Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
rolki z psem? taaaaak! <3

po 3 km jeżdżenia/biegu pies łazi z ozorem przy ziemi :)

Plusy:
*zrzucamy zbędne kilogramy :lol:
*łapiemy kondychę
*wzmacniamy więź między nami
* uczymy biegu przy nodze i nie podłażenia pod kółka bo inaczej źle z łapkami będzie :evil_lol:
*zadowolenie na obu mordkach (czyt. moim i Mirry) :multi:
*obie szczęśliwie zmęczone ;)

tak więc może za niedługo zdjęcia z jazdy hihi

Ja bym się bałaaa,jakby mnie pociągneła któraś sucz do przodu za psem,już widzę oczyma wyobraźni zdarte kolano,wstrząs mózgu,albo nie wiadomo co jeszcze :roll:

Posted

Spokojnie tez tego sie balam ale nawet przelecial na kot(!) a Mirra w biegu spojrzala na mnie potem na kota i na mnie i nic. Az mnie to pozywnie oczywiscie zszokowalo :)

Posted

Kaaasia napisał(a):
U mnie każdy sport w którym mam być połączona z psem np rolki czy rower nie zakończył by się pomyślnie :evil_lol:

tez tak myslalam :evil_lol: ale skoro jeszcze tu pisze to znaczy ze zyje xD

Posted

A ja z kolei z moją poczwarką prefwruję rower :loveu:
Na przykład teraz, kiedy walczymy z infekcją, boję się go wypuszczać gdzieś na polach, żeby znowu nie przyczepił się do niego jakiś kleszcz, a że miewa takie fazy, że musi się wybiegać, no to lubi biegać przy rowerze. Ale na szczęście jeszcze się przez żadnego kota czy sarnę na horyzoncie nie zabiłam :evil_lol:

Posted

Fantowa napisał(a):
Ooo, bardzo ładne!

Dziękuje :loveu:
jutro jeszcze wymęczę Meri i namówię ją na nowy nagłówek do bloga ktroym tez sie pochwale :evil_lol: hehehehe xD

Posted

Ada_Mirra napisał(a):
hej hej dziękuję za odwiedziny :loveu:
mam nadzieję że często będziecie zaglądać ;)

już całusek dany hihi ;D

Możesz być pewna, że teraz już się Nas nie pozbędziesz :evil_lol:

Posted

Hm, ja tam z moim kundlem i moimi umiejętnościami jazdy na rolkach bym się w to nie pakowała, aczkolwiek bieganie z psem przypiętym do pasa też jest świetne :cool3:. Czekamy na Wasze zdjęcia!
Kurczę, chciałam być na wystawie w Będzinie w lipcu, ale jestem już na obozie... :shake:

Posted

namówiliście na zdjęcia ale będa ze zwykłego posłuszeństwa xD

Allle tymczasem:
skopiuję z innego forum bo nie chce mi się przepisywać :oops:

[FONT=Verdana]właśnie wróciłam ze spaceru i niestety ale zakończony on był niezbyt miło, w każdym bądź razie na jakiś czas nie planuję jeździć na rolkach i chodzić z psem na dłuższe spacery. Otóż zaatakował mnie rotweiler który zawsze jak się przechodziło obok skakał na równi z wysokością płota no i tym razem zaatakował mnie i Mirrę.. [/FONT]

[FONT=Verdana]Mirra ma tylko kilka zadraśnięć a ja puściłam ją aby mi się nic w rękę nie stało.. [/FONT]

[FONT=Verdana]właściciel tego psa że to pierwszy raz, ale ja widzę za każdym razem jak tam przechodzę jak wysoko pies skoacze i wiedziałam że kiedyś jak wyskoczy albo po prostu ucieknie to coś się komuś stanie.. pech chciał że trafiło na mnie [/FONT]