Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Molowe'] ale Tobie jest bardzo ładnie w krótszych :PP trenujesz aikido ? łaaał O.O[/QUOTE]

Dzięki :loveu:
ogólnie rzecz biorąc to lepiej się czuję w krótszych xD

Taaak aikido trenuję już ponad rok i jest super haha xD dobry sposób na pozbycie się tłuszczyku i na przyszłość celulitu haha :D
ale daje tez duża sprawnosc fizyczna i pewnosc siebie :D jak nie ide gdzies z psem wiem ze w miare moich mozliwosci bede umiala sie obronic ;)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada_Mirra']Dzięki :loveu:
ogólnie rzecz biorąc to lepiej się czuję w krótszych xD

Taaak aikido trenuję już ponad rok i jest super haha xD dobry sposób na pozbycie się tłuszczyku i na przyszłość celulitu haha :D
ale daje tez duża sprawnosc fizyczna i pewnosc siebie :D jak nie ide gdzies z psem wiem ze w miare moich mozliwosci bede umiala sie obronic ;)[/QUOTE]

co kto lubi :) haha jestem w szoku taki mało damski sport ale w sumie czemu :) nie podziwiam ja tam aż tak ambitnie nie trenuje XD no tak teraz mogę się zacząć Ciebie bać :D

Posted

Wow, akido :crazyeye:
Osobiście, to bym się bała i raczej nigdy nie odważę się tego spróbować :eviltong:
My się tam pozbywamy tłuszczyku poprzez agility :diabloti:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']haha nie ma czego uwierz xD a Ty coś trenujesz jeśli można spytać? :)[/QUOTE]

oj nie wiem jakbym tak przez przypadek dostała XD tak gram w tenisa tzn przed egzaminem miałam małą przerwę no i nabawiłam się urazu lewego łokcia a że jestem leworęczna i ta ręka niestety ciągle pracuje podczas gry do wakacji muszę sobie odpuścić :( w to miejsce zapisze się chyba na basen plus spacery z psem jeżdżenie na rowerze i może wytrzymam :)

Posted

Jedno sprostowanie - aikido nie polega na araku ale na obronie :)

Fontowa - ja z psem to jedynie posluszenstwo bo ani freesbe ani agillity jakos jej nie podeszlo :)

Molowa - to kuruj sie kuruj ;*

Posted

Dzieki za odwiedziny :D

co do banerku to pdaj linka gdzie moge sie z innymi zapoznac i Ok :) tylko ostrzegam - jesli chodzi o takie rzeczy to ja wymagajaca jestem xD
mam nadzieje ze nie skonczy sie to na odwiedzeniu tylko w sprawie banerka ;)