Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdabroy napisał(a):
No to może ma gorsze dni ;)
A nie jest przed cieczką??

tak normalnie miałabym gorsze dni przedcieczkowe ale od dwóch lat jest po sterylizacji ;) albo od 3.. xD

pewnie maruda coś wykombinowała i za 2-3 dni jej przejdzie ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ptysiak napisał(a):
Widocznie ma jakieś kaprysy i tyle, w końcu to kobieta :evil_lol:

magdabroy napisał(a):
No to jak to prawdziwa baba, marudzi i już :diabloti:

no niestety ;D oj co ja mam z nią w domu ;)

a ostatniej nocy wzięła przeciągnęła sobie kocyk czyt. posłanie z pod okna koło mojego łóżka ;)
dodatkowo coraz bardziej lubie zooplusa ;D znów dostałam gratis - tym razem wyrzutnie z piłka :D

Posted

Chce być blisko Ciebie :)

To tak jak ja lubię zooart :evil_lol: Też dostaję tam gratisy np. piłeczkę ostatnio ;)
Bumerang też kiedyś dostałam ale Ptyś znalazł go jak nie widziałam i zjadł :shake::evil_lol:

Posted

Ptysiak napisał(a):
Chce być blisko Ciebie :)

To tak jak ja lubię zooart :evil_lol: Też dostaję tam gratisy np. piłeczkę ostatnio ;)
Bumerang też kiedyś dostałam ale Ptyś znalazł go jak nie widziałam i zjadł :shake::evil_lol:

ale zdzwiła mnie tymi przenosinami hihi ;)
oo o zooar`cie nie słyszałam - to jakiś internetowy?

u Mirry gratisy musza najpierw .. przelezec z 3 dni w przysmakach bo smierdza guma i nie chce sie nimi bawic ;P

Posted

Ta piłeczka co dostał Ptysiek śmierdzi wanilią :diabloti:

http://zooart.com.pl
To stronka sklepu. RC tam kupuję bo jest dużo taniej niż w zoologu a już mam sprawdzone :) No i przesyłka od 50 zł. gratis. A jak zamawiam np. dziś rano to przeważnie jutro już mam w domu - najpóźniej pojutrze.

Posted

no ja tak mam że jak do 15 zamowie to mam dnia nastepnego ok godziny 11. ;) ale kurcze ze przesylka juz od 50? no to fajnie u mnie dopiero chyba od hmm 140 jakos tak ale i tak mnie to lotto bo zakupy robie za ok 200 (karma + niekiedy smaczki ;) ) ja mam ringu które ma aromat wanilli i dlatego Mircia nie chce tego do mordki wziać ;P

Posted

Na lustrzance mam tylko jakiś na którym pisze 14-45 mm i tak nie wiem połowy co w niej i jak robić więc robię nią tylko zdjęcia w ruchu a resztę wolę cyfrówką :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To calkiem fajne makro ten kit potrafi :D

no wg mnie nie jest zle ;p nie tykam tego drugiego obiektywu wiec nie jest zle a w tym przy dobrych ustawieniach podoba mi sie bokeh :loveu:

[quote name='Ptysiak']Jak Was tak czytam o tych kitach itd.... to mam ochotę olać lustrzankę :evil_lol:

oj tam juz nie przesadzaj ;D na poczatku sama tego nie ogarnialam xD

[quote name=':: FiGa ::']Kit to obiektyw ktorym sie najwygodniej foci :evil_lol: Przynajmniej mnie ;)

mnie teeez :P aczkolwiek nie moge sie wypowiedziec bo nie mam stałki ;)

[quote name='Ptysiak']Na lustrzance mam tylko jakiś na którym pisze 14-45 mm i tak nie wiem połowy co w niej i jak robić więc robię nią tylko zdjęcia w ruchu a resztę wolę cyfrówką :evil_lol:

[quote name=':: FiGa ::']To masz fajny obiektyw do focenia krajobrazow :grins: Nie wiem jak on sie ma do psow, nie pracowalam na nim nigdy :lol:

tak jak napisała Figa, super do krajobrazow :D ja tego obiektwu wgl nie uzywam i lezy zakurzony gdzies xD ;) jedynie brat w domu niekiedy go wezmie :P ja go strasznie nie lubie po przerysowuje nos oraz policzki w portretach i robi sie taka kluska xD a psu wydłuża pys bez względu na ustawienie obiektywu wzgledem kufy:

[quote name='Ptysiak']Co do psów to coś takiego nim wychodzi: https://lh3.googleusercontent.com/-rD40bk5V9GE/UDoTGFAo4iI/AAAAAAAADz8/gYvvGk1h2a4/s628/P8269011.JPG

[quote name=':: FiGa ::']Dobrze jeest :loveu:

podpisuje :loveu:

Posted

[quote name='Ptysiak']http://4.bp.blogspot.com/-fEm5AP0o0Ks/T9OHaYUovFI/AAAAAAAAALY/aj-j61r-31g/s640/P6095782.JPG :evil_lol: teraz kumam :evil_lol:

najlepiej pokazyc na zdjeciach niz sama teoria :D

teraz czytam watek, moze i ciebie zainteresuje :D
http://www.canon-board.info/obiektywy-21/portret-85mm-1-8-vs-50mm-1-4-ktory-lepszy-z-11854/index10.html
(tak zastanawiam sie nam zakupem pomiedzy tymi dwoma a dokladniej 50 1.8 bo jest "troche" tansza ;) )