Monia85 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 (edited) Lista wystawców Psy:[FONT=Verdana] Klasa młodzieży[/FONT] -BLACK JACK z Fabryki Psów; JW JATAKABI'S FIRST ONE; TORCEDORE'S NOCCIOLO DORADO Klasa pośrednia - CACIB, BOB Febor von Zirpen; FIDELIO Du Printemps des Olivets; KOKO DULCE Mokrý Bandita Klasa otwarta - FINIS CORONAT OPUS Flupsie; F`VINCENT Du Printemps des Olivets Suki: Klasa młodzieży - BUENOS AMIGOS BONNIBELLE VALENTIA; JW Best Junior KARVIL'S HAVANESE BLAZE OF GLORY Klasa pośrednia -JESSY z Przemożnej Chętki Klasa otwarta -CACIBFORTUNAE FILIUS FLUPSIE [FONT=Verdana, sans-serif]Jeśli o kimś zapomniałam (brakuje 1 psa) lub zrobiłam błąd to proszę o podanie :oops: i w miarę możliwości fotorelację z wystawy :p Ehh, już nie mogę się doczekać naszych wystaw i tego dreszczyku emocji :lol: [/FONT] Edited March 18, 2012 by Monia85 Quote
Monia85 Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 ann1 napisał(a):Brakujący piesek to Feborek :p. Dziękuję ;) A mogłabym poznać jego przydomek? Quote
ann1 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Febor von Zirpen. Pies z francuskiej hodowli w czeskich rękach. Piękny pies. Quote
Monia85 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 ann1 napisał(a):Febor von Zirpen. Pies z francuskiej hodowli w czeskich rękach. Piękny pies. Tak myślałam, ale nie ma go na liście wystawców. Niech lepiej właściciele to sprawdzą. Quote
Hawanka Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 kurcze ja tez zaniedbałam wystawy......ale nie mam kiedy teraz weekendy to szkoła :( gratki dla wszystkich :) Quote
Monia85 Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Gratuluje wszystkim :multi: Dziękuję za fotorelację. Quote
ann1 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Monia85 napisał(a):Gratuluje wszystkim :multi: Dziękuję za fotorelację. Nie ma za co ;). Polecamy się . Fotki słabe i ciemne, ale mamy za wolny aparat. Jak zaczną się wystawy na powietrzu , będą lepszej jakości. Quote
kimiki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 E tam.. Grunt, że są. Z resztą można się ciut pobawić i rozjaśnić :smile: Tak sobie bezczelnie pozwoliłam (to Pańcisynek jest?:smile:): Quote
ann1gorszapolowa Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 50% skuteczności ;) Na pierwszym zdjęciu jest ADHD-Pitbull, a Pańcisynek na drugim. Quote
kimiki Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 I to jasne i to jasne.. XD Choć rzeczywiście fryz inny ;) Quote
martika5 Posted March 23, 2012 Posted March 23, 2012 Gratulacje dla wszystkich . Fotorelacja pierwsza klasa Quote
Recommended Posts