Ada_Mirra Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Niufciak napisał(a):znam oba te czarnuchy :) hehe serio? :) /znaki/ Quote
aganela Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 Ada_Mirra napisał(a):rolki z psem? taaaaak! <3 po 3 km jeżdżenia/biegu pies łazi z ozorem przy ziemi :) Plusy: *zrzucamy zbędne kilogramy :lol: *łapiemy kondychę *wzmacniamy więź między nami * uczymy biegu przy nodze i nie podłażenia pod kółka bo inaczej źle z łapkami będzie :evil_lol: *zadowolenie na obu mordkach (czyt. moim i Mirry) :multi: *obie szczęśliwie zmęczone ;) tak więc może za niedługo zdjęcia z jazdy hihi Ja bym się bałaaa,jakby mnie pociągneła któraś sucz do przodu za psem,już widzę oczyma wyobraźni zdarte kolano,wstrząs mózgu,albo nie wiadomo co jeszcze :roll: Quote
Ada_Mirra Posted June 3, 2012 Author Posted June 3, 2012 Spokojnie tez tego sie balam ale nawet przelecial na kot(!) a Mirra w biegu spojrzala na mnie potem na kota i na mnie i nic. Az mnie to pozywnie oczywiscie zszokowalo :) Quote
KT Arts Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Ada_Mirra napisał(a):serio? :) /znaki/ Serio serio :) Quote
:: FiGa :: Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Rolki + pies to swietne polaczenie :multi: W PL bardzo czesto wybieralysmy taka forme rozrywki z Figowa :D Swietne fotki z wystawy i.... czekamy na kolejne, z tegorocznej :cool3: Quote
Ada_Mirra Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 dzięki :D czyli nie jestem jedyną zwolenniczką połączenia pies+rolki hihi :D zdjęcia postaram się jakieś niedługo dodać :D Quote
Kaaasia Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 U mnie każdy sport w którym mam być połączona z psem np rolki czy rower nie zakończył by się pomyślnie :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 Kaaasia napisał(a):U mnie każdy sport w którym mam być połączona z psem np rolki czy rower nie zakończył by się pomyślnie :evil_lol: tez tak myslalam :evil_lol: ale skoro jeszcze tu pisze to znaczy ze zyje xD Quote
xyzxyz Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 A ja z kolei z moją poczwarką prefwruję rower :loveu: Na przykład teraz, kiedy walczymy z infekcją, boję się go wypuszczać gdzieś na polach, żeby znowu nie przyczepił się do niego jakiś kleszcz, a że miewa takie fazy, że musi się wybiegać, no to lubi biegać przy rowerze. Ale na szczęście jeszcze się przez żadnego kota czy sarnę na horyzoncie nie zabiłam :evil_lol: Quote
Fantowa Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 A ja niedługo zamawiam szelki do biegania, bo agility, obedience i elementy frisbee nie wystarczają :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 haha mi narazie rolki wspaniale wyładowują energię Mirry :evil_lol: Quote
Ada_Mirra Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Mamy nowe sygnaturki zrobione przez znajomą - Meri chwalimy sie xD Quote
Ada_Mirra Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 Fantowa napisał(a):Ooo, bardzo ładne! Dziękuje :loveu: jutro jeszcze wymęczę Meri i namówię ją na nowy nagłówek do bloga ktroym tez sie pochwale :evil_lol: hehehehe xD Quote
xyzxyz Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 http://i45.tinypic.com/2lsk4e1.png ale cudo :loveu: Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Witamy się u Mirry ;) Piękne zdjęcia robisz :) https://lh3.googleusercontent.com/-W7AnMIGrva4/Ty1PAD5BYUI/AAAAAAAAAts/o9qrICKYgFk/s640/P8160945.JPG Buziaki w ten słodki nochalek :loveu: Pozdrawiamy cieplutko ;) Quote
Ada_Mirra Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 hej hej dziękuję za odwiedziny :loveu: mam nadzieję że często będziecie zaglądać ;) już całusek dany hihi ;D Quote
Ptysiak Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ada_Mirra napisał(a):hej hej dziękuję za odwiedziny :loveu: mam nadzieję że często będziecie zaglądać ;) już całusek dany hihi ;D Możesz być pewna, że teraz już się Nas nie pozbędziesz :evil_lol: Quote
*Magda* Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Sliczny ten banerek :) Długo na niego czekałaś? Quote
xyzxyz Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Ada_Mirra napisał(a):dzięki :D własnie to jest naj :loveu: to przybijanie "piątki" jest the best :D Quote
Merenwen Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Hm, ja tam z moim kundlem i moimi umiejętnościami jazdy na rolkach bym się w to nie pakowała, aczkolwiek bieganie z psem przypiętym do pasa też jest świetne :cool3:. Czekamy na Wasze zdjęcia! Kurczę, chciałam być na wystawie w Będzinie w lipcu, ale jestem już na obozie... :shake: Quote
Ada_Mirra Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 namówiliście na zdjęcia ale będa ze zwykłego posłuszeństwa xD Allle tymczasem: skopiuję z innego forum bo nie chce mi się przepisywać :oops: [FONT=Verdana]właśnie wróciłam ze spaceru i niestety ale zakończony on był niezbyt miło, w każdym bądź razie na jakiś czas nie planuję jeździć na rolkach i chodzić z psem na dłuższe spacery. Otóż zaatakował mnie rotweiler który zawsze jak się przechodziło obok skakał na równi z wysokością płota no i tym razem zaatakował mnie i Mirrę.. [/FONT] [FONT=Verdana]Mirra ma tylko kilka zadraśnięć a ja puściłam ją aby mi się nic w rękę nie stało.. [/FONT] [FONT=Verdana]właściciel tego psa że to pierwszy raz, ale ja widzę za każdym razem jak tam przechodzę jak wysoko pies skoacze i wiedziałam że kiedyś jak wyskoczy albo po prostu ucieknie to coś się komuś stanie.. pech chciał że trafiło na mnie [/FONT] Quote
Ada_Mirra Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Więc tak to mniej więcej u nas wygląda xD Merenwen szkoda że Cię nie będzie w Będzinie :( Quote
Recommended Posts