Ada_Mirra Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='Molowe'] ale Tobie jest bardzo ładnie w krótszych :PP trenujesz aikido ? łaaał O.O[/QUOTE] Dzięki :loveu: ogólnie rzecz biorąc to lepiej się czuję w krótszych xD Taaak aikido trenuję już ponad rok i jest super haha xD dobry sposób na pozbycie się tłuszczyku i na przyszłość celulitu haha :D ale daje tez duża sprawnosc fizyczna i pewnosc siebie :D jak nie ide gdzies z psem wiem ze w miare moich mozliwosci bede umiala sie obronic ;) Quote
Molowe Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Ada_Mirra']Dzięki :loveu: ogólnie rzecz biorąc to lepiej się czuję w krótszych xD Taaak aikido trenuję już ponad rok i jest super haha xD dobry sposób na pozbycie się tłuszczyku i na przyszłość celulitu haha :D ale daje tez duża sprawnosc fizyczna i pewnosc siebie :D jak nie ide gdzies z psem wiem ze w miare moich mozliwosci bede umiala sie obronic ;)[/QUOTE] co kto lubi :) haha jestem w szoku taki mało damski sport ale w sumie czemu :) nie podziwiam ja tam aż tak ambitnie nie trenuje XD no tak teraz mogę się zacząć Ciebie bać :D Quote
Ada_Mirra Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 haha nie ma czego uwierz xD a Ty coś trenujesz jeśli można spytać? :) Quote
Fantowa Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Wow, akido :crazyeye: Osobiście, to bym się bała i raczej nigdy nie odważę się tego spróbować :eviltong: My się tam pozbywamy tłuszczyku poprzez agility :diabloti: Quote
Molowe Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Ada_Mirra']haha nie ma czego uwierz xD a Ty coś trenujesz jeśli można spytać? :)[/QUOTE] oj nie wiem jakbym tak przez przypadek dostała XD tak gram w tenisa tzn przed egzaminem miałam małą przerwę no i nabawiłam się urazu lewego łokcia a że jestem leworęczna i ta ręka niestety ciągle pracuje podczas gry do wakacji muszę sobie odpuścić :( w to miejsce zapisze się chyba na basen plus spacery z psem jeżdżenie na rowerze i może wytrzymam :) Quote
Ada_Mirra Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Jedno sprostowanie - aikido nie polega na araku ale na obronie :) Fontowa - ja z psem to jedynie posluszenstwo bo ani freesbe ani agillity jakos jej nie podeszlo :) Molowa - to kuruj sie kuruj ;* Quote
Molowe Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 wiem że na obronie ale jednak wiesz jak przywalić w razie czego także ja tam będę miła XD dzięki :* Quote
Ada_Mirra Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Hahahahahahahahaha no tak - ostroznosci nigdy za wiele xD Quote
Daga&Maks Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-WTKdFyUWykg/T6_h6sz-PkI/AAAAAAAABMU/6-N7vqJusLo/s640/5.JPG kolejny piękny ONek na dogo :) coraz bardziej zaczyna mi się ta rasa podobać Quote
Ada_Mirra Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Dziekuje za odwiedzinki i mile slowo :D aa owczarki to swietne psiaki i z wygladu, i z charakteru :) Quote
Molowe Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Ada_Mirra']Hahahahahahahahaha no tak - ostroznosci nigdy za wiele xD[/QUOTE] dokładnie :D Quote
Ada_Mirra Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 kilka nowinek: ostatnio z Mirra intensywnie się uczymy i widać duuże postępy :D a tymczasem zdjęęcia :loveu: No i tradycyjnie więcej zdjęć na moim blogu :P Quote
Bernese Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Słyszałam na wątku pina_collie że chciałaś banerek. Jeżeli chcesz mogę ja ci wykonać ;) [SIZE=2]Piękna.. oczy ma takie migdałowe :D Quote
Molowe Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-U2P68EdL3po/T7eX9xQUR8I/AAAAAAAABRM/E5-dSlV7vvE/s640/P5195007.jpg jakie fajne :loveu: Quote
Ada_Mirra Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Dzieki za odwiedziny :D co do banerku to pdaj linka gdzie moge sie z innymi zapoznac i Ok :) tylko ostrzegam - jesli chodzi o takie rzeczy to ja wymagajaca jestem xD mam nadzieje ze nie skonczy sie to na odwiedzeniu tylko w sprawie banerka ;) Quote
Bernese Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 Proszę ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/226045-Graphics-by-Bernese-grafika-na-zam%C3%B3wienie-%29 Jasne że się tym nie skończy ;) jakoś w nocy lubie pochodzić po każdej galerii :D Quote
Ada_Mirra Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Dzieki :) no to jutro tfu! dzis ;) ale moze ciut pozniej xD wpadne i jakos sie dogadamy :* Quote
Aleksandrossa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Witamy się po raz I :D Ale super zdjęcia :) A Mirra cudowna :) Quote
Ada_Mirra Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 hej hej :) cieszę się że się podoba i cieplutko witam u mnie w skromnych progach :) Quote
Ada_Mirra Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 AKCJA - odchudzam Mirre.. do wagi optymalnej brakuje tylko 4 kg xD haha pozdrawiam :) Quote
Molowe Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 łaaał to trzymam kciuki za odchudzającą się Mirre :D Quote
Recommended Posts