Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

biscuit napisał(a):
I pies, i zdjęcie znakomite ;)
Ja też lubię portrety - a moja największa miłość to makro ;)

ja do makro nie mam cierpliwości - niby mam dwa obiektywy 15-42 oraz 40-150 (chyba xD) używam oczywiście tego drugiego ten pierwszy rownie dobrze moglby nie istniec xD hihi ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Eh, Morus sobie właśnie nie radzi :(. Dostał KONGowego loda, ale szybko go zjadł... Nie wiem czy uda nam się dzisiaj pójść na spacer, bo ochładza się ok. 7, a wieczorem ma być burza...

Posted

[quote name='Ty$ka']Eh, Morus sobie właśnie nie radzi :(. Dostał KONGowego loda, ale szybko go zjadł... Nie wiem czy uda nam się dzisiaj pójść na spacer, bo ochładza się ok. 7, a wieczorem ma być burza...

ja mam akurat ogród więc siku jest szybko i do domciu a tak to na panelach lub płytkach leży.. ale też ciężko - spacery (jak się obudzę :evil_lol:) to o 8 rano ok. 40 min mamy a wieczorek ok 20-21 dopiero można na rolki właśnie aby pies mi się nie przegrzał :)

[quote name='Molowe']http://img823.imageshack.us/img823/8766/p8049885.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-NuqFBeRDWN8/UB5qlNIFkcI/AAAAAAAABcw/qQXs8HXg6eI/s640/P8040006.jpg

uwielbiam ją oddaj mi Mirre! <3 :loveu:

ta no chciałaaaabyś xD haha dzięki :loveu:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
ja do makro nie mam cierpliwości - niby mam dwa obiektywy 15-42 oraz 40-150 (chyba xD) używam oczywiście tego drugiego ten pierwszy rownie dobrze moglby nie istniec xD hihi ;)

Ty już jesteś bardziej doświadczona, makro to dla Ciebie pikuś :eviltong:

Posted

Dzien dobry ;)

Co do suni tooo.... mysle ze wobec tego mamusia musiala sie puscic gdzies na boku :evil_lol: Niemozliwe zeby z takiego polaczenia wyszedl calkiem inny pies: budowa, sierscia, pyskiem.... no wszystkim :lol:

Posted

biscuit napisał(a):
Ty już jesteś bardziej doświadczona, makro to dla Ciebie pikuś :eviltong:

oj nie powiedzialabym ze dowiadczona xd

Klaudia&Aza napisał(a):
Witamy się w pochmurny poranek ;)

u mnie slonecznie :D pozdrawiamy

:: FiGa :: napisał(a):
Dzien dobry ;)

Co do suni tooo.... mysle ze wobec tego mamusia musiala sie puscic gdzies na boku :evil_lol: Niemozliwe zeby z takiego polaczenia wyszedl calkiem inny pies: budowa, sierscia, pyskiem.... no wszystkim :lol:

Hej :) no tak puscila sie xD i tatus nie znany xD ale pisalam ze to kundelek ze staffiki w sensie ze po suczce ;). Ale rownie dobrze mogl wszystkie cechy po tacie odziedziczy a ze tatus nie znany no to.. xD

Posted

dancingqueen napisał(a):
Jakie fajne portreciki. :) Próby ustawiania Mirry przez Adę zaliczone. :eviltong:

dzieki :loveu:

Ciiiicho xD zaliczone niezaliczone ciii xd i tak doopa z tego wyszla :P

Posted

nie zauważyłam jeszcze tego postu :oops:

magdabroy napisał(a):
Ja się nie podziele :mad:

oj nie ładnie ;) a może tak podzielić Mirciaka na ogonek łapki brzuszek szyjkę główkę uszka etc? :D