Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
Hej zaraz wezme aparat i porobie fotki. :loveu: w szkole bylam do tego zerwalismy sie z ostatniej lekcji xD ale mama na szzescie napisze usprawiedliwienie ;)

Milo ze zagladacie :loveu:

Ja sobie sama pisałam usprawiedliwienia, a mama tylko podpisywała ;) A w liceum wychowawczyni powiedziała, że jesteśmy na tyle dorośli i odpowiedzialni za swoją edukację, że mamy sobie sami pisać usprawiedliwienia :)

Zaglądamy, bo robisz fajne foty i masz śliczną Mirrę :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='magdabroy']Ja sobie sama pisałam usprawiedliwienia, a mama tylko podpisywała ;) A w liceum wychowawczyni powiedziała, że jesteśmy na tyle dorośli i odpowiedzialni za swoją edukację, że mamy sobie sami pisać usprawiedliwienia :)

Zaglądamy, bo robisz fajne foty i masz śliczną Mirrę :loveu:

[quote name=':: FiGa ::']To ja przylaczam sie do grona czekajacych na fotki :multi:

ojaaa ale się miłoo zrobiło :loveu: :oops:

najpierw zaległe zdjęcia z Pogorii III, godzina 7 rano w niedziele ZAWSZE SPOKO xD

Posted

To Ty masz jeszcze normalnie lekcje? ^^
Nas sami nauczyciele w czwartek zaczęli wyganiać ze szkoły słowami: "a po co wy przyszliście?!" (hehe :lol: ), w piątek w całej szkole (!) było tylko 15 osób, po drugiej godz. lekcyjnej wszyscy sobie poszli i szkoła została bez uczniów ^^. Było wiadome, że dzisiaj nikt nie przyjdzie do szkoły :lol:, więc już mam wakacje :)

Niufek na posterunku :loveu:

Posted

Ty$ka napisał(a):
To Ty masz jeszcze normalnie lekcje? ^^
Nas sami nauczyciele w czwartek zaczęli wyganiać ze szkoły słowami: "a po co wy przyszliście?!" (hehe :lol: ), w piątek w całej szkole (!) było tylko 15 osób, po drugiej godz. lekcyjnej wszyscy sobie poszli i szkoła została bez uczniów ^^. Było wiadome, że dzisiaj nikt nie przyjdzie do szkoły :lol:, więc już mam wakacje :)

Przypomniała mi się od razu moja szkoła. Ja tak nie miałam, do końca trzeba było siedzieć i kisić się w szkole. :roll:

Posted

[quote name='Ty$ka']To Ty masz jeszcze normalnie lekcje? ^^

tak bo nasza klasa przygotowuje akademie na zakonczenie 3 klas i mamy proby.. dlatego postanowilam ze jutro tylko na nie ide czyli na 2 h :P

A teraz Mirrusia - soryyyy za jakość ale 1) jest ciemno bo zaraz będzie padać -.- 2) pies dostal hoplumdyrdum i się weircił xD

Aaaa i nie zwracajcie uwagi na bałagan :D

Posted

i na koniec zdjęcie - jak powinien wyglądać pies jeżdżący na rolkach
:evil_lol:

the end - mam nadzieje że trochę zaspokoiłam Wasze pragnienie na zdjęcia ;) to teraz można komentować xD

Posted

[quote name='Pestka']http://img208.imageshack.us/img208/3825/p6257227.jpg
świetne! :cool3:

[quote name='phase']http://img713.imageshack.us/img713/3023/p6257245.jpg uwielbiam łapkiii. :loveu:
fajna rzecz. ;) http://img692.imageshack.us/img692/8307/p6257257.jpg

dzięki :loveu:

łapciaki są słooodkie <3 :3

a ja właśnie lubie takie "psie" gadżety ;) przyznam nawet że bardziej od ludzkich hihi :evil_lol:

ii pisane dnia 23.05 br :

[quote name='Ada_Mirra']AKCJA - odchudzam Mirre.. do wagi optymalnej brakuje tylko 4 kg xD haha

a teraz mogę napisać że do optymalnej brakuje nam 1,25 kg! :multi:

ale planujemy zejść o 0,75 bardziej czyli jeszcze 2 kg odchudzania Mirry - damy radę :P

Posted (edited)

no niestety, tłuszczyk na żeberkach jeszcze jest ale nawet jak coś to tylko 1 kg i jesteśmy przy utrzymywaniu wagi ;)

EDIT: mierzona przed chwilą 3 razy wychodzi mi równe 60,5 cm

Edited by Ada_Mirra
Posted

magdabroy napisał(a):
60 a 64cm to jednak różnica ;) No to ten kg w dół i bedzie niezła laska :evil_lol:

cosik mi się pokopało z jej wzrostem dlatego zmierzyłam ;) hehe no skoro tak uważasz to muszę jej przekazać :razz: :evil_lol:

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
cosik mi się pokopało z jej wzrostem dlatego zmierzyłam ;) hehe no skoro tak uważasz to muszę jej przekazać :razz: :evil_lol:

Przekaż, przekaż ;)