Molowe Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 http://img32.imageshack.us/img32/8410/p9021682a.jpg http://img443.imageshack.us/img443/5759/p9021656a.jpg piękne :loveu: Mirra jest cudowna <3 Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 [quote name='Molowe']http://img32.imageshack.us/img32/8410/p9021682a.jpg http://img443.imageshack.us/img443/5759/p9021656a.jpg piękne :loveu: Mirra jest cudowna <3 Dziekuje :loveu: jak po rozpoczeciu? Quote
Ty$ka Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ano, mamy ten sam problem, no ale cóż - da się z tym żyć ;) A tak w ogóle to cześć :) Wpadłam się przywitać dzisiaj ^^ Quote
Molowe Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ada_Mirra napisał(a):Dziekuje :loveu: jak po rozpoczeciu? a bardzo dobrze tylko trochę ciężko się połapać w szkole bo są aż trzy pawilony i mam wrażenie,że jak gdzieś wejdziesz to już stamtąd nie wyjdziesz mamy szafki no ogółem pierwsze wrażenie bardzo fajnie ^^ a u Ciebie ? :) Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Ty$ka napisał(a):Ano, mamy ten sam problem, no ale cóż - da się z tym żyć ;) A tak w ogóle to cześć :) Wpadłam się przywitać dzisiaj ^^ no ja mam jakąś maść na to wszystko więc życ nie umierac :D no hej hej :loveu: Molowe napisał(a):a bardzo dobrze tylko trochę ciężko się połapać w szkole bo są aż trzy pawilony i mam wrażenie,że jak gdzieś wejdziesz to już stamtąd nie wyjdziesz mamy szafki no ogółem pierwsze wrażenie bardzo fajnie ^^ a u Ciebie ? :) uu no to super :D u mnie dobrze :P zajecia (na szczęście nie moja grupa) zaczynają się już od 7;10 tak zwane zerówki :o a i nie moge miec lekcji pozniej niz do 14;30 tak wiec lajtowo :D i PO czyli EDB bardzo mi się podoba bo uwielbiam strzelnictwo :D zarad dodam notkę na bloga o.. żarciu xD macie jakieś pomysły na notki psiowe w szczególności Mirrowate, bo w szkole mamy wifi wiec na bloga bede wchodzic ale gorzej bedzie ze zzdjęciami xD Quote
Molowe Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 u mnie w niektórych szkoła też są zerówki O.o całe szczęście że u nas nie ma :D Szczególnie współczuję osobom,które muszą dojeżdżać np. 30 min pociągiem.Ja też najpóźniej kończę 14:30 więc spoko najgorszy będzie chyba ten basen no nic zobaczymy jak to będzie ^^ Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 a ja nie mam basenu - w sumie nie wiem jak bym wytrzymała bo nie lubie jak mi ktoś coś narzuca :evil_lol: Quote
Molowe Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 u nas jest obowiązkowy niby żadna z dziewczyn pływać nie chce ale co nagle wszystkie dostaniemy uczulenia na chlor czy czegoś innego żeby otrzymać zwolnienie lekarskie więc chyba będę zmuszona pływać ciekawe jak zdążę wysuszyć włosy i się ogarnąć to będzie bardzo ciekawe:diabloti: Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 magdabroy napisał(a):Hej :) witamy ;D Molowe napisał(a):u nas jest obowiązkowy niby żadna z dziewczyn pływać nie chce ale co nagle wszystkie dostaniemy uczulenia na chlor czy czegoś innego żeby otrzymać zwolnienie lekarskie więc chyba będę zmuszona pływać ciekawe jak zdążę wysuszyć włosy i się ogarnąć to będzie bardzo ciekawe:diabloti: u mnie w gim był ten sam problem :) dlatego ja mialam czesciowe z wf i basen sobie wybieralam kiedy chce plywac a kiedy nie xD Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Molowe napisał(a):zazdroszczę ^^ było czego xD a teraz 3 h wf tyg. z czego dwie pod rząd w piątek na ostatniej lekcji (wlasciwie to dwóch ostatnich..) nie chce mi sięęę ;( Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 dOgLoV napisał(a):Dzień doberek ;) witaaamy :D Quote
Klaudia&Aza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ej dziewczyny weźcie mnie nie dołujcie :shake: Jak to najpóźniej lekcje macie do 14.30? To co wy macie po 5 lekcji dziennie?:mdleje::mdleje:Jeju do jakiej ja szkoły chodzę:roll: u mnie w pierwszej klasie w poniedziałki miałam 9 lekcji czyli kończyłam coś ok. 16 + ponad pól godziny dojazdu:mdleje: teraz plan mam nie najgorszy bo 3 razy wychodzę o 14 a dwa razy o 15 tylko u mnie jak zawsze plan będzie zmieniany jeszcze dziesiątki razy :roll: Ada_Mirra napisał(a):było czego xD a teraz 3 h wf tyg. z czego dwie pod rząd w piątek na ostatniej lekcji (wlasciwie to dwóch ostatnich..) nie chce mi sięęę ;( Ja bym była zadowolona, bo z ostatnich to chociaż nawiać można :lol: Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):Ej dziewczyny weźcie mnie nie dołujcie :shake: Jak to najpóźniej lekcje macie do 14.30? To co wy macie po 5 lekcji dziennie?:mdleje::mdleje:Jeju do jakiej ja szkoły chodzę:roll: u mnie w pierwszej klasie w poniedziałki miałam 9 lekcji czyli kończyłam coś ok. 16 + ponad pól godziny dojazdu:mdleje: teraz plan mam nie najgorszy bo 3 razy wychodzę o 14 a dwa razy o 15 tylko u mnie jak zawsze plan będzie zmieniany jeszcze dziesiątki razy :roll: Ja bym była zadowolona, bo z ostatnich to chociaż nawiać można :lol: nie no zaczynam o 8 lub 8:55 więc 6 lub 6 lekcji :) ale ja nie chodze na religie czyli nawet 5 mam w dwa dni :D e no to typowo nie masz tak zle :) hahah u mnie cos takiego jak narazie nie przejdzie - trzeba zrobic dobre pierwsze wrażenie ;) Quote
Klaudia&Aza Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ada_Mirra napisał(a):nie no zaczynam o 8 lub 8:55 więc 6 lub 6 lekcji :) ale ja nie chodze na religie czyli nawet 5 mam w dwa dni :D e no to typowo nie masz tak zle :) hahah u mnie cos takiego jak narazie nie przejdzie - trzeba zrobic dobre pierwsze wrażenie ;) To zazdroszczę 6 lekcji w ciągu dnia :-(:eviltong: No nie jest tak źle, mogło być gorzej:) wiem wiem, tylko żartuję :eviltong: ale ja już dzisiaj z koleżanką dumałam kiedy się wybrać na pierwsze wagary :diabloti::evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 Klaudia&Aza napisał(a):To zazdroszczę 6 lekcji w ciągu dnia :-(:eviltong: No nie jest tak źle, mogło być gorzej:) wiem wiem, tylko żartuję :eviltong: ale ja już dzisiaj z koleżanką dumałam kiedy się wybrać na pierwsze wagary :diabloti::evil_lol: sama sobie zazdroszcze :P ale mam za to zajecia dodatkowe - angielski (nie, nie korepetycje xD) oraz aikido, szkolenie (co prawda samej ale zawsze trzeba poswiecac i pamietac o regularnosci xD) Niuńka i pewnie jeszcze po drodze cos wskoczy jak co roku ;) oj wy nie grzeczne :evil_lol: Quote
phase Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Hejka. ;) Fenomenalna fota! :) http://img32.imageshack.us/img32/8410/p9021682a.jpg Quote
aganela Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Podobają mi się zdjęcia Mirry...ale brakuje mi zdjęć Mirry w ruchu:razz: Quote
Ada_Mirra Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 [quote name='phase']Hejka. ;) Fenomenalna fota! :) http://img32.imageshack.us/img32/8410/p9021682a.jpg dziękuję :loveu: [quote name='aganela']Podobają mi się zdjęcia Mirry...ale brakuje mi zdjęć Mirry w ruchu:razz: dla Ciebie w łikend coś zrobię ;) bo chyba jako pierwsza sie domagasz :P Quote
phase Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Ada_Mirra napisał(a): dla Ciebie w łikend coś zrobię ;) bo chyba jako pierwsza sie domagasz :P To ja też chcę. :grins::evil_lol: Quote
Recommended Posts