak samo jak flaków... fujjjjjjjjjj

Jakbym zrobiła ozorki w marchewce i groszku, to nawet byś nie wiedziała co jesz :eviltong: I uwierz, że by Ci smakowało :)
Flaki :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Jakbym zrobiła ozorki w marchewce i groszku, to nawet byś nie wiedziała co jesz :eviltong: I uwierz, że by Ci smakowało :)
Flaki :loveu:

Gorzej jakbym potem dowiedziała się co jadłam:roll: :evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Gorzej jakbym potem dowiedziała się co jadłam:roll: :evil_lol:

To pewnie byś zrobiła jak Bogdan ;) Odłożył widelec i już nie skończył obiadu, choć minutę wcześniej powiedział, że mu smakuje :evil_lol:

Posted

Fuuuu nie mowcie mi o tych ozorkach (przepraszam Magda :)) jakoś oprócz filetów kurczaka innego mięsa nie trawię ;)

a zdjęcia mam :)

nie sa jakies specjalne bo pogoda niefajna no ale :)

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
Fuuuu nie mowcie mi o tych ozorkach (przepraszam Magda :)) jakoś oprócz filetów kurczaka innego mięsa nie trawię ;)

Nie znacie się na jedzeniu :eviltong:

Śliczna Mirrusia :loveu:

Posted

magdabroy napisał(a):
Nie znacie się na jedzeniu :eviltong:

Śliczna Mirrusia :loveu:

hehe ja się znam - w przyszłosci wegetarianizm :P

Dziękuję :loveu:

:: FiGa :: napisał(a):
Fajne fotki, co Ty wygadujesz :loveu:

Dzieki :loveu: no ja np nie lubie robić powyżej 200 ISO bo moim zdaniem szum już widać ale podobno jestem tylko przewrażliwiona haha :evil_lol: