Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
Dziekuje :loveu: jak po rozpoczeciu?

a bardzo dobrze tylko trochę ciężko się połapać w szkole bo są aż trzy pawilony i mam wrażenie,że jak gdzieś wejdziesz to już stamtąd nie wyjdziesz mamy szafki no ogółem pierwsze wrażenie bardzo fajnie ^^

a u Ciebie ? :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ano, mamy ten sam problem, no ale cóż - da się z tym żyć ;)
A tak w ogóle to cześć :) Wpadłam się przywitać dzisiaj ^^

no ja mam jakąś maść na to wszystko więc życ nie umierac :D

no hej hej :loveu:

Molowe napisał(a):
a bardzo dobrze tylko trochę ciężko się połapać w szkole bo są aż trzy pawilony i mam wrażenie,że jak gdzieś wejdziesz to już stamtąd nie wyjdziesz mamy szafki no ogółem pierwsze wrażenie bardzo fajnie ^^

a u Ciebie ? :)

uu no to super :D
u mnie dobrze :P zajecia (na szczęście nie moja grupa) zaczynają się już od 7;10 tak zwane zerówki :o a i nie moge miec lekcji pozniej niz do 14;30 tak wiec lajtowo :D
i PO czyli EDB bardzo mi się podoba bo uwielbiam strzelnictwo :D

zarad dodam notkę na bloga o.. żarciu xD
macie jakieś pomysły na notki psiowe w szczególności Mirrowate, bo w szkole mamy wifi wiec na bloga bede wchodzic ale gorzej bedzie ze zzdjęciami xD

Posted

u mnie w niektórych szkoła też są zerówki O.o całe szczęście że u nas nie ma :D Szczególnie współczuję osobom,które muszą dojeżdżać np. 30 min pociągiem.Ja też najpóźniej kończę 14:30 więc spoko najgorszy będzie chyba ten basen no nic zobaczymy jak to będzie ^^

Posted

u nas jest obowiązkowy niby żadna z dziewczyn pływać nie chce ale co nagle wszystkie dostaniemy uczulenia na chlor czy czegoś innego żeby otrzymać zwolnienie lekarskie więc chyba będę zmuszona pływać ciekawe jak zdążę wysuszyć włosy i się ogarnąć to będzie bardzo ciekawe:diabloti:

Posted

magdabroy napisał(a):
Hej :)

witamy ;D

Molowe napisał(a):
u nas jest obowiązkowy niby żadna z dziewczyn pływać nie chce ale co nagle wszystkie dostaniemy uczulenia na chlor czy czegoś innego żeby otrzymać zwolnienie lekarskie więc chyba będę zmuszona pływać ciekawe jak zdążę wysuszyć włosy i się ogarnąć to będzie bardzo ciekawe:diabloti:

u mnie w gim był ten sam problem :) dlatego ja mialam czesciowe z wf i basen sobie wybieralam kiedy chce plywac a kiedy nie xD

Posted

Ej dziewczyny weźcie mnie nie dołujcie :shake:
Jak to najpóźniej lekcje macie do 14.30? To co wy macie po 5 lekcji dziennie?:mdleje::mdleje:Jeju do jakiej ja szkoły chodzę:roll: u mnie w pierwszej klasie w poniedziałki miałam 9 lekcji czyli kończyłam coś ok. 16 + ponad pól godziny dojazdu:mdleje: teraz plan mam nie najgorszy bo 3 razy wychodzę o 14 a dwa razy o 15 tylko u mnie jak zawsze plan będzie zmieniany jeszcze dziesiątki razy :roll:

Ada_Mirra napisał(a):
było czego xD a teraz 3 h wf tyg. z czego dwie pod rząd w piątek na ostatniej lekcji (wlasciwie to dwóch ostatnich..) nie chce mi sięęę ;(

Ja bym była zadowolona, bo z ostatnich to chociaż nawiać można :lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Ej dziewczyny weźcie mnie nie dołujcie :shake:
Jak to najpóźniej lekcje macie do 14.30? To co wy macie po 5 lekcji dziennie?:mdleje::mdleje:Jeju do jakiej ja szkoły chodzę:roll: u mnie w pierwszej klasie w poniedziałki miałam 9 lekcji czyli kończyłam coś ok. 16 + ponad pól godziny dojazdu:mdleje: teraz plan mam nie najgorszy bo 3 razy wychodzę o 14 a dwa razy o 15 tylko u mnie jak zawsze plan będzie zmieniany jeszcze dziesiątki razy :roll:

Ja bym była zadowolona, bo z ostatnich to chociaż nawiać można :lol:

nie no zaczynam o 8 lub 8:55 więc 6 lub 6 lekcji :) ale ja nie chodze na religie czyli nawet 5 mam w dwa dni :D

e no to typowo nie masz tak zle :)

hahah u mnie cos takiego jak narazie nie przejdzie - trzeba zrobic dobre pierwsze wrażenie ;)

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
nie no zaczynam o 8 lub 8:55 więc 6 lub 6 lekcji :) ale ja nie chodze na religie czyli nawet 5 mam w dwa dni :D

e no to typowo nie masz tak zle :)

hahah u mnie cos takiego jak narazie nie przejdzie - trzeba zrobic dobre pierwsze wrażenie ;)

To zazdroszczę 6 lekcji w ciągu dnia :-(:eviltong:

No nie jest tak źle, mogło być gorzej:)

wiem wiem, tylko żartuję :eviltong: ale ja już dzisiaj z koleżanką dumałam kiedy się wybrać na pierwsze wagary :diabloti::evil_lol:

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
To zazdroszczę 6 lekcji w ciągu dnia :-(:eviltong:

No nie jest tak źle, mogło być gorzej:)

wiem wiem, tylko żartuję :eviltong: ale ja już dzisiaj z koleżanką dumałam kiedy się wybrać na pierwsze wagary :diabloti::evil_lol:

sama sobie zazdroszcze :P ale mam za to zajecia dodatkowe - angielski (nie, nie korepetycje xD) oraz aikido, szkolenie (co prawda samej ale zawsze trzeba poswiecac i pamietac o regularnosci xD) Niuńka i pewnie jeszcze po drodze cos wskoczy jak co roku ;)

oj wy nie grzeczne :evil_lol: