Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej :D
Mam na imię Ada i mam prawie 16 lat :) Mam psiaka w typie ONka - Mirra jest pięcioletnią sunią o wspaniałym charakterze ;) Na co dzień chodzę do trzeciej klasy gimnazjum, ale w wolnych chwilach uwielbiam fotografować! :) Tak na poważnie fotografią zajmuję się ja wiem.. od 4-5 lat, coś koło tego :D Więc pewnie nie raz, nie dwa ale znacznie częściej pojawią się tu jakieś zdjęcia :D

A to psiak mojej Cioci i mojego Wujka, który również jest dzielnym modelem :P

• 3 weeks later...
  • Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj jak milo mi sie na wieczor zrobilo :wstydnis: to w takim razie postaram sie na srode zrobic jakies zdjecie ;) a w tym czasie moge dumnie sie pochwalic z po wielu cwiczeniach Mirra juz nie tylko chodzi przy nodze bez smyczy (z kontaktem wzrokowym z przewodnikiem) ale rowniez biega pry nodze klusem bez smyczy ; tak nasz maly sukcesik (:

Posted

Klaudia. napisał(a):
Ooooo, to zapodaj filmik!
Super, że jest coraz więcej osób, które chcą COŚ robić z psem!
Podchodzicie może do PT1?

Z filmikiem o trzeba bedzie cos wlasnie zmajstrowac hihi ;)
a takie zajecia umyslowe dla psa to je jej praktycznie od szczeniaka dawkuje. Rowniez sie ciesze oraz wspieram osoby ktore zaczynaja prace ze swoim psem :D
nad PT to sie od roku zastanawiam ale w te wakacje chyba cos z tym zrobie bo potem to nie wiem jak w liceum z czasem bedzie :oczami: a PTka chcialabym zrobic :)

• 2 weeks later...